- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.772
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.401
Geçmiş olsun. ⁹Bu gece ben de kızımla yalnızım ve yatarken şimdi bana bir şey olsa düşsem bayılsam filan kızım o esnada ne yapar, ben ayılana kadar ağlar da ağlar, altınan işer sıcar... çocuk perişan olur diye düşündüm. Komşular anlayacak daa kapıya gelecektee eşime haber verecekler dee, eşim şehir dışindan bir hal çaresini bulacaktaaa.. içim bi darlandı bu şekilde düşününce.Benimde ablam rahatsızlandı aksam oraya gittik annemi alıp
Düşüp.bayilmis kulak kristalleri mi ne oynamış
Yarin evde tek kalmasın diye bizde kalacak Allah tan yeğenim varmış evde
O deprem zamanında hatırlıyorum; evler yıkılmış daha enkaz altında çıkarılamamış insanlar var depremin üzerinden henüz bilmem kaç saat geçmiş herkes perişan, herkes korkmuş, ne olacaz bu enkaz altındaki insanlar ne yapacaklar, millete ve kendime nasıl bir faydam dokunur diye düşünüyor... o esnada da bu fırsatçı çingeneler enkazdan mal, para, altın, değerli eşya topla peşindeler. Allah kimseyi düşurmesin bunların ellerine. Düşünüyorum da Allah korusun bir savaş vs çıksa başta bunlar ve mülteciler olmak üzere evlerimizi talan ederler. Sen evde ol olma. Asayişin olmamasıni fırsat bilerek sen evdeyken bile gelip evinde ne kadar erzağın varsa alır gider hatta ben de bundan sonra burda yasayacam diyip seni beni evden kovarlarlar savaş esnasında bi de bunlarla iç savaş vermek durumunda kalırız malesef...Allah o günleri göstermesin inşallah.Bizede girdi çokkbende çok korkarım hatta 1999 depreminde annemin nevar ne yok herşeyi alıp gitmişlerr o an sabaha kadar parktaymışız depremde bitane kıyafet bırakmadilar benim allahindan bulsunlarr baktı açmadı kapıyı evde yoksun altin falan varsa alsaydın peşine
Alarm sistemiyle kamera taktirin bi kac gun ben de kızımla yalniz olucam evde ki şuan yalnızız. Alarm-kamera olmasa hayatta uyuyamazdım hep tetikte olurdum eminim.Depremde olacak iş mi be
Var bileziğim künyem kolyem kızın altınları almadım valla
cocugun altinlarını için de altın hesabı yapın canım mutlaka biz oyle yaptik. Altinlar evdeyken icim hic rahat degildi. Biz yokken eve biri girse alarm calsa komşuların umrunda olmaz nolur nolmaz diye evde tutmadık, iyi de oldu bence.
Sen böyle anlatinca aklima bir zamanlar seba tümerin programina katilan bir hocanin anlattigi anısı geldi. Adamla hırsız evin mutfaginda karsilasiyolar, adam bunu gorunce o panikle mutfagin balkonundan asagiya atliyor ayagini burkuyor. Hoca da balkondan arkasina bakiyor olayın şokuyla. Hırsız aşagıdan hocaya "Allah senin belani versin" diye bagırıyorHırsız balkondan girmeye çalışmış annemi görünce heyecanlanıp balkondan düşmüş annem düşüşüne kahkaha ile gülünce babam öyle uyanıyor afsgshahshsh
Vay arkadaş keser nedir ya psiko. İşte yanlarında ne taşıdıklarını bilmediği için insan korkuyor.
Yavrum gözleri kapalı ağlıyor
Bir uzmandan dinlemiştim; 3.aydan itibaren cocuk artik anne rahminde olmadiginin ve insan oldugunun farkina varmaya baslarmiş. Bu nedenle geceleri bir anda cığlık atarak uyanmaları, ağlama sayılarında artış vs olabilirmiş bunlar normalmiş.Birkaç gündür benimki de gece iç çeke çeke ağlıyor nedense
Aboreyyy.. çocuk konusunda cezai ehliyetleri yok bence. Bazen eşime bırakıp bir yrm saatlıgine evden ayriliyorum köpegimi gezdirmek için o esnada bile aklım evde kalıyorŞu koca denilen şey olmasa ne iyi olurmuş!
Akıllı adam öğlen el kadar bebeme dondurma vermiş. Ve verirken da dondurma dudağının üst kısmına değmiş. Ve kızarmış! Ve bunu bana şimdi söylüyor !!!
Çocuk şimdi uykuda inliyor ıkınıyor bacaklarını kaldırıp kendini geriyor.
Normalde bu çocuğun gece 12-1 de uyanıp emmesi gerek. Dakka başı memede ve uykuyla uyanıklık arası bir yerde.