Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gecmis olsun canim,bidaha tekrari yaşanmasin.ben evdeyken kilitlerim kapiyi hep,aliskanlik.hatta eşim evdeyken de kilitliyorum,eşim diyo ki ben evdeyken kilitlemene ne gerek var:)

Kızlar halı örtusu alacam gibi bebek icin,bu halı ortulerini alirken nelere dikkat etmem gerekir? Tam ölçu mu almak gerek,yikayinca çeker mi? Ben halima cuk otursun istiyorum,asla fazlalik kalmasin istiyorum.ben cok yikarim,yikadikça yopranir mi vs vs..

Kizlar ya benim oglanin kafasi cok sicak oluyor bazen neden kaynakli olabilir ?
Yaa aynısına taktım desem öpüyorum sarılıyorum kafası çok sıcak, bazen daha sıcak oluyor sanki. Ateşini ölçüyorum yok. 10 gündür bakıp duruyorum eşimle annem de normal normal diyor habire. Doktora gittiğimde sormayı unuttum bunu ben de çok merak ediyorum.

Gecmis olsun canim,bidaha tekrari yaşanmasin.ben evdeyken kilitlerim kapiyi hep,aliskanlik.hatta eşim evdeyken de kilitliyorum,eşim diyo ki ben evdeyken kilitlemene ne gerek var:)
Ben de aksine hiç kilitlenem dışarı çıkarken bile çekip çıkarım kitlemeden eşim hep kızar alışamıyorum niyeyse kapı kitlemeye en güzeli kitleyip garantiye almak ama ya iyi yaapıyosun

Kızlar ya bi şey sorucam size. Oğlumu 2-3 dk bırakıp lavaboya falan gittiğinde ağlıyor ben gidemezsem hemen öksürtüyor kendini kapıdaylen gördüm dilini çıkarmış zorla öksürmeye çalışıyodu bilerek mi yapıyor acaba ya sorun olmasından da korktum

Canin normalde de cok oksurugu yoksa,kendine huy edinmiş olabilir..bakiyo ki oksurunce sen yanina koşuyosun oksuruyo.oyyy canlar yaa burdan bile sevdim bebegini

Canim simdi nasil bebegin,bizimde persembe aşimiz var bakalim biz neler yaşiycaz
Biz de bugün olduk aşıları. Bakalım nasıl geçecek
Kizlar ya benim oglanin kafasi cok sicak oluyor bazen neden kaynakli olabilir ?
Bizim kızında öyle ateşini ölçüyorum normal çıkıyor ben de cok takmıyorum. Ama cok ilginç gerçekten yanakları anlı normal, saçlarının olduğu yerler sıcak oluyor

Canin normalde de cok oksurugu yoksa,kendine huy edinmiş olabilir..bakiyo ki oksurunce sen yanina koşuyosun oksuruyo.oyyy canlar yaa burdan bile sevdim bebegini
Yok yok öksürmüyo normalde canım. Ya banada öyle geldi de sonra dedim daha şimdiden böyle düşünüp yapmaz heralde diye sorun mu var dedim. Beni görünce kesiliyo zaten öksürüğü bu sabah tam öksürmeye çalışırken geldim bıraktı orda öksürmedi bile. Fena olcak heralde bu bebe Allah razı olsun canım benim hasta olmasınlar da minikler hepsi çoook tatlı

Yaaa inanamıyorum böyle numaralara ne kadar erken başlıyorlar bunlar bizi parmaklarında oynatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…