Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahhh yaaa bir kere o kadarcık bebeğe nasıl vermiş Erkeklerde (genelinde) inceyi geçtim hiç düşünce yok tek mood çalışıyorlar
Çok haklısın sinirlenmekte, bir çaresi yok mu acaba ağrısını azltıcak

Oooy allah esirgemiş kız. Ben herhalde o an elimde bi sopa bi şey alıp çat diye açar kapıyo indirirsim bi kaç tane. Allah esirgemiş gerçekten.

2-3 sene önce ben evdeyken balkondan girdi bize hırsız sabah onda. Evde de tektim. Temizlik yapıyordum oğlan kaynanamdaydı, evimiz yakın. Süpürge yaparken girdi galiba cüzdanımı makyaj çantamı karıştırıp kaçmış hiç görmedim bile. Temizliği bitirip duş aldım evden çıkmak için çantamı almaya gittiğimde farkettim
İnşallah fayda eder canim
Vallahi tüm gün zaten enerji kalmıyor gece de bole huysuz olunca ertesi gün gözünü acamiyosun 2 gündür bizimkide kucaktan inmedi hep memedeydi bittim
İnşallah gaz damlası da verdim. Ayağımda sızdı. Yatagına koymaya korkuyorum yeminle
Akıllı ya çok akıllı. Hadi yedi bi halt. Ulan desene yüzü kızardı diye. Büyük oğlan da alerjik ondan biliyor kafası basmıyor işte. Yok kütük. Bşraz sakinledi. Dedim bi daha verme bişey. Yedin bi halt bari söyle gecenin bu saatinde napim ben diye kızdım. Yatırtmayacaktım acıdım sabahın körü işe gidecek

Manyak çünkü. Akıllı olsa yapar mı yapmaz.lŞaf anlatamıyorum ki ben adama. Gece gece sinirimi zıplattı. Yolunda giden tekere çomak sokmasalar olmaz zaten.
Bişey oldumu gaz filan kusma vs aman Allah korusun soğuksa hepten sıkıntı yav

Ayyy çok kötü yaaa. Ben korkarım valla bide kız var. 3 kişiler elleri boş değildir onların cesaret edemem

Anlayamıyorum gerçekten dikkat etmek zor mu, inşallah tekrarlamaz Gelmiş geçmiş olsun bebecikte tamamen rahatlar biran önce
Her şey anneye bakıyor kuzum Allah sana sağlık sırhat sabır kolaylık versin

Uyuyomu bebis
Bende ayağımdan almaya korkuyorum bugün çok huysuzdu
Yatakta salladım o arada kestirdim az bisi bi memeye bi ayağa ole dinlendi

Ayy kız okurken ben bile korktum Allah korusun. Geçmiş olsun canım

Cok güzel evde olman ya stres.oldjm ben

Elektriklisi var bende sanki saginca süt az geliyor gb geliyor bana isyerinde sagicam bende inşallah sütüm gitmez
Ben de geçenlerde sütüm ne kadar çıkıyor acaba diye merak ettim elektrikli pompayla sagdim. Beklediğimden çok az çıktı sonra bir de elle sağım yapiiim dedim daha etkili olduğunu duymuştum gercektende elle sagdigim süt makineden neredeyse iki kat fazlaydı. Tabi biraz yorucu oldu
Ayyy çok geçmiş olsun cnm

Hemde çok zor bacım
2 gece uyumadım ondan sonra düzeni şaştı yavrumun
İnşallah ates olmadan düzeni bozulmadan atlatirsiniz
Atesimiz olmadi canim insallah duzenimizde bozulmaz rahat uyuduk gece bakalim gun icinde nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…