Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biri ağlamaya başlayınca diğerleri de onu takip ederdi

Yaa iyiymiş kuzum vergi falan çıkmıyor yani
Bende marka olarak bunu istiyorum aslında dur bakim eşime diyim üyelik açalım da alalım
Yok yok bi şey istemedi ben de eşimi üye yaptım 89tlydi yanlış hatırlamıyorsam hemen de geldi uzun sürmedi

Görüntü olarak aynı bence aynıdır ya bunun farklı çeşidi olduğunu duymadım yani daha önce
Hahah buldum aynısını Trendyoldan alcaz bakalım ay çabucak gelse bari
Evetttt sırada ne var halı örtüsü
Henüz minnakım dönmüyor ama şimdiden hazır edeyim aldın mı sen canım

Ben de bir ara hamakla rahat etmiştim. Ama şimdi iki haftadir hamakta uyumuyor. Cunku hamakta hareket edemediğinden cok fazla, sinir krizi geçiriyor ayakta sallamaya geçtik cok direnmiştim ama yenildim
Evet canım benm de tüp bebekti. Daha önce düşüklerim olmustu. Şimdi bir sene normal yoldan deneyeceğim. Olmazsa tekrar tüp bebek doyamadım iğnelere bir de kan pıhtılaşmam da var üstelik yüksek tansiyonla acil erken doguma girdim. Anne olunca bana bir deli cesareti geldi Ama ne yapayım anne olmak cok güzel doyamadım Allahim isteyen herkese nasip etsin

Bu grubu cok sevdim ben ,kizimda bi face sayfasini takip etmistim ama burasi daha iyi.ayni zamanda dogan bebeklerin gelisimini burdan takip etmek mukemmel.grubun kurucusuna teşekkurler şeker kiz candy
Daha once niye gelmedinizz helee eskiler yok hep yeniler geldi doğurduktan sonra acaba hep bizler olcazmı bebeler 10 yaşlarına gelsede

Daha once niye gelmedinizz helee eskiler yok hep yeniler geldi doğurduktan sonra acaba hep bizler olcazmı bebeler 10 yaşlarına gelsede
Haberim yoktu ki boyle bi gruptan,ben doğumdan onceki ay keşfettim burayi..mesela 7 yasindaki kizimin yaşit arkadaslarinin anneleriyle cocuklar hakkinda konusuyoruz,inan cok keyif verici:)

Aile hekimi son kullanma tarihine kadar durur dedi güvenmedim kendi doktorum meşhur bi doktorun adını söyledi onun seminerine katılmıştım 1 ay dedi ama kanıtlanmış bir şey değil etkisi azalabilir diyorlar dedi. Çok saçma ya 1 2 kere kullan koca şişe çöpe
Amazonda ekstra ücret yok. Ben xiaomi den memnunum diğerini bilmiyorum
Bu grubu cok sevdim ben ,kizimda bi face sayfasini takip etmistim ama burasi daha iyi.ayni zamanda dogan bebeklerin gelisimini burdan takip etmek mukemmel.grubun kurucusuna teşekkurler şeker kiz candy

Kizlarr yaaa ciğer yiyilirmi emziren annelerde bebe ye bişe olurmu
Yenir ye gitsin

Kizzz biyerde okudum bebege dokundu dedide ondan size sorayımm dedim ama fazlasını araştırdım azönce yenmeli dedi demir eksikligi falan diye

Ben ozellikle ciğer yiyorum cok cok, demir icin de ondan guldum:)
Benim kocam sevemdiği icin yapmıyodum ama aklima geldi anneannem verdi kaldı dolaba buzlukta dedim yapayim kendime yemesin dedim biyerde okuyunca kafama takıldı bian yiyeyim demir olsun kızıma sütte yapıyomus epey

Benim kocam sevemdiği icin yapmıyodum ama aklima geldi anneannem verdi kaldı dolaba buzlukta dedim yapayim kendime yemesin dedim biyerde okuyunca kafama takıldı bian yiyeyim demir olsun kızıma sütte yapıyomus epey
Ben de eskiden sevmezdim ama sebzeli felan yapiorum uzerine de maydanoz serpiyorum alistim seviyorum artik,ciger kirmizi etten daha iyi saglik icin ama sonucta sakatat tabi bebişini gozlemlersin

Reactions: Jou
Ben grubu en başından beri takip ettim ama daha once de iki kez böyle grup takibindeyken bebeklerimi kaybettim doğana kadar yazamadım o nedenle. Şükür bu sefer kızım doğdu ben de aranızda daha aktif oldum
Kizlarr yaaa ciğer yiyilirmi emziren annelerde bebe ye bişe olurmu
Emzirirken faydalı, hamileyken kontrollü tüketilmesi gerekiyordu diye biliyorum. Olsa da yesek afiyet olsun

Aminn Aminn mücadele eden çaba harcayan isteyen kim varsa hayırlısıyla nasip etsin kesinlikle anne olunca Bi deli cesareti geliyor.
Ben doğumda çok zorlandım ikinci mi aman aman diyordum ama şimdi �nşallah İkincisi de sağlıkla tutunur diyorum
Gelir gelir hafta içi şu oyun matı dediklerinden mi sert yapıda olan
Yok canım ya kendi odası olursa alırım ondan. Ben halının üzerine sermek için polar bir örtü alcam battaniye tarzında. Yıkanması falan kolay olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…