- 5 Mart 2021
- 6.167
- 9.013
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.541
Ay sen yemeğimi aksatmam dediğin için hiç o ihtimali düşünmedimSanırım çok ihmal ettim. Aman ev temiz olsun aman yemeksiz koymayalım eşi derken zaten birde benim minnakla uğraşıyorum. Yemek yiyemiyorum diyenlere nasıl yiyemiyorsunuz ben fırsat bulur yerim diyordum çok özür dilerim onlardan 12den önce kahvaltı yapamıyorum :)
Ay sen yemeğimi aksatmam dediğin için hiç o ihtimali düşünmedimYemek benim hep aksıyor Aynıyız kuzum valla bende hiç durmuyorum yemek temizlik ki öyle ahım şahım bir şey değil 4-5 güne anca süpürge çalışıyor 1 aydan az kaldı işede başlanılacak hadi hayırlısı..
Benim minik elleri komple ağzında oluyor bugün başparmağını tek olarakta emmeye başladı extradanBenim kız arada emiyordu parmağını bugün gün boyu parmak ağzındaydı. Sanırım diş gelecek
Canım benim bebiş 6900 ben geceleri bağlıyorum primayı 3 no almayacağım artık 4e geçeceğim son 5 6 tane kaldı. Yani 1 kilo daha kullanırsın maxKızlar bir sorum olacak. Şimdi benm bebisim tam 6 kilo. Bgn prima premium care de 3 numaraya geçtim. Acaba bu 3 numara kullanımı ne kadar sürer yA da kaç kiloda 4 numaraya geçerim. Ona göre fiyat artmadan kenara koyayım biraz diyorum. Paketlerin üzerindeki kilo araligi teoride kalmış gibi pratikte daha erken geçiliyor bir ust numaraya ama bende tam kestiremiyorum.
Uff ben de öyle oluyorum bayılacak gibi bazen su bile içmemiş oluyorum ama bu hafta bişey yiyemesem de sabah çerez yedim hemen 2 bardak su içtim daha iyiyimSanırım çok ihmal ettim. Aman ev temiz olsun aman yemeksiz koymayalım eşi derken zaten birde benim minnakla uğraşıyorum. Yemek yiyemiyorum diyenlere nasıl yiyemiyorsunuz ben fırsat bulur yerim diyordum çok özür dilerim onlardan 12den önce kahvaltı yapamıyorum :)
Anlayamıyorlar bizi.. Bazen diyorum her şey elektronik olsa evdeBüyük konuştumdinlen diyor eşimde nasıl dinleneyim. Dinlensem kim yapacak. Ay 1 ay sonra mı işin zor valla. İlk başlarda tabi mutlaka zorlanacaksın. Umarım uzun sürmez o alışma süreci
Biz de öyleyiz, doktora sordum damağı diş etleri sertleşiyor kaşınıyor ayrıca artık oral dönemde herşeyi ağzıyla tanıyor, diş değil henüz dedi diş etlerine bakıpBenim minik elleri komple ağzında oluyor bugün başparmağını tek olarakta emmeye başladı extradanumarım erken gelmez
Bizim doktorda daha bu belirtileri çok olmadan söylemişti kontrolde diş kökleri oluşuyordur bu aylarda olması gereken salyalarıda artacak sonrası da demiştiBiz de öyleyiz, doktora sordum damağı diş etleri sertleşiyor kaşınıyor ayrıca artık oral dönemde herşeyi ağzıyla tanıyor, diş değil henüz dedi diş etlerine bakıp
Ben de prima pampers kullaniyorum ama 3 numara 6-10 kg arasi gosteriyo,bebege de tam oluyo..bayaa da kullanacagimi saniyorum ama şasirdim simdiCanım benim bebiş 6900 ben geceleri bağlıyorum primayı 3 no almayacağım artık 4e geçeceğim son 5 6 tane kaldı. Yani 1 kilo daha kullanırsın max
Uff ben de öyle oluyorum bayılacak gibi bazen su bile içmemiş oluyorum ama bu hafta bişey yiyemesem de sabah çerez yedim hemen 2 bardak su içtim daha iyiyim
Bn baby turco kullanıyorum 3 numara 6 kg 224 lü almıstım bitsin 4 e gecicem sıkıyor cok lastikleriKızlar bir sorum olacak. Şimdi benm bebisim tam 6 kilo. Bgn prima premium care de 3 numaraya geçtim. Acaba bu 3 numara kullanımı ne kadar sürer yA da kaç kiloda 4 numaraya geçerim. Ona göre fiyat artmadan kenara koyayım biraz diyorum. Paketlerin üzerindeki kilo araligi teoride kalmış gibi pratikte daha erken geçiliyor bir ust numaraya ama bende tam kestiremiyorum.
