Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Depremde olacak iş mi be

Var bileziğim künyem kolyem kızın altınları almadım valla

Anlamadılar ama neden gittiler anlamadım. O kadar çok çaldılar ki kapıyı anlatamam ben hırsızdan oldum olası korkarım küçükken bi girmişti evimize

Ay bende korkarım bi aksam cocuklar uyudu bende etrafı topluyorum
Neyse mutfağa geçtim eşimde kapıyı kapat demis ben duymamisjm annesine çıkmıştı
Ay sanki bir kararti gördüm hemen cocuklqrin odalarına kostum kapı arkalarına baktım eşimi aradım evde biri olabilir neyse baktı ya yorgunluktan ya da bilincalti

Geçmiş olsun canım bende çok korkarım. Bizim eve zamanında hırsız girmişti bir kerede girmeye çalışmıştı her defasında annemin yakalaması:)

Aksam ablamdan dönerken Güneş arabada memede uyudu
Ama nasıl bir derin uyku anlatamam
Arabadan indik eve çıktık uyanır diye bagira bağıra konuşuyoruz yok uyumuş kiz neyse üstünü fln çıkardım yine tık yok
Besige koydugum gb önce ayaklar popoya geldi Sonra kollar bir oraya bir buraya sonra gözler fal taşı gb açıldı
Neyse biraz oyun oynadık kamyon vardi cinarin cinari koyup gezdirirdim kizada yatak yaptım içine gezdiriyoruz cinar cocugunaldi gidiyor oğlum gel devrilir neyse tmm ya ben surmuyorim dedi sonra ben bincem anne dedi
Koca eşeği.surdum kucakta kiz kamyonda küçük adam
Hazırladım uykuya geçeceğiz Güneş ayağa geldimi başladı.aglamaua kaldırdım etrafı gösterdim sessizce kulağına kuzucum herkes uyudu ve artık uyuman gerekiyor
Tekrar koydum ana ses yok ise yaradimj acep

Hadi inşallah

Geçmiş olsun canım bende çok korkarım. Bizim eve zamanında hırsız girmişti bir kerede girmeye çalışmıştı her defasında annemin yakalaması:)
Ayyy annenin yerinde olsam

Ay benim babam polis bide gündüz biz evde yokken girdi babamın polis kıyafetlerini falan görünce sanırım kaçmış. Bir de keserle açmış kapıyı eski tahta kapıydı. Küçüktüm günlerce sabah annemler kalkana kadar yorganın içinde dururdum sıcakta pişe pişe

Hırsız balkondan girmeye çalışmış annemi görünce heyecanlanıp balkondan düşmüş annem düşüşüne kahkaha ile gülünce babam öyle uyanıyor afsgshahshsh
Vay arkadaş keser nedir ya psiko. İşte yanlarında ne taşıdıklarını bilmediği için insan korkuyor.

Kiyamam yaaaa
Korkmuslardir elbiseyi kapının dışına asaydiniz

Ay annen favorim

Ay iyi olmuş düşüşü

Evet ya kv de eşime niye beni çağırmamış diyo. Birincisi konuşmuyorum onla ikincisi kapıda hırsız varken açıp onu mu çağıracaktım ki bide onun kapısı açık olur hep anahtar üstünde. Benim altım da depo gibi her şey var kapısı açık kızlar oralara niye gitmedi anlamadım

Kapıda hırsız varken onu mu çağıracaktim koptum vallaha buna

Alo kv koş gel.kapida hırsız var

1 saat öncede ben arkadaşımla evdeydim iyi ki biz varken gelmemişti yani. Çok kötü valla ya korkunç

Ay korkunç olmaz.mi.ya.Allah korusun en korktuğum oglus odada ya.ona korkuyorum
Zaten şuan gece çocuklu eve girmeyi düşünmesinler
Her dk ayaktayız yapistiriz Kafalarına 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…