Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay zaten dogumda aldgim kilolarin 10 kilosu hala duruyo suan tam 10kilo fazlam var, ztn cok yiorum doymuyorum bide daha cok yersem halim ne olur hic bilmiyorum
Kilo alimi iyi ama iste gunde 2-3 sefer mamayla iyi, simdi bide dikkati dagiliyo etrafa bakicm diye dogru duzgun emmiyo ya da uyuyakaliyo memede bastan beri ztn
Şu süt konusunda kafam hep cok karisik

Evet ben de oda yaparsam alırım belki bide çok fazla onların fiyatı ya. Dediğin mantıklı halı üzerine sık sık yıkaması kolay olur en azından

Canim oncelikle mama vermiyorum ben..bebek uyurken sütu sagiyorum.uyaninca normal biberonla önce o sutu iciriyorum.sonra biraz bekleyip emziriyorum.kalanini da kendisi ceksin diye.sonra uykusu gelince hamagina koyar koymaz uyuyo.hic sallamiyorum hatta,hamagin tingirtisina uyuyo.onceleri diteriyodu memeyle uyumak icin ama alisti artik.gogsumde de uyusa ayni sagdigim tarafi veririm.
Sagdikca benim sutumde artis oluyo.hani derlerya bebek emdikce artar diye,bende tersi..
10 gun once sagmaya basladigimda sag taraf normaldi ama sol tarafta biraz azalmisti sut.2 gun sonra orda da artmaya basladi normale dondu.

Bende emzirdikten sonra sagiyim bakim olmadi sonra da snn dedigin gibi denerim, insallah artar bnmkide, sagma makinen nedir? Avent aldim ben gecenlerde, yesil olanini, iyi gibi geldi bana bu

Ya kız öylede güzel yiyorki yoğurt vs ne denediysem yedi alerjisi filan da yok sanırım baya takip ettim tuvaleti filan vücudunu da . O yedikçe ben mutlu o mutlu bakalım nasıl devam eder
Evettt clk güzel.birşey geneldee canım benim ya yemeleri cok tatlı oluyo bune diye merak ediyo hahahah ben salatayı ağzına gezdirdim şapır şupurr emdi

Kizz nebileyim bazı yerlerde zehirlenir diyodu da neseki iyice araştırdım bise yokmus
Aman yok; iyi yerden alip iyi pişirdikten sonra bi şey olmaz hamileyken aman bir sey olur tırsaklığımızdan adam akıllı canımızın istediğini yiyemedik bari emzirirken karıştırmasınlar aklımızı daha iki yıla kadar yolu var bu emzirme durumumuzun

Bende emzirdikten sonra sagiyim bakim olmadi sonra da snn dedigin gibi denerim, insallah artar bnmkide, sagma makinen nedir? Avent aldim ben gecenlerde, yesil olanini, iyi gibi geldi bana bu
Benimki lansinosh un manuel sagma makinesi,seneler once almistim cok ise yaradi.elektrikli olanlarla hic denemedim ben.

Hahahaha dogruu rahatt bıraksınlar artık vallahii hamileyken burnumdan geldi

Ya kız öylede güzel yiyorki yoğurt vs ne denediysem yedi alerjisi filan da yok sanırım baya takip ettim tuvaleti filan vücudunu da . O yedikçe ben mutlu o mutlu bakalım nasıl devam eder

Evettt clk güzel.birşey geneldee canım benim ya yemeleri cok tatlı oluyo bune diye merak ediyo hahahah ben salatayı ağzına gezdirdim şapır şupurr emdi
Anamm ne ara başladınız kızz ek gıdaya

Yaa evet çok tatlı oluyorlar da bi yandan da tedirginim acaba bişey olurmu diye

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…