Bu yılın bebekleri 6 ay dolmadan dis çıkarıyorlar herhaldeBenim kız arada emiyordu parmağını bugün gün boyu parmak ağzındaydı. Sanırım diş gelecek
Ne sacmalıyo o doktor tavana asıp mı yedircen manyak mıdır nedirDoktor oturtma dedi ama ek gıdaya başla dedi. Arkadaş oturtmadan bu çocuğu nasıl yediricem. Mecburen oturtuyorsun. Eşime mama sandalyesi alalım. Yerken boğazına kaçmasından korkuyorum en azından rahat rahat yediririm diyorum. Sanki keyfime istiyorum gibi benle onun kavgasını ediyor. Doktor oturtma dedi diyor. Ee nerde yedireyim diyorum ana kucağında oturt diyor yaaa sabır
KuduruklarBenimkide oyleydi bugun hep çıldırdi dogru düzgun uyumadı ya
Benimki öyle sık değildi bugün bi yere gittik orda hep işaret parmağı çiğnedi durduBenim minik elleri komple ağzında oluyor bugün başparmağını tek olarakta emmeye başladı extradanumarım erken gelmez
Ay bu bebeler bi alem. Benimki de ara ara uykuya dalacakken ya da çok açsa alıyor hiç belli olmuyorAy kızlar çok şaşkınım kızım emzik almaya başladı. Almıyor diye aventleri sattım. Bide emzİkli uyku arkadaşı vardı oioi marka onu da almıyordu. bugün bi denedim oyun yaptı önce sonra cuk cuk emdi de emdi. Diğerlerini sattığıma pişman oldum üffff. Şimdi acaba hangi emzikten alsam oyuncaksız bişi lazım
Valla yaBu yılın bebekleri 6 ay dolmadan dis çıkarıyorlar herhaldeins yürümeleri de erken olur
Ahaha yolla bana döverim ben onlarıOnlar beni döverdi kız çingeneler fena oluyor
Anam o fiyat ne kııızzz çok pahalıymışKızlar amazon prime üyelerine özel chicco mama sandalyesi baya indirimde haberiniz olsun ben bugün aldım sonunda
Ay sorma. Merti yıkadım 8 gibi oyunla giydirdim oynadım emzireyim dedim isyanı bastı memede yatakta zıplaya zıplaya biraz emdi gözü kapalı sonra bş daha bastı çığlığı eşim koştu geld ne oluyor diye korktuk bir an geceki gibi olacak diye. Yatırdım emzir verdim tam daldı dedim tekrar isyan modunda bebe. Aldım emzirdim ninni söyleye söyleye.. uyudu çok şükürValla her uyutma seansimiz çığlık çığlığa
Her şeye muhalefet olmaları yok mu delirtiyor adamı. Alacan çocuğu verecen adamın kucağına madem oturtmuyor sen tut ben yedircem deDoktor oturtma dedi ama ek gıdaya başla dedi. Arkadaş oturtmadan bu çocuğu nasıl yediricem. Mecburen oturtuyorsun. Eşime mama sandalyesi alalım. Yerken boğazına kaçmasından korkuyorum en azından rahat rahat yediririm diyorum. Sanki keyfime istiyorum gibi benle onun kavgasını ediyor. Doktor oturtma dedi diyor. Ee nerde yedireyim diyorum ana kucağında oturt diyor yaaa sabır
Kuzum sleepy kilot bez kullanıyorım 4 numara 7,5 kilo civarı şuan mert daha fazla da olabilir 15 gün önce 7 idi. Ben 2 haftadır 4 kullanıyorumKızlar bir sorum olacak. Şimdi benm bebisim tam 6 kilo. Bgn prima premium care de 3 numaraya geçtim. Acaba bu 3 numara kullanımı ne kadar sürer yA da kaç kiloda 4 numaraya geçerim. Ona göre fiyat artmadan kenara koyayım biraz diyorum. Paketlerin üzerindeki kilo araligi teoride kalmış gibi pratikte daha erken geçiliyor bir ust numaraya ama bende tam kestiremiyorum.
