Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hele hele dolaptan aldığım ve elime ulaşan bebe yatmaza bakın hele. Görsele pembe bej ürün ekleyip sarı kırmızı göndermek nasıl bir şeydir anlamadım. Görseldeki renklerle uyuşmadığını söylediğimde de satıcıdan aldığim yanıt: sorsaydınız söylerdim oldu işin garibi dolap uygulaması da kadınla aynı fikir de iade edilmedi ve ürun onaylandı. Ürünü her gördüğümde reee ree ree raa raa raa gassay gassayyy cimbombomm duye tezahürat yapasım geliyor hayır evde galata saraylı da yok kız çocuguna bunu mu kullanacam ben şimdi

Eklentiler

• Screenshot_20221003-205804_Dolap.webp
    26 KB · Görüntüleme: 45
  • 20221001_172802.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 40
Ben başlamadım ama benim bebeğim de saat başı emiyor ve çok meraklı kaşıkla bişeyler yemeye. Ağzına ne uzatılırsa uzatılsın hemen ağzını açıp yemek istiyor. Nasıl başladın canım? Tadımlarla mı? Günde kaç kez ne kadar veriyorsun? Şu gece kaşık mamaları var hipp ben de onu mu denesem acaba 4. Aydan itibaren diyor üstünde

Canım tam emin değilim ama pirinç unu tavsiye edilmiyor muydu

Kızlar selam
Ya ben iki gündür lekelenme yaşıyorum, rahmimde de regl olacağım dönemlerdeki gibi bir huzursuzluk var ama bir şey oldugu da yok. Var mı aranızda bu şekil lekenme yaşayıp regli olmayan
Ya benim lekelenme değilde çok akıntım var anlayamadım neden ağrım sızımda yok. 1 hafta önce hafif kırmızılık girişe vardı 1-2 damla anlamadım.

Sen erkencisin doktorum 5. Ayda konuşuruz ek gıdayı dedi. 5. Ayı bekliyorum konuşmak için

Ay evet yazık günah ziyan oluyor bende 3 ay biliyordum

Amanın o nasıl cevap Her şeyi irdeletcekler illaaa

Ayy masallah subhanallah sana da bebise de valla bnmki cok uyumuyoki, 40 45 dk maximum, bazen 10dk, bide surekli emzirmeye ugrasiyorum, sut mu suludur nedir doymuyo cocuk saat basi acikiyo gece gunduz, bide mama veriyorum gunde 2-3 sefer
bu dedigin sağma isini bende yapicm da emdikten sonra sagip sutu arttirmaya calisicaktim, once sagarsam cocugun emicegi sut biter diye, yetmiyomus gibi geliyo zaten
Sen sadece emziriyomusun yoksa mama da veriyomusun? Bide sagilmis sutleri nasi veriyosun?
Anaam bizim bebikler ayni degilmiydi 3bucuk aylik suan, nasi cesaret ettin basladin ek gidaya tebrik ederim valla, ama cocuk yiyo diyosun iyi yapmissin o zaman yarasin minnoşa

Ya benim lekelenme değilde çok akıntım var anlayamadım neden ağrım sızımda yok. 1 hafta önce hafif kırmızılık girişe vardı 1-2 damla anlamadım.
Vücut kendini regliye hazırliyor olabilir ya da üşütmüş de olabilirsin. Üşütünce akıntı miktarında da artış olabiliyor.
Amanın o nasıl cevap Her şeyi irdeletcekler illaaa
Üff sorma. Insan açıklama kısmına ışıktan dolayı ürünün rengi tam belli olmadi filan yazar yani; ona göre de millet irdeler başka yükle git balkonda da çek diye

Yeni mama yeme alışkanlığımız hoşgeldin ilk başta yarım saat baş parmak emiliyor (bu uykuda da böyle gece kalkıp bekliyorum hanımefendiyi) daha sonra mama yenilir ara ara mama bırakılıp tekrar parmak emilir, parmağı bırakıp ağzını açıp ver mamayı denir. 1. 5 saatte bitiririz çok şükür

1.5 aylıktan beri sütüm yetmiyor modundayım, ki son iki ayda 500,400 gr almıştı oğlum. çok düşük diye üzülüyodum. şimdi son 2 haftada 550gr aldı. ben şok. resmen sütüm arttı. farklı yaptığım, çok yemek yemeğe başladım. öğle yemekletini geçiştiriyodum, yemek yoksa dışardan söylüyorum ama illa yiyorum artık. bestlak kullanıyorum ama günde 1 kere. bir de ek gıdaya başlıcaz rahatlığıyla kilosunu kafama takmaya bıraktım (bence asıl etki bu)
ama hala sürekli memede orası başka kilo alımı iyiyse süt vardır, emmeyi seviyodur belki sadece.
gece mama veriyorum ben de hala günde 1 kere 90cc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…