Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay sen yemeğimi aksatmam dediğin için hiç o ihtimali düşünmedim Yemek benim hep aksıyor Aynıyız kuzum valla bende hiç durmuyorum yemek temizlik ki öyle ahım şahım bir şey değil 4-5 güne anca süpürge çalışıyor 1 aydan az kaldı işede başlanılacak hadi hayırlısı..

Büyük konuştum dinlen diyor eşimde nasıl dinleneyim. Dinlensem kim yapacak. Ay 1 ay sonra mı işin zor valla. İlk başlarda tabi mutlaka zorlanacaksın. Umarım uzun sürmez o alışma süreci

Canım benim bebiş 6900 ben geceleri bağlıyorum primayı 3 no almayacağım artık 4e geçeceğim son 5 6 tane kaldı. Yani 1 kilo daha kullanırsın max
Uff ben de öyle oluyorum bayılacak gibi bazen su bile içmemiş oluyorum ama bu hafta bişey yiyemesem de sabah çerez yedim hemen 2 bardak su içtim daha iyiyim

Büyük konuştum dinlen diyor eşimde nasıl dinleneyim. Dinlensem kim yapacak. Ay 1 ay sonra mı işin zor valla. İlk başlarda tabi mutlaka zorlanacaksın. Umarım uzun sürmez o alışma süreci
Anlayamıyorlar bizi.. Bazen diyorum her şey elektronik olsa evde ayy inşallahhh kolayca uyum sağlanır.

Benim minik elleri komple ağzında oluyor bugün başparmağını tek olarakta emmeye başladı extradan umarım erken gelmez
Biz de öyleyiz, doktora sordum damağı diş etleri sertleşiyor kaşınıyor ayrıca artık oral dönemde herşeyi ağzıyla tanıyor, diş değil henüz dedi diş etlerine bakıp

Biz de öyleyiz, doktora sordum damağı diş etleri sertleşiyor kaşınıyor ayrıca artık oral dönemde herşeyi ağzıyla tanıyor, diş değil henüz dedi diş etlerine bakıp
Bizim doktorda daha bu belirtileri çok olmadan söylemişti kontrolde diş kökleri oluşuyordur bu aylarda olması gereken salyalarıda artacak sonrası da demişti sweet öyle deyince ona istinaden dedim
Kime diş kökü oluşuyor desem burda özellikle kv diş geliyor anlıyor, bende hayır aynı şey değil diyorum

Valla kızlar ben artık ev isi falan yapmiyorum psklojim cok bozuldu eşim tam bi hödük çünkü asla faydasi yok varlığı zarar kac gündürde konusmuyorum oğlanla oturma odasinda yatiyorum bi burayi süpürüp temiz bırakıyorum baska hic birseye dokunmuyorum anca bu isten gelince mutfaga girip pratik biseyler yapiyorum kimse halden anlamio bende saldım koyverdim ogluma ayırıyorum tüm vaktimi

Ben de prima pampers kullaniyorum ama 3 numara 6-10 kg arasi gosteriyo,bebege de tam oluyo..bayaa da kullanacagimi saniyorum ama şasirdim simdi

Bn baby turco kullanıyorum 3 numara 6 kg 224 lü almıstım bitsin 4 e gecicem sıkıyor cok lastikleri

Ay kızlar çok şaşkınım kızım emzik almaya başladı. Almıyor diye aventleri sattım. Bide emzİkli uyku arkadaşı vardı oioi marka onu da almıyordu. bugün bi denedim oyun yaptı önce sonra cuk cuk emdi de emdi. Diğerlerini sattığıma pişman oldum üffff. Şimdi acaba hangi emzikten alsam oyuncaksız bişi lazım