Aman dikkat et kız kendini aç bırakma mutlaka bi çorban bi ekmeğin olsun hiç bişey hapamazsan atıştırırsın çorba sabahtan. Ben öyle yapıyorum yoksa duramıyorumBenim vücut error veriyor kızlar. İlk başlarda tansiyonum düşüyordu baş dönmesi çok kötü oluyordu. Bugün de tansiyonum 14/9 çıktı baş ağrısı ve mide bulantısı berbat
En iyisini yapıyorsun iyilik yaramaz bu adamlara. Kendini de paralasan görevin der çıkar işin içinden.Valla kızlar ben artık ev isi falan yapmiyorum psklojim cok bozuldu eşim tam bi hödük çünkü asla faydasi yok varlığı zarar kac gündürde konusmuyorum oğlanla oturma odasinda yatiyorum bi burayi süpürüp temiz bırakıyorum baska hic birseye dokunmuyorum anca bu isten gelince mutfaga girip pratik biseyler yapiyorum kimse halden anlamio bende saldım koyverdim ogluma ayırıyorum tüm vaktimi
Ben normal market evzane emziği kullanıyorum. Lüks bişrye gerek yok işi görsün yeterAy kızlar çok şaşkınım kızım emzik almaya başladı. Almıyor diye aventleri sattım. Bide emzİkli uyku arkadaşı vardı oioi marka onu da almıyordu. bugün bi denedim oyun yaptı önce sonra cuk cuk emdi de emdi. Diğerlerini sattığıma pişman oldum üffff. Şimdi acaba hangi emzikten alsam oyuncaksız bişi lazım
Benimki de dönmüyorSelam canlar. Benim oğlan hala dönmüyor bakıyorum aynı günde olanların bebeler dönüyor. Benim ki tembel belli etti kendini.
Cepte şok, eve teslim yapan var mı. Çıngırak oyuncak falan gelmiş sipariş ettim ama elimde patlamasa bari sipariş.
Yarın aşısı var tırsıyorum ya, ateş yapmaz inşallah
Bu arada akşam alerji olayına döküntü dökmüş bebem. Vücudunda kırmızı mibik benekler vardı. Akşama doğru geçti büyük kısmı tek tük kalmış. Sabah kakası temizsi mukus kan vs yoktu. Kakaya hemen etki etmez mi ya. Ben mukuslu kaka bekliyordum
Yaa çok kötü olmuş o kadar güveniyordunKizlar canim baya sıkıldı aksam aksam
Malum yılbaşından sonra ise başlayacaktim
Fakat bakacak teyzenin kizi ise başlayacakmış bizim kıza bakamayacakmis
Ki aylar once sozlesmistik daha 2 aylik hamileyken konuşmuştuk
Gözüm.kapali kizimi teslim edeceğim biri oğlumu o.buyuttu
Bi yandan çok kırıldım bir yandan tabiki öncelik evladı olmalı anlıyorum
Durumlar nasıl olacak bilmiyorum işler iyice karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?