- 5 Mart 2021
- 6.167
- 9.013
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.521
Kısa aralıklı oturtursun keşke oturmadan nasıl yedireceğim deseydin doktora ne cvp verecekti acabaDoktor oturtma dedi ama ek gıdaya başla dedi. Arkadaş oturtmadan bu çocuğu nasıl yediricem. Mecburen oturtuyorsun. Eşime mama sandalyesi alalım. Yerken boğazına kaçmasından korkuyorum en azından rahat rahat yediririm diyorum. Sanki keyfime istiyorum gibi benle onun kavgasını ediyor. Doktor oturtma dedi diyor. Ee nerde yedireyim diyorum ana kucağında oturt diyor yaaa sabır
Kısa aralıklı oturtursun keşke oturmadan nasıl yedireceğim deseydin doktora ne cvp verecekti acaba
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Chicco Polly Progres5 Mama Sandalyesi https://www.amazon.com.tr/dp/B07576HJ1Q/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_JYCEB7G8WAXB5R9N21C5
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Chicco Pocket Snack Yükseltici Mama Sandalyesi https://www.amazon.com.tr/dp/B08KTS..._dl_Q3XCM7WMHDDXZRCH09DV?_encoding=UTF8&psc=1
Ben bunları aldım kuzum sanada fikir ve hemen ulaşma olsun
Ay bende denedim burnunu kapattım inatla ağızdan değil burundan almaya çalıştıBizim arkadaş cocumun burnunu soktigi için herhalde yutmaktan başka çaresi kalmıyor
Ben de korkarim çingeneden. Seni pataklarlar çocuguda çalar giderler valla. Ağzımdan bu aralar hayırlı bi sey cikmiyor benim deKızzlar bebesim emmek istemiyor ya bazen emiyor bazen emmiyor aç kalıyor diyecegim de ac olsa aglar herhalde bisi söyleyin nolur ya napmam lazım ?
Nasıl çingene ortasında doğurdu kızz? Sakın ola o arkadaşınla arani bozma yoksa anandan başlayıp yedi ceddine kadar küfrü yer oturusun aşağıyaKiz cok fena iyi olduu gitmedin kapıyaa çingene ortasında doğurdu beni anamm bi kavga bi gürültü saç baş dağınık eve dönüyolardı hahahaha 1 tane de var arkadaşım çingene
Yanii o mahallede büyüdüm anlamda istanbulda kasımpaşada canım cok varBen de korkarim çingeneden. Seni pataklarlar çocuguda çalar giderler valla. Ağzımdan bu aralar hayırlı bi sey cikmiyor benim de
Nasıl çingene ortasında doğurdu kızz? Sakın ola o arkadaşınla arani bozma yoksa anandan başlayıp yedi ceddine kadar kürü yer oturusun aşağıyaagızları çok bozuk oluyor yaa
Cok geçmiş olsun canım kendini ihmal etme.Benim vücut error veriyor kızlar. İlk başlarda tansiyonum düşüyordu baş dönmesi çok kötü oluyordu. Bugün de tansiyonum 14/9 çıktı baş ağrısı ve mide bulantısı berbat
Kızlar bir sorum olacak. Şimdi benm bebisim tam 6 kilo. Bgn prima premium care de 3 numaraya geçtim. Acaba bu 3 numara kullanımı ne kadar sürer yA da kaç kiloda 4 numaraya geçerim. Ona göre fiyat artmadan kenara koyayım biraz diyorum. Paketlerin üzerindeki kilo araligi teoride kalmış gibi pratikte daha erken geçiliyor bir ust numaraya ama bende tam kestiremiyorum.
