Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ya nasil bir zihniyet
Fırsatçı pislikler

Reactions: Jou

Komikmiş cidden kayınvaliden:) öylelerine gelmez işte nedense. Denk geldi herhalde yada keşfe mi çıktılar naptılar

Şu koca denilen şey olmasa ne iyi olurmuş!

Akıllı adam öğlen el kadar bebeme dondurma vermiş. Ve verirken da dondurma dudağının üst kısmına değmiş. Ve kızarmış! Ve bunu bana şimdi söylüyor !!!

Çocuk şimdi uykuda inliyor ıkınıyor bacaklarını kaldırıp kendini geriyor.

Normalde bu çocuğun gece 12-1 de uyanıp emmesi gerek. Dakka başı memede ve uykuyla uyanıklık arası bir yerde.

Anammm ben meyve veriyorum diye ödüm patlıyor kız
Niye öyle bişey yapmışki dondurma bide

ben sürekli kemerini takiyorum bizimkide sert sert vurup sallanmaya calısıyor bide yana atıyor Allah korusun hepsini geçmiş olsun sizede
Sağ ol canım teşekkür ederim
Amin canım bebisler iyi olsun da artık, bir süre katlanacagiz⚘️
Merhaba Tuncay yüce nasıl bir doktor tüp bebek yapıyor mu acaba Bülent kahramanla Tuncay hoca arasında kaldım
Ben bilemiyorum tüp bebek yapıp yapmadığını. Riskli gebelik uzmanı. Çok da iyi bir doktor, tavsiye ederim
Bizimki de bayağı düzeldi ya çok şükür. Biber salcasi inan hiç aklıma gelmedi, ben salyaları ayrı ayrı dusunemiyorum çünkü biz hep karışık kullanıyoruz, onu bir süre biber e çevirelim ben en iyisi. Çok sağ ol tatlim

Oyyy cok fena
Cok rahatlar kuzum yaaaa

Yazık kuzuma yaa
Haber et neler verdiğini canıms
Tamamdır sebzelerle başlarım muhtemelen önce

Aşerji şurubu verdim yarım çay kaşığı. Bakalım ne vakit etki edecek. Sabaha kadar böyle iniltili geçmese bari, uyusa. Çokta yorgunum öffff

İnşallah fayda eder canim
Vallahi tüm gün zaten enerji kalmıyor gece de bole huysuz olunca ertesi gün gözünü acamiyosun 2 gündür bizimkide kucaktan inmedi hep memedeydi bittim

Çok geçmiş olsun kuzum Onlarda nasıl bir cesaret varmış öyle ulu orta kapıyı açmaya çalışıyorlar açsalar ne yapacaklar

Geçmiş olsun kuzum aile üyesine bir şey oldu mu insanın ağzı kulağında yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…