Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa içinde sıkma şeyi var onla verdim yavaş yavaş hemen vermedim oceanın ki vitamini gerçekten yardimcı oldu ya agzına koydum sıktım yavaş yavaş emdikçe
Ben kaşığa koyup veriyorum o sıkmayla verince çıkarır o zaman geri ağzına veremem kaşıkla en azından topluyorum çıkanları veriyorum geri

1.kat ama zemin değil altta boş ev var benim ki baya baya yüksek yani. Öyle olsa baştan oturmazdım zaten
Bacım sen yine de dikkat et,mesela evde olduguna dair bi işaret koy perdelerini acik felan tut mesela şimdi gelmedi aklıma..evde kimse olmadigini dusunerek hareket ediyolardir.ya da kapiya bi mesaj yaz yapiştir,ben evdeyim ama kaynanam gezmeye cikti diye

Perdelerimi hep açarım zaten. Kv evde kız normalde kapı açılsın kapansın güm güm bakmaya gider pencereden dün ağzını ayırmış telefona

Yaaa içinde sıkma şeyi var onla verdim yavaş yavaş hemen vermedim oceanın ki vitamini gerçekten yardimcı oldu ya agzına koydum sıktım yavaş yavaş emdikçe

Ben birden sıkıveriyorum arkadaş geldi yine onla hallettik

Reactions: Jou
Kızlar bebelac gold mama kullanan var mı? Sma comfort kullaniyorduk ama hiçbiryerde bulamıyorum mecburen değiştirmek zorunda kaldım. Bebelacı dneeyeyim bir dedim. Zaten sadece uyumadan önce veriyorum 1 kez
ben kullanıyorum canım memnunumda benim sütüm malesef cekildi sadece mama içiyor

Kızzlar bebesim emmek istemiyor ya bazen emiyor bazen emmiyor aç kalıyor diyecegim de ac olsa aglar herhalde bisi söyleyin nolur ya napmam lazım ?

Uyumayınca öyle oluyor insan ya bizimkide sabah uykusunu alamadı öğle uykusu içinde emmek istemiyor yatıyorum ağlıyor gezdirirken 2 dk sonra tekrar agliyornyeni daldı
Bu atak hepimizi mahvedecek belli. Atlatsalar bariöbir an önce
Erkek yoktu 3 kız çıktı
Döveydn bi güzel daha da gelmezlerdi
Kızzlar bebesim emmek istemiyor ya bazen emiyor bazen emmiyor aç kalıyor diyecegim de ac olsa aglar herhalde bisi söyleyin nolur ya napmam lazım ?
Ağlamıyorsa emdiği yetiyordur. Çok zorlama ara ara teklif et isterse emer. Bir rahatsızlığı vs yoksa sorun yok bence

Kizz olurmu aç olsa ağlardı açlığa dayanamazlarr zaten hic ağladığı yoksa birşeyi yoksa yokturr canım sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…