Ay bende denedim burnunu kapattım inatla ağızdan değil burundan almaya çalıştı
Çok güzel gerçekten kaliteli astarı vs.. Biraz büyük ama göndermicem illaki olur
Ay valla git kız yolarlar beniKiz cok fena iyi olduu gitmedin kapıyaa çingene ortasında doğurdu beni anamm bi kavga bi gürültü saç baş dağınık eve dönüyolardı hahahaha 1 tane de var arkadaşım çingene
Şu erkekleri yakacanDoktor oturtma dedi ama ek gıdaya başla dedi. Arkadaş oturtmadan bu çocuğu nasıl yediricem. Mecburen oturtuyorsun. Eşime mama sandalyesi alalım. Yerken boğazına kaçmasından korkuyorum en azından rahat rahat yediririm diyorum. Sanki keyfime istiyorum gibi benle onun kavgasını ediyor. Doktor oturtma dedi diyor. Ee nerde yedireyim diyorum ana kucağında oturt diyor yaaa sabır
Biz de 28 inde 6 kiloyduk ama ben çok oldu 3 e geçeli. Geçen 2 den kalmış annemde o kadar dar oldu kiKızlar bir sorum olacak. Şimdi benm bebisim tam 6 kilo. Bgn prima premium care de 3 numaraya geçtim. Acaba bu 3 numara kullanımı ne kadar sürer yA da kaç kiloda 4 numaraya geçerim. Ona göre fiyat artmadan kenara koyayım biraz diyorum. Paketlerin üzerindeki kilo araligi teoride kalmış gibi pratikte daha erken geçiliyor bir ust numaraya ama bende tam kestiremiyorum.
Valla ya amin amin korkarım bensweetgirlcandy geçmiş olsun canım onun korkusu bile yeter Rabbim bi daha yaşatmasın çingeneler fena oluyor kapıyı açsan seni suçlu çıkarırlar
Valla çingeneler fena oluyorBen de korkarim çingeneden. Seni pataklarlar çocuguda çalar giderler valla. Ağzımdan bu aralar hayırlı bi sey cikmiyor benim de
Nasıl çingene ortasında doğurdu kızz? Sakın ola o arkadaşınla arani bozma yoksa anandan başlayıp yedi ceddine kadar küfrü yer oturusun aşağıyaagızları çok bozuk oluyor yaa
Anasına çekmişİnatçı kıza bak sen ahsen bizim güneşten beter olacak herhalde inat konusunda
Kendini ihmal etme kuzum tansiyon yüksekliğinin etkileriBenim vücut error veriyor kızlar. İlk başlarda tansiyonum düşüyordu baş dönmesi çok kötü oluyordu. Bugün de tansiyonum 14/9 çıktı baş ağrısı ve mide bulantısı berbat
İnsanın aklına birden gelmiyor. Ben geçen kağıda yazdığım halde soramadım kağıdı çıkarıpEvet ya onu neden sormadıysambakayım hemen saol canım
Seneye olmazsa içimde patlarBosver seneyede giyer
Biz bezi tam olarak biraktigindan beri yani 2.5 yasindan beri hiç gece kaldirmadik çiş icin.çişini yapar oyle yatar.hic sorun yaşamadik bu sekilde.kendisi çiş için kalktigida hasta oldugu donemlere denk gelmistir,çok nadir.Ya bizde gece kaldırıp cis yaptırıyoduk
Küçüklüğümden bu yana simmdj kendi kalkmıyor biz hala uyandırıyorz
Cok geçmiş olsun canım kendini ihmal etme.
Kendini ihmal etme kuzum tansiyon yüksekliğinin etkileri
İnsanın aklına birden gelmiyor. Ben geçen kağıda yazdığım halde soramadım kağıdı çıkarıp
Kesinlikle oyle oluyor hepKizlar gün içinde kimseyi arayamıyorum Güneş durmuyor ya da uyuyor malum uyuyncDa ya ayakta ya memede
Koca uyutmaya gitti güneşi hemen etrafı toparladım sessiz olacak işlerler tabeee sonra tele sarıldım
Anamı aradım meşgul
Babamı aradım açmıyor
Ablam da açmıyor ulen başka zaman olsa konuşmak için ararlar
Benimkide oyleydi bugun hep çıldırdi dogru düzgun uyumadı yaBenim kız arada emiyordu parmağını bugün gün boyu parmak ağzındaydı. Sanırım diş gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?