Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya inan çok direndim ama olmadı kuzu ya en son takip ettim verdim valla ufak ufak . Hipp in organik 4 ay pirinç unu var glütensiz ondan aldım meyve karıştırıp veriyorum yoğurt verdim filan yiyor pıtı pıtı

Benimki lansinosh un manuel sagma makinesi,seneler once almistim cok ise yaradi.elektrikli olanlarla hic denemedim ben.
Tazyik yapmaz insallah ya bnmki elektrikli pompa
Üff aynen çiğ ete dokunmaya bile korkuyordum kızımın orasında burasında leke meke oluşur diye
Ben dokunduum, yanlislikla cig cigeri mincikladim hatta allahima sukur hicbsey olmadi, hurafeymis o
Ayyydimi bide o vardı ama ben hep dokundum bilmiyodum birşey olmadı
Evt evt bende yanlislikla dokundum cok sukur bsy olmuyo, bosuna korkutuyolar hamileleri ya
Ya inan çok direndim ama olmadı kuzu ya en son takip ettim verdim valla ufak ufak . Hipp in organik 4 ay pirinç unu var glütensiz ondan aldım meyve karıştırıp veriyorum yoğurt verdim filan yiyor pıtı pıtı
Hay masallah minnosa ya pıtı pıtı demissin bide gozukun onune geldi minik bir agiz yerken ya masallah subhanallah

Günde 15 kere beni emiyo iki kere de ek gıda

Istediğimi yiyemedim be

Ahaha belkide işine öyle geldi baya canlı renkleri birde taraftar gibi olmuş. Senin bebenin takımı oluyormuş birde, haber et bize
Yaaa öylemi hiç bilmiyordum. illaki üşüttüğüm oluyordur ama daha önce olmadığından garip geldi.
Bebenin işleri bitince kendimde bir gidicem doktoruma

Tövbeler olsun keyfi yemek parnaklarıda dadlıysa annesi Belis ne yapsın

Ara sıra daha az sağ ben öyle yaptım bir ara işe gidip geldim sağmam gerekti.. Böylelikle tazyik olmaz diye düşündüm.

Senle süt takintimiz aynı yazdıklarını okuyunca ben yazdım sandım hahahaha
Evdemisin peki yoksa calisacakmisin

Cok sevindim canım Benimkide şükür son Ay iyi aldı biraz rahatladım ama sürekli memede oldukça ve sutu bitirdikce hala takıntım devam ediyor ufs

Ay bizimkininde yeni çıktı cocumu kel yapcak babasi

Hamak iyi ama 1.yaramazsa 2.uslu oluyo belki ihtiyaç kalmaz
Öyle dua ediyorum ikinci uslu olsun diye
Bende benim oglana yapıyordum
İrmik li bisiler de denemiştim zaman baya geçti
Bizde yeğenlere verirdik eskiden
Evet ben de oda yaparsam alırım belki bide çok fazla onların fiyatı ya. Dediğin mantıklı halı üzerine sık sık yıkaması kolay olur en azından
He ya fiyatları uçuk baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…