Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ay çok sagol.canim
Bende memecilige razıyım vallahi lakin dediğin gb kendini geri atıyor diğer göğüse alıyorum baktım oda.olmuyor ayağa alıyorum baktım ooda olmuyor zıplatıp dalmasini sağlıyorum son çare olarak
Memede uyuyorlar emzik almıyorlar ne edek ne edek biz

Evet onu benim minikte yapmaya çalışıyorda engel oluyorum

Ocean kullanan varmı dedim güloo

Kiz vallahi benden uzun yaşayacaksın nerdesin sen

Hayırdır inşallah nerelerdeydin sweetim

Bugün evde oturuyorum kapı çaldı zili söktük yumruklandı. Kv öyle çalar ama eşim yokken de gelmez. Neyse ahsen kucağımda dönem açıyorum bilgisayardan bakmadım. Ama kapı çalıyor 5 dk falan bu kadın niye çalıyor ki falan derken kapıyı açmaya çalışıyorlar. Elim ayağım titredi eşimi aradım hemen biri var kapıda açmaya çalışıyor diye. Sonra yavaş yavaş gittim kapıya delikten baktım 3 tane çingene kız. Sonra hemen gittiler giderken camdan videolarını falan çektim. Bizim aşağı kapı açık olmaz hiç. Kp açmış gitmiş. Sucu geldi öncesinde abla çingeneler kapındaydı beni görünce zile bastılar sonra gittiler haberin olsun aşağı kapı açıktı dedi. Ben kapatıyorum demişti. Geri nasıl girdiler adam kapatmıştı anlamadım. Ama çok korktum ya. Kv yukarda çen çen telle konuşuyormuş. Eşim geldi çıktı yukarı kızdı kapı niye açıkta böyle böyle olmuş diye. Bende çıktım anneme geldim hemen

Ayyy inanmıyorumm bide kızınlasın başbaşa offf sweetim ya gecmis olsun iyi yaptın gittin annene ya

Ay Allah korusun ya
Bende korkarım canim ya
Kiz ayagimda oluyor açamıyorum aile apartmanı girisi açık bıraktıklarına fln kızıyorum

Benimde ablam rahatsızlandı aksam oraya gittik annemi alıp
Düşüp.bayilmis kulak kristalleri mi ne oynamış
Yarin evde tek kalmasın diye bizde kalacak Allah tan yeğenim varmış evde

Çok korkunç birşeyy yaaa iyi açamadılar kapiyı evde olduğunu anladılar herhalde çiktı gittilerr
Anlamadılar ama neden gittiler anlamadım. O kadar çok çaldılar ki kapıyı anlatamam ben hırsızdan oldum olası korkarım küçükken bi girmişti evimize

Ayyy çok geçmiş olsun yaa o çok kötü annemin de olmuştu kristalleri oynamıştı

Anlamadılar ama neden gittiler anlamadım. O kadar çok çaldılar ki kapıyı anlatamam ben hırsızdan oldum olası korkarım küçükken bi girmişti evimize
Bizede girdi çokkbende çok korkarım hatta 1999 depreminde annemin nevar ne yok herşeyi alıp gitmişlerr o an sabaha kadar parktaymışız depremde bitane kıyafet bırakmadilar benim allahindan bulsunlarr baktı açmadı kapıyı evde yoksun altin falan varsa alsaydın peşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…