Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı hareketi okuyunca çok şaşırdım. Bizimkinde var zannediyordum sadece sıkıldı kucak istiyor hemen öksürür, ben 2 dk uzakştım hemen öksürür. Böyle kuru kuru zorla yaşlı dedeler gibi yapıyor hem de 2 aydır falan

Of evet aynısı ya uyanık bebişler kendilerince yöntem geliştirmişler

Canim bebeginin ensesine bi bak terliyosa ateşi yoktur.zaten inanki ateşi olan bebegi aninda anlarsin.cok farkli kupkuru bi sicakligi oluyo.asla nem olmuyo.bebegin kafasini tutacak hali olmaz.surekli uyuklar.

Ay evet ates varsa sıfır ter
Oglum hep su gb terler baktım ter yok hemen olcerim ateşini

Ben almıştım bi tık büyük aldim
Ama toplani gıcık oldum

Canim bebeginin ensesine bi bak terliyosa ateşi yoktur.zaten inanki ateşi olan bebegi aninda anlarsin.cok farkli kupkuru bi sicakligi oluyo.asla nem olmuyo.bebegin kafasini tutacak hali olmaz.surekli uyuklar.
Kuzum atesimiz yok çok şükür neşeside yerindeydi bugün kafası çok sıcak sadece ondan bi tedirginim bu ara

Kizlar bu tarz bi tulum ariyorum peluş gecen gün epey dukkan gezdim ama bulamadim ya 2 yerde vardi onlarinda kumasini hic begenmedim tuylenmis askıda bile internette varmi bildiginiz yada aldiginiz

Eklentiler

• kedi-figurlu-welsoft-pelus-kizerkek-bebek-tulum__0697156603067219.webp
    135,6 KB · Görüntüleme: 34
Erkek yoktu 3 kız çıktı

Gecmis olsun canim,bidaha tekrari yaşanmasin.ben evdeyken kilitlerim kapiyi hep,aliskanlik.hatta eşim evdeyken de kilitliyorum,eşim diyo ki ben evdeyken kilitlemene ne gerek var:)
Bende kitlerim. Eşim diyor ki arkadan vursaydın sende kapıya diyo. Bende korkudan kımıldayamadım kapı ha açıldı ha açılacak diye diyorum nasıl açılsın o kapı diyo

Yaaaaa normal buuu erken başlamış seninki

Maşallah biz çok zorluklar yaşıyoruz

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…