- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.381
Yaprak ciğer birde edirnedeki
Geçmiş olsun kuzum aile üyesine bir şey oldu mu insanın ağzı kulağında yaşıyor
Geçmiş olsun kuzum aile üyesine bir şey oldu mu insanın ağzı kulağında yaşıyor
Ahhh yaaa bir kere o kadarcık bebeğe nasıl vermişŞu koca denilen şey olmasa ne iyi olurmuş!
Akıllı adam öğlen el kadar bebeme dondurma vermiş. Ve verirken da dondurma dudağının üst kısmına değmiş. Ve kızarmış! Ve bunu bana şimdi söylüyor !!!
Çocuk şimdi uykuda inliyor ıkınıyor bacaklarını kaldırıp kendini geriyor.
Normalde bu çocuğun gece 12-1 de uyanıp emmesi gerek. Dakka başı memede ve uykuyla uyanıklık arası bir yerde.
Oooy allah esirgemiş kız. Ben herhalde o an elimde bi sopa bi şey alıp çat diye açar kapıyo indirirsim bi kaç tane. Allah esirgemiş gerçekten.Bugün evde oturuyorum kapı çaldı zili söktük yumruklandı. Kv öyle çalar ama eşim yokken de gelmez. Neyse ahsen kucağımda dönem açıyorum bilgisayardan bakmadım. Ama kapı çalıyor 5 dk falan bu kadın niye çalıyor ki falan derken kapıyı açmaya çalışıyorlar. Elim ayağım titredi eşimi aradım hemen biri var kapıda açmaya çalışıyor diye. Sonra yavaş yavaş gittim kapıya delikten baktım 3 tane çingene kız. Sonra hemen gittiler giderken camdan videolarını falan çektim. Bizim aşağı kapı açık olmaz hiç. Kp açmış gitmiş. Sucu geldi öncesinde abla çingeneler kapındaydı beni görünce zile bastılar sonra gittiler haberin olsun aşağı kapı açıktı dedi. Ben kapatıyorum demişti. Geri nasıl girdiler adam kapatmıştı anlamadım. Ama çok korktum ya. Kv yukarda çen çen telle konuşuyormuş. Eşim geldi çıktı yukarı kızdı kapı niye açıkta böyle böyle olmuş diye. Bende çıktım anneme geldim hemen
İnşallah gaz damlası da verdim. Ayağımda sızdı. Yatagına koymaya korkuyorum yeminleİnşallah fayda eder canim
Vallahi tüm gün zaten enerji kalmıyor gece de bole huysuz olunca ertesi gün gözünü acamiyosun 2 gündür bizimkide kucaktan inmedi hep memedeydi bittim
Akıllı ya çok akıllı. Hadi yedi bi halt. Ulan desene yüzü kızardı diye. Büyük oğlan da alerjik ondan biliyor kafası basmıyor işte. Yok kütük. Bşraz sakinledi. Dedim bi daha verme bişey. Yedin bi halt bari söyle gecenin bu saatinde napim ben diye kızdım. Yatırtmayacaktım acıdım sabahın körü işe gidecekAhhh yaaa bir kere o kadarcık bebeğe nasıl vermişErkeklerde (genelinde) inceyi geçtim hiç düşünce yok tek mood çalışıyorlar
Çok haklısın sinirlenmekte, bir çaresi yok mu acaba ağrısını azltıcak
Bende sebze veriyorum ara sıra ama genelde damağına uygun şeylerle başladım kuzu inşallah severYazık kuzuma yaa
Tamamdır sebzelerle başlarım muhtemelen önce
Bişey oldumu gaz filan kusma vs aman Allah korusun soğuksa hepten sıkıntı yavManyak çünkü. Akıllı olsa yapar mı yapmaz.lŞaf anlatamıyorum ki ben adama. Gece gece sinirimi zıplattı. Yolunda giden tekere çomak sokmasalar olmaz zaten.
Valla ya çalıyor ki evde miyiz değil miyizÇok geçmiş olsun kuzumOnlarda nasıl bir cesaret varmış öyle ulu orta kapıyı açmaya çalışıyorlar açsalar ne yapacaklar
Ayyy çok kötü yaaa. Ben korkarım valla bide kız var. 3 kişiler elleri boş değildir onların cesaret edememOooy allah esirgemiş kız. Ben herhalde o an elimde bi sopa bi şey alıp çat diye açar kapıyo indirirsim bi kaç tane. Allah esirgemiş gerçekten.
2-3 sene önce ben evdeyken balkondan girdi bize hırsız sabah onda. Evde de tektim. Temizlik yapıyordum oğlan kaynanamdaydı, evimiz yakın. Süpürge yaparken girdi galiba cüzdanımı makyaj çantamı karıştırıp kaçmış hiç görmedim bile. Temizliği bitirip duş aldım evden çıkmak için çantamı almaya gittiğimde farkettim
İnşallah gaz damlası da verdim. Ayağımda sızdı. Yatagına koymaya korkuyorum yeminle
Akıllı ya çok akıllı. Hadi yedi bi halt. Ulan desene yüzü kızardı diye. Büyük oğlan da alerjik ondan biliyor kafası basmıyor işte. Yok kütük. Bşraz sakinledi. Dedim bi daha verme bişey. Yedin bi halt bari söyle gecenin bu saatinde napim ben diye kızdım. Yatırtmayacaktım acıdım sabahın körü işe gidecek
Sever inşallah ya yemeyen çocuk zor. Yeğenim var 5 yaşında yediği şeyler o kadar az ki umarım benimki iyi yer sever diyorumBende sebze veriyorum ara sıra ama genelde damağına uygun şeylerle başladım kuzu inşallah sever
Anlayamıyorum gerçekten dikkat etmek zor mu, inşallah tekrarlamazOooy allah esirgemiş kız. Ben herhalde o an elimde bi sopa bi şey alıp çat diye açar kapıyo indirirsim bi kaç tane. Allah esirgemiş gerçekten.