Ne sacmalıyo o doktor tavana asıp mı yedircen manyak mıdır nedir

Benimkide oyleydi bugun hep çıldırdi dogru düzgun uyumadı ya
Kuduruklar
Benim minik elleri komple ağzında oluyor bugün başparmağını tek olarakta emmeye başladı extradan umarım erken gelmez
Benimki öyle sık değildi bugün bi yere gittik orda hep işaret parmağı çiğnedi durdu oradakiler dedi kilosu yerinde erken çıkabilir kilosu iyi olunca çıkar dediler. Biri de sıralanıyor dişler diş eti dümdüz olmuştur dedi
Ay bu bebeler bi alem. Benimki de ara ara uykuya dalacakken ya da çok açsa alıyor hiç belli olmuyor
Bu yılın bebekleri 6 ay dolmadan dis çıkarıyorlar herhalde ins yürümeleri de erken olur
Valla ya

Onlar beni döverdi kız çingeneler fena oluyor
Ahaha yolla bana döverim ben onları
Kızlar amazon prime üyelerine özel chicco mama sandalyesi baya indirimde haberiniz olsun ben bugün aldım sonunda
Anam o fiyat ne kııızzz çok pahalıymış
Valla her uyutma seansimiz çığlık çığlığa
Ay sorma. Merti yıkadım 8 gibi oyunla giydirdim oynadım emzireyim dedim isyanı bastı memede yatakta zıplaya zıplaya biraz emdi gözü kapalı sonra bş daha bastı çığlığı eşim koştu geld ne oluyor diye korktuk bir an geceki gibi olacak diye. Yatırdım emzir verdim tam daldı dedim tekrar isyan modunda bebe. Aldım emzirdim ninni söyleye söyleye.. uyudu çok şükür
Her şeye muhalefet olmaları yok mu delirtiyor adamı. Alacan çocuğu verecen adamın kucağına madem oturtmuyor sen tut ben yedircem de
Kuzum sleepy kilot bez kullanıyorım 4 numara 7,5 kilo civarı şuan mert daha fazla da olabilir 15 gün önce 7 idi. Ben 2 haftadır 4 kullanıyorum
Benim vücut error veriyor kızlar. İlk başlarda tansiyonum düşüyordu baş dönmesi çok kötü oluyordu. Bugün de tansiyonum 14/9 çıktı baş ağrısı ve mide bulantısı berbat
Aman dikkat et kız kendini aç bırakma mutlaka bi çorban bi ekmeğin olsun hiç bişey hapamazsan atıştırırsın çorba sabahtan. Ben öyle yapıyorum yoksa duramıyorum
En iyisini yapıyorsun iyilik yaramaz bu adamlara. Kendini de paralasan görevin der çıkar işin içinden.
Ben normal market evzane emziği kullanıyorum. Lüks bişrye gerek yok işi görsün yeter

Selam canlar. Benim oğlan hala dönmüyor bakıyorum aynı günde olanların bebeler dönüyor. Benim ki tembel belli etti kendini.

Cepte şok, eve teslim yapan var mı. Çıngırak oyuncak falan gelmiş sipariş ettim ama elimde patlamasa bari sipariş.

Yarın aşısı var tırsıyorum ya, ateş yapmaz inşallah

Bu arada akşam alerji olayına döküntü dökmüş bebem. Vücudunda kırmızı mibik benekler vardı. Akşama doğru geçti büyük kısmı tek tük kalmış. Sabah kakası temizsi mukus kan vs yoktu. Kakaya hemen etki etmez mi ya. Ben mukuslu kaka bekliyordum

Kizlar canim baya sıkıldı aksam aksam
Malum yılbaşından sonra ise başlayacaktim
Fakat bakacak teyzenin kizi ise başlayacakmış bizim kıza bakamayacakmis

Ki aylar once sozlesmistik daha 2 aylik hamileyken konuşmuştuk
Gözüm.kapali kizimi teslim edeceğim biri oğlumu o.buyuttu

Bi yandan çok kırıldım bir yandan tabiki öncelik evladı olmalı anlıyorum

Durumlar nasıl olacak bilmiyorum işler iyice karisti

Benimki de dönmüyor

Evet ediyor cepte şok

İnşallah sorun olmaz yavrum ya

Yaa çok kötü olmuş o kadar güveniyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…