Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kısa aralıklı oturtursun keşke oturmadan nasıl yedireceğim deseydin doktora ne cvp verecekti acaba
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Chicco Polly Progres5 Mama Sandalyesi https://www.amazon.com.tr/dp/B07576HJ1Q/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_JYCEB7G8WAXB5R9N21C5
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Chicco Pocket Snack Yükseltici Mama Sandalyesi https://www.amazon.com.tr/dp/B08KTS..._dl_Q3XCM7WMHDDXZRCH09DV?_encoding=UTF8&psc=1
Ben bunları aldım kuzum sanada fikir ve hemen ulaşma olsun

Evet ya onu neden sormadıysam bakayım hemen saol canım

Kızzlar bebesim emmek istemiyor ya bazen emiyor bazen emmiyor aç kalıyor diyecegim de ac olsa aglar herhalde bisi söyleyin nolur ya napmam lazım ?
Ben de korkarim çingeneden. Seni pataklarlar çocuguda çalar giderler valla. Ağzımdan bu aralar hayırlı bi sey cikmiyor benim de
Kiz cok fena iyi olduu gitmedin kapıyaa çingene ortasında doğurdu beni anamm bi kavga bi gürültü saç baş dağınık eve dönüyolardı hahahaha 1 tane de var arkadaşım çingene
Nasıl çingene ortasında doğurdu kızz? Sakın ola o arkadaşınla arani bozma yoksa anandan başlayıp yedi ceddine kadar küfrü yer oturusun aşağıya agızları çok bozuk oluyor yaa

Yanii o mahallede büyüdüm anlamda istanbulda kasımpaşada canım cok var
AmA o arkadaşım oyle biri değil annesiz babasız büyüdü evimiz yanyanaydı

Bende bu soruyu 2 hafta önce mi ne sordum birisi 7 .5 kg da yeni 4 e geçtim diyince 3 aldim bakalim hayırlısı

Kizlar gün içinde kimseyi arayamıyorum Güneş durmuyor ya da uyuyor malum uyuyncDa ya ayakta ya memede
Koca uyutmaya gitti güneşi hemen etrafı toparladım sessiz olacak işlerler tabeee sonra tele sarıldım

Anamı aradım meşgul
Babamı aradım açmıyor
Ablam da açmıyor ulen başka zaman olsa konuşmak için ararlar

Kiz cok fena iyi olduu gitmedin kapıyaa çingene ortasında doğurdu beni anamm bi kavga bi gürültü saç baş dağınık eve dönüyolardı hahahaha 1 tane de var arkadaşım çingene
Ay valla git kız yolarlar beni
Şu erkekleri yakacan
Biz de 28 inde 6 kiloyduk ama ben çok oldu 3 e geçeli. Geçen 2 den kalmış annemde o kadar dar oldu ki
sweetgirlcandy geçmiş olsun canım onun korkusu bile yeter Rabbim bi daha yaşatmasın çingeneler fena oluyor kapıyı açsan seni suçlu çıkarırlar
Valla ya amin amin korkarım ben
Valla çingeneler fena oluyor
İnatçı kıza bak sen ahsen bizim güneşten beter olacak herhalde inat konusunda
Anasına çekmiş

Ya bizde gece kaldırıp cis yaptırıyoduk
Küçüklüğümden bu yana simmdj kendi kalkmıyor biz hala uyandırıyorz
Biz bezi tam olarak biraktigindan beri yani 2.5 yasindan beri hiç gece kaldirmadik çiş icin.çişini yapar oyle yatar.hic sorun yaşamadik bu sekilde.kendisi çiş için kalktigida hasta oldugu donemlere denk gelmistir,çok nadir.

Cok geçmiş olsun canım kendini ihmal etme.

Kendini ihmal etme kuzum tansiyon yüksekliğinin etkileri

Sanırım çok ihmal ettim. Aman ev temiz olsun aman yemeksiz koymayalım eşi derken zaten birde benim minnakla uğraşıyorum. Yemek yiyemiyorum diyenlere nasıl yiyemiyorsunuz ben fırsat bulur yerim diyordum çok özür dilerim onlardan 12den önce kahvaltı yapamıyorum :)

Kesinlikle oyle oluyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…