Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Afiyet olsun yarasın
Ben ciğer yemem sevmem Edirneyw gittik koca dediki bak ye cok güzel dedim yemem ben ayyyy
Neyse köfte söyledim sonda onunkinden zorla tadına baktım efsane hiç ciğer kokusu yoktu efsaneydi
Kizzz olurmuu niye yok kokusu biliyomusun incecik yapıyolarr bende hala yemeye fırsat olmadıbende yapıyorum ama kupküp küçük kesip unlayip kızartıyorumm hiçte kokmuyo

Ya bazı yerlerde hemen et suyu falan vermeyin çok yüklenmeyin yazıyor ama bilemedim bende versem vermesemmi bilginiz var mı sizin

Kuzu bence biraz zMan lazım 8 aylık falandı ben oglana verdiğimde ilk başta sebze yemezse sebze sulu corba yaparim

Yaaa maşallah bende başlıycam ay sonuu çok heyecanlıyım
Ay yuh bende aldım da aynısı geldi Allahtan
Yaa kuşum benim. Benimki de işte kendi parmağını sokuyor içerken yandan. Bir eli benim parmağımı tutuyor
Sevgi kelebeğim
Ocean microfer damlayı kullanan varmı birazda ben soremm gayrii bana cvp verinn
Ne soracan
Benimkide 9 dan 11 e kadar uyumadı. Normalde 9 da uyuyo. Sabahta 7 de kalktı. Ben inanırım göksel olaylara.
Dolunaydan bence
Ya bazı yerlerde hemen et suyu falan vermeyin çok yüklenmeyin yazıyor ama bilemedim bende versem vermesemmi bilginiz var mı sizin
Verme bence 8.aydan sonra sanırım veriliyor ben atıyım notları buraya fikir olur size de.

Bende meşhur kitabın pdf i var da buraya atmam yasakmış teliften dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…