- 4 Ağustos 2021
- 1.470
- 1.982
- 83
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.141
Evet canım doğru hatırlıyosun çarşamba gitcem inşallah aşısı o gün erken yetişirsem kan da vercemCanim sen kan testi verecektin yanlis hatirlamiyosam..sac dokulmeleri icin?
Yok yok bi şey istemedi ben de eşimi üye yaptımBiri ağlamaya başlayınca diğerleri de onu takip ederdi
Yaa iyiymiş kuzum vergi falan çıkmıyor yani
Bende marka olarak bunu istiyorum aslında dur bakim eşime diyim üyelik açalım da alalım
Yok yok bi şey istemedi ben de eşimi üye yaptım89tlydi yanlış hatırlamıyorsam hemen de geldi uzun sürmedi
Görüntü olarak aynı bence aynıdır ya bunun farklı çeşidi olduğunu duymadım yani daha önceXiaomi Mijia Termometre Bluetooth Akıllı Sıcaklık ve Nem Ölçer Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Bluetootlu Termometre Ve Nem Ölçer Mi Monitör 2 - 2032 Pil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Trendyolda da buldum aynısı mı ki arada çok fark yok fiyat olarak bunu mu alsam acaba
Hahah buldum aynısınıGörüntü olarak aynı bence aynıdır ya bunun farklı çeşidi olduğunu duymadım yani daha önce
Ben de bir ara hamakla rahat etmiştim. Ama şimdi iki haftadir hamakta uyumuyor. Cunku hamakta hareket edemediğinden cok fazla, sinir krizi geçiriyorBende 4 tane hamak var kuzum, biri tavana asılandan biri yer tipi, birer tane de annem ve kvde. İnan iş hamakta da değil ama şunu söyleyebilirim kucakta zıplatmaktan daha konforlu en azından sallaya sallaya bir süre sonra bayılıyor ama sürekli kıpırdadıkça başında durup sallanmak istiyor benimki. He uyumak istemezse hamakta da krize devamke
Evet canım benm de tüp bebekti. Daha önce düşüklerim olmustu. Şimdi bir sene normal yoldan deneyeceğim. Olmazsa tekrar tüp bebek doyamadım iğnelereAmin Aminn keşke aynı şehirde olsaydık bebeleri bir araya koysak. Alın madem yanınızda birini istiyorsunuz oynayın işte diyebkm de skeçi vardı ya hahah en yaramaz hangisi olurdu acaba
Kesinlikle her bebiş farklı oluyor ya kardeş kardeşe benzemiyor. Benim annemde abim için derdi çok fenaydı çok çektim sırtımda taşıdım diye
Evet ya bakıyorlar misal ben yemek yapıyorum ya da bi işimi görüyorum bitince bebeyi alıyorum ohhh bee diyorlardı
Ayy markası da iyimiş kız ben hiç amazondan almadım ekstra ücret çıkıyor mu
Bizde o ağlama krizlerine girmeden önlem almaya çalışıyorduk elimiz ayağımıza dolaşıyordu yoksa. Ay öyle mi ağlanır sanki etini koparmışçasınanefesi kesiliyordu öğürmeye başlıyor. Ki bazen krizi tutunca yine öyle ağlıyor ne bilem ikinci bebelerimiz nasip olursa uslu olsunlar inşallah seninde tüptü galiba dimi ben öyle hatırlıyorum
Bunu alsak sence canım diğerini mi
Geçen kendi topiğimdw bi arkadaş sormuş 3 ay sonra bakteri üretiyormış öyle dedi. Bende bu kontrolde sorcam.
He ya madem öyle ne diye koca şişe yapıyorlar
Bebeyle beraber yuvarlanmayacağımı bilsem plates topu alcam da kesin tıngır mıngır yuvarlanır gideriz
Daha once niye gelmedinizz helee eskiler yok hep yeniler geldi doğurduktan sonraBu grubu cok sevdim ben ,kizimda bi face sayfasini takip etmistim ama burasi daha iyi.ayni zamanda dogan bebeklerin gelisimini burdan takip etmek mukemmel.grubun kurucusuna teşekkurler şeker kiz candy
Gelir gelir hafta içiHahah buldum aynısınıTrendyoldan alcaz bakalım ay çabucak gelse bari
Evetttt sırada ne varhalı örtüsü
Henüz minnakım dönmüyor ama şimdiden hazır edeyim aldın mı sen canım
Haberim yoktu ki boyle bi gruptan,ben doğumdan onceki ay keşfettim burayi..mesela 7 yasindaki kizimin yaşit arkadaslarinin anneleriyle cocuklar hakkinda konusuyoruz,inan cok keyif verici:)Daha once niye gelmedinizz helee eskiler yok hep yeniler geldi doğurduktan sonraacaba hep bizler olcazmı bebeler 10 yaşlarına gelsede
Yaaa dimii inşaallahh hep böyle devam ederHaberim yoktu ki boyle bi gruptan,ben doğumdan onceki ay keşfettim burayi..mesela 7 yasindaki kizimin yaşit arkadaslarinin anneleriyle cocuklar hakkinda konusuyoruz,inan cok keyif verici:)
Aile hekimi son kullanma tarihine kadar durur dedi güvenmedimBu arada kızlar burda da bahsi geçmişti, geçenlerde eczacımıza da sordum calpolü. Max 3 aymış açıldıktan sonraki raf ömrü. Bozulmaz ama ağrı kesici özelliğini yitirir dedi. Kocaman şişe çöp olacak benim, keşke minik boyunu üretselermiş mini bebeler için
Amazonda ekstra ücret yok. Ben xiaomi den memnunum diğerini bilmiyorumAmin Aminn keşke aynı şehirde olsaydık bebeleri bir araya koysak. Alın madem yanınızda birini istiyorsunuz oynayın işte diyebkm de skeçi vardı ya hahah en yaramaz hangisi olurdu acaba
Kesinlikle her bebiş farklı oluyor ya kardeş kardeşe benzemiyor. Benim annemde abim için derdi çok fenaydı çok çektim sırtımda taşıdım diye
Evet ya bakıyorlar misal ben yemek yapıyorum ya da bi işimi görüyorum bitince bebeyi alıyorum ohhh bee diyorlardı
Ayy markası da iyimiş kız ben hiç amazondan almadım ekstra ücret çıkıyor mu
Bizde o ağlama krizlerine girmeden önlem almaya çalışıyorduk elimiz ayağımıza dolaşıyordu yoksa. Ay öyle mi ağlanır sanki etini koparmışçasınanefesi kesiliyordu öğürmeye başlıyor. Ki bazen krizi tutunca yine öyle ağlıyor ne bilem ikinci bebelerimiz nasip olursa uslu olsunlar inşallah seninde tüptü galiba dimi ben öyle hatırlıyorum
Bunu alsak sence canım diğerini mi
Geçen kendi topiğimdw bi arkadaş sormuş 3 ay sonra bakteri üretiyormış öyle dedi. Bende bu kontrolde sorcam.
