Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa inanamıyorum böyle numaralara ne kadar erken başlıyorlar bunlar bizi parmaklarında oynatacak
Nerdeyse 1aydır yapıyo bunu ha geçti ha geçecek derken dedim artık size bi sorayım iyice kafama takıldı çünkü numara yapıyo gibi ama yinede insan düşünüyor. Valla napcaz bakalım şimdiden böyleyseler

Inş sikıntısi olmaz bebisinin,bende heyecanla bekliyorum bakalim
2.ay aşılarinda sorun yaşamamıştım. Hatta aşı olduğu gun cok güzel uyumuştu bgn de hep uyku modunda gidiyor tabi geçici yalnız ebe bu sefer artık yavaştan diş çıkarma süreçlerine girdiklerinden aşıyla birlikte ateşleri çıkabiliyor, 37,5 u geçerse calpol verirsin dedi. İnsallah çıkmaz ateş, sebebi ne olursa olsun en korktuğum şey

Kuzum senin baby de ters donuyodu demi? Benimki coktandir ters yapiyodu ama 2 gundur fıldır fıldır donmeye başladi.ben duz yapiyorum o ters donuyo ben duzeltiyorum o donuyo,esim diyo ki birakalim kendi kendine duzelmeyi de ogrensin,şapşik yaa zamani gelmeden onu yapamaz dedim

2. Ay aşilarindan sonra benim oglaninda uyku duzeni guzel olmuştu bakalim şimdi hangi dönemdeysek onu yaşayacaz kaciş yok:)

Aynen benim eşimde evhamlısın bisey yok diyor ates olcer elimde geziyorum dun annemde aşidanmi sıcak kafasi byle dedi hep boyle dedim oda farketti emzirirken resmen kolum yanıyor terliyorum

Evet kuzum dönüyo ters dönünce kaplumbağa gibi kalıyo zamanı gelince onu da yaparlar hiç tutamayız artık döner dururlar

Evet kuzum dönüyo ters dönünce kaplumbağa gibi kalıyo zamanı gelince onu da yaparlar hiç tutamayız artık döner dururlar
Koca totosunu kaldiriyo hızlanip dönuyo,donunce oyle bi rahatliyo ki,onlar icin buyuk basari:)tabi oyle ters kaliyolar aynen kaplumbagaya beziyo simdi ben de benzettim:))

O küçük şekerlemeler bana da çok iyi geliyor. Ama bugün sersem gibiyim

Uyumayınca öyle oluyor insan ya bizimkide sabah uykusunu alamadı öğle uykusu içinde emmek istemiyor yatıyorum ağlıyor gezdirirken 2 dk sonra tekrar agliyornyeni daldı

Bilerek yapıyo kızzz bakalım ne kadar gelcenn geçen mutfaktayım kameradan bakıyorum uyandı etrafa bakıyo annem nerde diye yavas yavas gidiyorum öyle seviniyokii geldiğimden ağlamadan ball yaa

Koca totosunu kaldiriyo hızlanip dönuyo,donunce oyle bi rahatliyo ki,onlar icin buyuk basari:)tabi oyle ters kaliyolar aynen kaplumbagaya beziyo simdi ben de benzettim:))
Yakında çözerler tekrar sırtüstüne dönmeyi de tabi çok büyük başarı ya sürekli sabit yatan bebelrimiz için

Vücudun iç sıcaklığını düzenlemeye yarayan termoregülasyon sistemi tam olarak gelişmediği için kafaları vücutlarına oranla daha sıcak olur canım, benimkinin de aynı endişelenmeye gerek yok

O
Bilerek yapıyo kızzz bakalım ne kadar gelcenn geçen mutfaktayım kameradan bakıyorum uyandı etrafa bakıyo annem nerde diye yavas yavas gidiyorum öyle seviniyokii geldiğimden ağlamadan ball yaa
Oyy maşallah ya bal bunlar valla zorluyorlar falan ama iyi ki varlar

4m2 Halime 4m2 almıştık küçük geldi kuzum. Mesela 4m2 halı ölçülerinde farklılık olabiliyormuş. Diğerlerinde de öyle sanırım direkt örneğin 160*230 ise halı bu değer olarak bakmak lazım sanırım.

Benimkisi 3,5 m' sanirim tam ölçu almama gerek oyle mi? Bide yikaninca cekme oluyo mi,kumaşta deforme oluyomu canim

Aynen bi tuhaflar

Aynen benim eşimde evhamlısın bisey yok diyor ates olcer elimde geziyorum dun annemde aşidanmi sıcak kafasi byle dedi hep boyle dedim oda farketti emzirirken resmen kolum yanıyor terliyorum
Canim bebeginin ensesine bi bak terliyosa ateşi yoktur.zaten inanki ateşi olan bebegi aninda anlarsin.cok farkli kupkuru bi sicakligi oluyo.asla nem olmuyo.bebegin kafasini tutacak hali olmaz.surekli uyuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…