Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Adam haklı yaniii ne işii var iyi yaparsın yoksa adam cinnet geçirir atar çope

Iyi gelir arkadaşim sivastan getirtti bana aninda çıkar dedii

Baktim canim sislik yok ama agrisi epey var ıhıldıyor bu gece bize uyku yok

Benimkide 9 dan 11 e kadar uyumadı. Normalde 9 da uyuyo. Sabahta 7 de kalktı. Ben inanırım göksel olaylara.

Ciger yesem bebeğe birşey olurmu geçermi dedim emziriyorum ya cano bazı yerlerde okudumda zehirlediğini okudum sorayim dedim neseki yaptım yedim demir olsun hahahha kızlar ye gitsin neolcak dedi

Ben ilk defa duydum onu aman iyi yaptın kız şifa olsun yarasın bebike hamileyken de sanırım olmuştu böyle bişi dimi:))

Kizzz biyerde okudum bebege dokundu dedide ondan size sorayımm dedim ama fazlasını araştırdım azönce yenmeli dedi demir eksikligi falan diye
Çok aşırı faydalıymış bebeğe. Hani alerji olur başka bir şey olur bilemem. Ek gıda da vakti gelince vercem bende

Çok aşırı faydalıymış bebeğe. Hani alerji olur başka bir şey olur bilemem. Ek gıda da vakti gelince vercem bende

Ya bazı yerlerde hemen et suyu falan vermeyin çok yüklenmeyin yazıyor ama bilemedim bende versem vermesemmi bilginiz var mı sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…