Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Onlar beni döverdi kız çingeneler fena oluyor

Kizlar bu tarz bi tulum ariyorum peluş gecen gün epey dukkan gezdim ama bulamadim ya 2 yerde vardi onlarinda kumasini hic begenmedim tuylenmis askıda bile internette varmi bildiginiz yada aldiginiz
Hmden aldım ben ama stok kalmamış çok güzel geldi ama biraz büyük gibi Arkadaşım öyle deme bebeler hızlı büyüyor olur 2-3 aya dedi

Valla her uyutma seansimiz çığlık çığlığa

Kızzlar bebesim emmek istemiyor ya bazen emiyor bazen emmiyor aç kalıyor diyecegim de ac olsa aglar herhalde bisi söyleyin nolur ya napmam lazım ?

Kuzum bu sıralar benimkide az emiyor
İlgileri dağıldı herhalde
Bugun karşıma yazı çıktı bu aylarda gunduzleri oyun istediklerinden eskisi gb sueekli emmek istemezler
Bu açığı gece sık sık uyanip emme ile kapatırlar tam bizi anlatti

Kızzlar bebesim emmek istemiyor ya bazen emiyor bazen emmiyor aç kalıyor diyecegim de ac olsa aglar herhalde bisi söyleyin nolur ya napmam lazım ?

Cisinden yakalamaya calis kuzum ama korkma normaldir
Eşime dedim geçen gün eskisi gb gündüz emmiyor diye

Evet surekli kafa geride bir yerlere bakıyor ufak sese hemen dönüyo

Doktor oturtma dedi ama ek gıdaya başla dedi. Arkadaş oturtmadan bu çocuğu nasıl yediricem. Mecburen oturtuyorsun. Eşime mama sandalyesi alalım. Yerken boğazına kaçmasından korkuyorum en azından rahat rahat yediririm diyorum. Sanki keyfime istiyorum gibi benle onun kavgasını ediyor. Doktor oturtma dedi diyor. Ee nerde yedireyim diyorum ana kucağında oturt diyor yaaa sabır

Bizde de var aynı dert. Ayakta yürüyerek emzirmeyi deneyin. Bir de az ışıklı sessiz bir oda olsun dikkati dağılacak nesneler ve gürültü olmasın etrafta.
Bazı mama sandalyeleri geriye doğru yatıyor biraz, o zaman tam oturmamış oluyor. Bizimki de öyleymiş ben bgn farkettim o özelliğini hemen yatırdım yani tam yatmıyor ama oturmuyor da. Yemek yedirebilirsiniz oyle. Dr de biraz ilginçmiş yani sizinki 6 aylık oldu artık oturmalı bence

Kızlar bir sorum olacak. Şimdi benm bebisim tam 6 kilo. Bgn prima premium care de 3 numaraya geçtim. Acaba bu 3 numara kullanımı ne kadar sürer yA da kaç kiloda 4 numaraya geçerim. Ona göre fiyat artmadan kenara koyayım biraz diyorum. Paketlerin üzerindeki kilo araligi teoride kalmış gibi pratikte daha erken geçiliyor bir ust numaraya ama bende tam kestiremiyorum.

Ozaman 5 aylık şimdi 6 aylık oldu oturtabiliriz diyorum ama illa doktor diyecek.

Hiç belli olmuyor ben 2 haftadır 3 numara kullanıyorum. Sen yinede 3 4 tane alabiliyorsan at kenara. En azından elinin altında olur. Bende fırsat gelirse yapacağım inş

Benim vücut error veriyor kızlar. İlk başlarda tansiyonum düşüyordu baş dönmesi çok kötü oluyordu. Bugün de tansiyonum 14/9 çıktı baş ağrısı ve mide bulantısı berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…