Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim valla ebeyide aradim agrisi vardir calpol ver dedi simdi onu verdim biraz rahatladi cani acidi yavrumun ya kanadi bide asi yeri insallah bi sorun olmaz

Evet sen ver rahatlasın yavrum
Kansmisti emerken 2 eliyle kollarımı tutuyordu
Ates cok yordu beni

Cok sevindim canım Benimkide şükür son Ay iyi aldı biraz rahatladım ama sürekli memede oldukça ve sutu bitirdikce hala takıntım devam ediyor ufs
teşekkür ederim canım :) evet ben de senin 700 gr a çok sevindim valla okuduğumda :) böyle devam eder umarım yaa rahatlarız biraz. valla kilo alsın da ben memeciliğine razıyım benimki de süt bitince çok huysuzlaşıyo artık eskiden emzik gibi emerdi. hemen diğer memeye alıyorum huysuzlanınca. dönüp duruyoruz öyle :) bazen o da işe yaramıyor, yatakta emzirmeye geçiyorum, geçiyo huysuzluğu.

Bizim doktor 6 Ay dedi ama işe başlamadan tadım ve takibi yapmayı ben istiyorum o yüzden 5 ayda baslicambende
Alerjik bünyeli değilsen sen veya eşin olabilir bence canım biz değildik yine de kontrol ettim takip ettim başlattım çokta iyi gidiyoruz meyve pürelerine bayılıyor

Kizlar ya benim oglan asidan sonra uykuda aglamaya basladi bide cok kustu normalmi bu
Canım bizde de oldu ağlama huzursuzluk. Bacağı ağrır demişti ebe. Ateş de etkilemişti. Ver sen calpolü. Bir de aşı yerine bak sertlik varsa hafif soğuk uygulama yapabilirsin demişti dağılması için bizde olmadı. Kusma olmadı rotada olmuştu kusma

Kil maskesi uygulayabilirsin canım kil taşı alman lazım suda eritirilip saçına hertarafına sürup 1 saatbekliyosun yıkıyosun bende var hala üşeniyorum yapmayaa oluk oluk dökulüyo bide
Iyi gelir mi ki yaa? Lavanta suyunu da önerenler var ama bilemedim. Son çare bu ikisini bi denemek lazım
Banyo yaparken birde Çek saçını boyna elime geldi
Tabi tabi giderleri tıkar yani o derece. Her sabah ve aksam yatmadan once tariyorum ki dökülecek olanlar dökülsün de yerden saç baş toplamayayım diye ama ona rağmen sabah kalktigimda her yer saç

Ayyyy koptummm hahahaha re re re re ra ra ra ayyy sen çok yaşaaa bunu hic beklemiyodum yorumunu hahahahahaha off
Hahah işin kötü yani eşim de trabzon sporlu ben bunu kullandırtmam çöpe atarım daha iyi diyor. Neyse makineden çıkardım şimdi kurusun da evde kullanmadığım polar kumaşlar vardı, sarı kısımlara ondan dikicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…