2-3 sene önce ben evdeyken balkondan girdi bize hırsız sabah onda. Evde de tektim. Temizlik yapıyordum oğlan kaynanamdaydı, evimiz yakın. Süpürge yaparken girdi galiba cüzdanımı makyaj çantamı karıştırıp kaçmış hiç görmedim bile. Temizliği bitirip duş aldım evden çıkmak için çantamı almaya gittiğimde farkettim
İnşallah gaz damlası da verdim. Ayağımda sızdı. Yatagına koymaya korkuyorum yeminle
Akıllı ya çok akıllı. Hadi yedi bi halt. Ulan desene yüzü kızardı diye. Büyük oğlan da alerjik ondan biliyor kafası basmıyor işte. Yok kütük. Bşraz sakinledi. Dedim bi daha verme bişey. Yedin bi halt bari söyle gecenin bu saatinde napim ben diye kızdım. Yatırtmayacaktım acıdım sabahın körü işe gidecek
Ay Allah korumuşValla ya çalıyor ki evde miyiz değil miyiz
Ayyy çok kötü yaaa Allah korusun hepimiziAy Allah korumuşben ilk evlendim 1. Ayında gece hırsız girdi eve yatak odasının önüne kadar gelmiş sonra ne olduysa kaçmış. Ama laptop ve mouse gitti.
Oooy allah esirgemiş kız. Ben herhalde o an elimde bi sopa bi şey alıp çat diye açar kapıyo indirirsim bi kaç tane. Allah esirgemiş gerçekten.
Ayy kız okurken ben bile korktum Allah korusun. Geçmiş olsun canımBugün evde oturuyorum kapı çaldı zili söktük yumruklandı. Kv öyle çalar ama eşim yokken de gelmez. Neyse ahsen kucağımda dönem açıyorum bilgisayardan bakmadım. Ama kapı çalıyor 5 dk falan bu kadın niye çalıyor ki falan derken kapıyı açmaya çalışıyorlar. Elim ayağım titredi eşimi aradım hemen biri var kapıda açmaya çalışıyor diye. Sonra yavaş yavaş gittim kapıya delikten baktım 3 tane çingene kız. Sonra hemen gittiler giderken camdan videolarını falan çektim. Bizim aşağı kapı açık olmaz hiç. Kp açmış gitmiş. Sucu geldi öncesinde abla çingeneler kapındaydı beni görünce zile bastılar sonra gittiler haberin olsun aşağı kapı açıktı dedi. Ben kapatıyorum demişti. Geri nasıl girdiler adam kapatmıştı anlamadım. Ama çok korktum ya. Kv yukarda çen çen telle konuşuyormuş. Eşim geldi çıktı yukarı kızdı kapı niye açıkta böyle böyle olmuş diye. Bende çıktım anneme geldim hemen
Ben de geçenlerde sütüm ne kadar çıkıyor acaba diye merak ettim elektrikli pompayla sagdim. Beklediğimden çok az çıktı sonra bir de elle sağım yapiiim dedim daha etkili olduğunu duymuştum gercektende elle sagdigim süt makineden neredeyse iki kat fazlaydı. Tabi biraz yorucu olduCok güzel evde olman ya stres.oldjm ben
Elektriklisi var bende sanki saginca süt az geliyor gb geliyor bana isyerinde sagicam bende inşallah sütüm gitmez
Ayyy çok geçmiş olsun cnmBugün evde oturuyorum kapı çaldı zili söktük yumruklandı. Kv öyle çalar ama eşim yokken de gelmez. Neyse ahsen kucağımda dönem açıyorum bilgisayardan bakmadım. Ama kapı çalıyor 5 dk falan bu kadın niye çalıyor ki falan derken kapıyı açmaya çalışıyorlar. Elim ayağım titredi eşimi aradım hemen biri var kapıda açmaya çalışıyor diye. Sonra yavaş yavaş gittim kapıya delikten baktım 3 tane çingene kız. Sonra hemen gittiler giderken camdan videolarını falan çektim. Bizim aşağı kapı açık olmaz hiç. Kp açmış gitmiş. Sucu geldi öncesinde abla çingeneler kapındaydı beni görünce zile bastılar sonra gittiler haberin olsun aşağı kapı açıktı dedi. Ben kapatıyorum demişti. Geri nasıl girdiler adam kapatmıştı anlamadım. Ama çok korktum ya. Kv yukarda çen çen telle konuşuyormuş. Eşim geldi çıktı yukarı kızdı kapı niye açıkta böyle böyle olmuş diye. Bende çıktım anneme geldim hemen
rahat uyuduk arada huzursuzlandi ama simdi iyi calpol agrisini aldi sanirimBebegin nasil?
Kiz polise haber verseydiniz ya hemen cok dikkat etAyy kız okurken ben bile korktum Allah korusun. Geçmiş olsun canım
Atesimiz olmadi canim insallah duzenimizde bozulmaz rahat uyuduk gece bakalim gun icinde nasil olcakHemde çok zor bacım
2 gece uyumadım ondan sonra düzeni şaştı yavrumun
İnşallah ates olmadan düzeni bozulmadan atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?