Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ay nasil bir ahlak bu herkes bir değil
Ben dolap uygulamasının bu saticiyi engellemesini beklerdim
Neyse 2 Ay kullancan kuzu

Allah bebegine saglikli uzun versin.sen elinden geleni yaptiktan sonrasi nasip oluyo..kader boyleymiş demek.üzuldum suan, vefat edenler kaç karninda kac aylikti?
Biri 6 hafta diğeri 10 hafta. Ama beni cok sarsmıştı. Ben de direk tüp bebeğe geçtim. Şimdi cok şükür kızıma kavuştum

Öyle dua ediyorum ikinci uslu olsun diye

Bizde yeğenlere verirdik eskiden

He ya fiyatları uçuk baya

Amin vallahi genelde kanitlaniyor
Benim oğlum usluydu kızım uslu değil
Oğlumun sınıf arkadaşının annesi 1 yaramazdi 2 uslu oldu diyor maşallah hiç sesi çıkmıyor bebenin

Kızlar bu dökülen saçlar için bir çözüm yok degil mi? Boyle dökül dökül yer yer kel kalip sonra yeniden çıkmasıni bekliycez di mi? Kızımın ellerinden, üzerinden, yerlerden, yastıktan, oturdugum gezdigim yerlerden boyna saç topluyorum. 5000 ųg biotin, balık yağı, multi vitamin kullanıyorum var mı arttıran d3 k2 ye başlayacam bir de

Ayyyy koptummm hahahaha re re re re ra ra ra ayyy sen çok yaşaaa bunu hic beklemiyodum yorumunu hahahahahaha off

Kil maskesi uygulayabilirsin canım kil taşı alman lazım suda eritirilip saçına hertarafına sürup 1 saatbekliyosun yıkıyosun bende var hala üşeniyorum yapmayaa oluk oluk dökulüyo bide

Kizlar ya benim oglan asidan sonra uykuda aglamaya basladi bide cok kustu normalmi bu

Kil maskesi uygulayabilirsin canım kil taşı alman lazım suda eritirilip saçına hertarafına sürup 1 saatbekliyosun yıkıyosun bende var hala üşeniyorum yapmayaa oluk oluk dökulüyo bide

Benimde yapmam lazım yaaa

Reactions: Jou
Banyo yaparken birde Çek saçını boyna elime geldi

Kuzum bizim ki hala huysuz sürekli sıcaklığımi istiyor
Kusma olmamıştı malesef bizde atrs olmustu
Canim valla ebeyide aradim agrisi vardir calpol ver dedi simdi onu verdim biraz rahatladi cani acidi yavrumun ya kanadi bide asi yeri insallah bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…