Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde ablam rahatsızlandı aksam oraya gittik annemi alıp
Düşüp.bayilmis kulak kristalleri mi ne oynamış
Yarin evde tek kalmasın diye bizde kalacak Allah tan yeğenim varmış evde
Geçmiş olsun. ⁹Bu gece ben de kızımla yalnızım ve yatarken şimdi bana bir şey olsa düşsem bayılsam filan kızım o esnada ne yapar, ben ayılana kadar ağlar da ağlar, altınan işer sıcar... çocuk perişan olur diye düşündüm. Komşular anlayacak daa kapıya gelecektee eşime haber verecekler dee, eşim şehir dışindan bir hal çaresini bulacaktaaa.. içim bi darlandı bu şekilde düşününce.
O deprem zamanında hatırlıyorum; evler yıkılmış daha enkaz altında çıkarılamamış insanlar var depremin üzerinden henüz bilmem kaç saat geçmiş herkes perişan, herkes korkmuş, ne olacaz bu enkaz altındaki insanlar ne yapacaklar, millete ve kendime nasıl bir faydam dokunur diye düşünüyor... o esnada da bu fırsatçı çingeneler enkazdan mal, para, altın, değerli eşya topla peşindeler. Allah kimseyi düşurmesin bunların ellerine. Düşünüyorum da Allah korusun bir savaş vs çıksa başta bunlar ve mülteciler olmak üzere evlerimizi talan ederler. Sen evde ol olma. Asayişin olmamasıni fırsat bilerek sen evdeyken bile gelip evinde ne kadar erzağın varsa alır gider hatta ben de bundan sonra burda yasayacam diyip seni beni evden kovarlarlar savaş esnasında bi de bunlarla iç savaş vermek durumunda kalırız malesef...Allah o günleri göstermesin inşallah.
Depremde olacak iş mi be

Var bileziğim künyem kolyem kızın altınları almadım valla
Alarm sistemiyle kamera taktirin bi kac gun ben de kızımla yalniz olucam evde ki şuan yalnızız. Alarm-kamera olmasa hayatta uyuyamazdım hep tetikte olurdum eminim.
cocugun altinlarını için de altın hesabı yapın canım mutlaka biz oyle yaptik. Altinlar evdeyken icim hic rahat degildi. Biz yokken eve biri girse alarm calsa komşuların umrunda olmaz nolur nolmaz diye evde tutmadık, iyi de oldu bence.
Sen böyle anlatinca aklima bir zamanlar seba tümerin programina katilan bir hocanin anlattigi anısı geldi. Adamla hırsız evin mutfaginda karsilasiyolar, adam bunu gorunce o panikle mutfagin balkonundan asagiya atliyor ayagini burkuyor. Hoca da balkondan arkasina bakiyor olayın şokuyla. Hırsız aşagıdan hocaya "Allah senin belani versin" diye bagırıyor
Yavrum gözleri kapalı ağlıyor
Birkaç gündür benimki de gece iç çeke çeke ağlıyor nedense
Bir uzmandan dinlemiştim; 3.aydan itibaren cocuk artik anne rahminde olmadiginin ve insan oldugunun farkina varmaya baslarmiş. Bu nedenle geceleri bir anda cığlık atarak uyanmaları, ağlama sayılarında artış vs olabilirmiş bunlar normalmiş.
Aboreyyy.. çocuk konusunda cezai ehliyetleri yok bence. Bazen eşime bırakıp bir yrm saatlıgine evden ayriliyorum köpegimi gezdirmek için o esnada bile aklım evde kalıyor geçen kızım kucagindayken elinde telefonla bir seyler (ts ile alakalıydi sanirim) izliyodu cocuk da ekrana bakiyor. ben odaya girince teli hemen cocugun gorebilecegi seviyeden yukariya cikardi. Halbu ki daha bir kac saat oncesinde cocugun her turlu ekrandan (tv, telefon, ipad...) uzak tutulması gerektigini bunun cocugun zekası uzerinde cok olumsuz etkilere sahip oldugunu Allah korusun otizmi tetikledigini, felancanin bir tadiniginin başına geldigini bir kaç ornek ve anekdotla anlatmış olmama rağmen!!!

Ayy kız okurken ben bile korktum Allah korusun. Geçmiş olsun canım

Kiz polise haber verseydiniz ya hemen cok dikkat et
Vermedik eşime attım videoları da. Pek bişey olacağını sanmıyorum sadece çıkarken ki görüntüler var pek bi işe yaramaz sanıyorum
Çok sağolun kızlar.

Burdan taşıncaz bakalım inşallah. Ben normalde de korkak biriyim bu şeylerden. İyice tedirgin oldum. Aklımda altın hesabı da bi türlü halledemedim ya

Kim bilir kimlerin canini yakmislardir araniyorlardir kesin dikkat et valla kuzum benim evde 1. Kat balkondan cok rahat girilebilir hatta anahtari unuttugumuz zamanlar esim tirmaniyor cook guzel ornekn oluyoruz cevreye tasinmak istiyorum bende

Amann göstermesin yaa allah yardımcımız olsun

Evet canım bende duymuştum elle denicem bende

Çok geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusun ya korkutucu cidden

Kizlar guzel seyler var yarin a 101 de

Eklentiler

• Screenshot_20221011-093001_Catalog.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20221011-092945_Catalog.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20221011-091833_Catalog.webp
    63 KB · Görüntüleme: 37

Sagol canim
Allah korusun kötüyü getirme aklına geçen bende senin gb düşündüm düşsem surda bebeğim Nasıl olacak diye

Galiba öyle surekli memede olmak istiyor güven duygusu arıyor yavrum

Bişey oldumu gaz filan kusma vs aman Allah korusun soğuksa hepten sıkıntı yav
Gazı vardı ama kusma olmadı çok şükür
Ayyy çok kötü yaaa. Ben korkarım valla bide kız var. 3 kişiler elleri boş değildir onların cesaret edemem
Erkek var mıydı aralarında
Anlayamıyorum gerçekten dikkat etmek zor mu, inşallah tekrarlamaz Gelmiş geçmiş olsun bebecikte tamamen rahatlar biran önce
Her şey anneye bakıyor kuzum Allah sana sağlık sırhat sabır kolaylık versin
Yok yok anlamıyorlar gerçekten. Bildiğini okumaktan şaşmıyor adam. Yapma denileni itina ile yapıyor. Amiinn hepimize sağlık sıhhat versin rabbim.
Uyuyomu bebis
Bende ayağımdan almaya korkuyorum bugün çok huysuzdu
Yatakta salladım o arada kestirdim az bisi bi memeye bi ayağa ole dinlendi
Kaçta uyudu ben kaçta sızdım hiç vilmiyorum. Çok yorgun ve uykusuzum vallan gelsin çdocupu verecek gidip yatacam. Hepsine bi anda bişi oluyor. Bizimki tamemen alerjiden huzursuzluk
Sen 50-100 anlat. Kafa işlemiyor bunlarda. Ben söylüyoruk ben dnliyorum her defasında sorsan mükemmel baba

Bende kizinuyuttum da yerine koymaya korkuyorum yerine geçirince yarjm saat kestircem

Ağrısı vardır kiyamam ona ben
Bide etkileniyorlar korkuyorlar yavruslar
Evet ya en kotüsüde biz tutuyoruz ya icinden ne geciriyordur kimbilir . Kendimde korkuyorum igneden ccok fena oluyorum her aşı günü tansiyonum düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…