He ya madem öyle ne diye koca şişe yapıyorlar
Bebeyle beraber yuvarlanmayacağımı bilsem plates topu alcam da kesin tıngır mıngır yuvarlanır gideriz
Bu grubu cok sevdim ben ,kizimda bi face sayfasini takip etmistim ama burasi daha iyi.ayni zamanda dogan bebeklerin gelisimini burdan takip etmek mukemmel.grubun kurucusuna teşekkurler şeker kiz candy
Yenir ye gitsinKizlarr yaaa ciğer yiyilirmi emziren annelerde bebe ye bişe olurmu
Kizzz biyerde okudum bebege dokundu dedide ondan size sorayımm dedim ama fazlasını araştırdım azönce yenmeli dedi demir eksikligi falan diyeAile hekimi son kullanma tarihine kadar durur dedi güvenmedimkendi doktorum meşhur bi doktorun adını söyledi onun seminerine katılmıştım 1 ay dedi ama kanıtlanmış bir şey değil etkisi azalabilir diyorlar dedi. Çok saçma ya 1 2 kere kullan koca şişe çöpe
Amazonda ekstra ücret yok. Ben xiaomi den memnunum diğerini bilmiyorum
Yenir ye gitsin
Ben ozellikle ciğer yiyorum cok cok, demir icin de ondan guldum:)meliyke kızzz ne gülüyon
Benim kocam sevemdiği icin yapmıyodum ama aklima geldi anneannem verdi kaldı dolaba buzlukta dedim yapayim kendime yemesin dedim biyerde okuyunca kafama takıldı bian yiyeyim demir olsun kızıma sütte yapıyomus epeyBen ozellikle ciğer yiyorum cok cok, demir icin de ondan guldum:)
Ben de eskiden sevmezdim ama sebzeli felan yapiorum uzerine de maydanoz serpiyorum alistim seviyorum artik,ciger kirmizi etten daha iyi saglik icin ama sonucta sakatat tabi bebişini gozlemlersinBenim kocam sevemdiği icin yapmıyodum ama aklima geldi anneannem verdi kaldı dolaba buzlukta dedim yapayim kendime yemesin dedim biyerde okuyunca kafama takıldı bian yiyeyim demir olsun kızıma sütte yapıyomus epey
Ben grubu en başından beri takip ettim ama daha once de iki kez böyle grup takibindeyken bebeklerimi kaybettimDaha once niye gelmedinizz helee eskiler yok hep yeniler geldi doğurduktan sonraacaba hep bizler olcazmı bebeler 10 yaşlarına gelsede
Emzirirken faydalı, hamileyken kontrollü tüketilmesi gerekiyordu diye biliyorum. Olsa da yesekKizlarr yaaa ciğer yiyilirmi emziren annelerde bebe ye bişe olurmu
Aminn AminnBen de bir ara hamakla rahat etmiştim. Ama şimdi iki haftadir hamakta uyumuyor. Cunku hamakta hareket edemediğinden cok fazla, sinir krizi geçiriyorayakta sallamaya geçtik cok direnmiştim ama yenildim
Evet canım benm de tüp bebekti. Daha önce düşüklerim olmustu. Şimdi bir sene normal yoldan deneyeceğim. Olmazsa tekrar tüp bebek doyamadım iğnelerebir de kan pıhtılaşmam da var üstelik yüksek tansiyonla acil erken doguma girdim. Anne olunca bana bir deli cesareti geldi Ama ne yapayım anne olmak cok güzel doyamadım Allahim isteyen herkese nasip etsin
Yok canım ya kendi odası olursa alırım ondan. Ben halının üzerine sermek için polar bir örtü alcam battaniye tarzında. Yıkanması falan kolay olsun istiyorumGelir gelir hafta içişu oyun matı dediklerinden mi sert yapıda olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?