Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaaa canımm benimm çok uzgünüm ama rabbim sağsalim kızıni verdi demekki saglıksızdı vardır allahın bir bildiği

Ben de eskiden sevmezdim ama sebzeli felan yapiorum uzerine de maydanoz serpiyorum alistim seviyorum artik,ciger kirmizi etten daha iyi saglik icin ama sonucta sakatat tabi bebişini gozlemlersin
Aynen sakatat olduğu için oyüzdennese deneyeyim bakalımm benden patatesle soğan karışımı yapcam bol kimyon baharatlı

Kızlar selam
Ya ben iki gündür lekelenme yaşıyorum, rahmimde de regl olacağım dönemlerdeki gibi bir huzursuzluk var ama bir şey oldugu da yok. Var mı aranızda bu şekil lekenme yaşayıp regli olmayan

Günlük 20-30 gram ideali güzel almış tatlım çok sevindim emzirmeden önce sağıyordun 10 dk dimi.. İlk sağdığını döküyorsun galiba..

Ben grubu en başından beri takip ettim ama daha once de iki kez böyle grup takibindeyken bebeklerimi kaybettim doğana kadar yazamadım o nedenle. Şükür bu sefer kızım doğdu ben de aranızda daha aktif oldum
Allah bebegine saglikli uzun versin.sen elinden geleni yaptiktan sonrasi nasip oluyo..kader boyleymiş demek.üzuldum suan, vefat edenler kaç karninda kac aylikti?

Kızlar selam
Ya ben iki gündür lekelenme yaşıyorum, rahmimde de regl olacağım dönemlerdeki gibi bir huzursuzluk var ama bir şey oldugu da yok. Var mı aranızda bu şekil lekenme yaşayıp regli olmayan
Daha düzene girmemiştir canım normaldir bence lekelenme bile birşeydir kalaninı daha yeni atıyodur belki

Günlük 20-30 gram ideali güzel almış tatlım çok sevindim emzirmeden önce sağıyordun 10 dk dimi.. İlk sağdığını döküyorsun galiba..
Ewt emzirmeden once sagdigimi veriyorum.en az 10 dk belki daha bile fazla sagiyorum.ilk sagdigimi dokmuyorum.onu da su niyetine içsin bebek diye.sulu yagli karisik iciyo:)

Ben daha baslamadım drum devam et dedi anne süte ben cok şey yapmıyorum ek gıdaya kafa rahat

Ben 2. Ay aşısı için almıştım 1 çay kaşığı içti direkt çöp oldu bence de küçük boy olmalı çok saçma kocaman şişe.. Sünnet için aldık birde o biraz gitti şimdi 4. Ay aşısından sonra oda çöp hiç açılmamış var 1 tanede ankarada aldıydık 1 ay olucak 28-30 derece sıcaklarda bişi olur mu ki acep bilen var mı

Ewt emzirmeden once sagdigimi veriyorum.en az 10 dk belki daha bile fazla sagiyorum.ilk sagdigimi dokmuyorum.onu da su niyetine içsin bebek diye.sulu yagli karisik iciyo:)
Kaşık biberonla mı içiriyorsun kuzum? Ve emzirmeden ne kadar sonra alıyor onu genelde bebeler doyup bırakıyor

Ben daha baslamadım drum devam et dedi anne süte ben cok şey yapmıyorum ek gıdaya kafa rahat
Bana da müsade etmedi emebildigi kadar emsin memeni almaz dedi ama tam tersi bizim ki farklı bişey yedikçe beni daha çok emiyor başedemiyorumm sadece oturup akşama kadar onu emziriyorum hayatımda başka hiçbir şey yok

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…