- 5 Eylül 2020
- 384
- 746
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.561
Hem ne alemAy bu bebeler bi alem. Benimki de ara ara uykuya dalacakken ya da çok açsa alıyor hiç belli olmuyor
Valla alacağını bilsem hemen gidip alırım bi tane. Carrefoursada görmüştüm geçen alayım bari ya yazık yavrum sevinsinBen normal market evzane emziği kullanıyorum. Lüks bişrye gerek yok işi görsün yeter
Yaa çok kötü olmuş o kadar güveniyordun
Selam canlar. Benim oğlan hala dönmüyor bakıyorum aynı günde olanların bebeler dönüyor. Benim ki tembel belli etti kendini.
Cepte şok, eve teslim yapan var mı. Çıngırak oyuncak falan gelmiş sipariş ettim ama elimde patlamasa bari sipariş.
Yarın aşısı var tırsıyorum ya, ateş yapmaz inşallah
Bu arada akşam alerji olayına döküntü dökmüş bebem. Vücudunda kırmızı mibik benekler vardı. Akşama doğru geçti büyük kısmı tek tük kalmış. Sabah kakası temizsi mukus kan vs yoktu. Kakaya hemen etki etmez mi ya. Ben mukuslu kaka bekliyordum
Ahaha yolla bana döverim ben onları
Anam o fiyat ne kııızzz çok pahalıymış
Ay sorma. Merti yıkadım 8 gibi oyunla giydirdim oynadım emzireyim dedim isyanı bastı memede yatakta zıplaya zıplaya biraz emdi gözü kapalı sonra bş daha bastı çığlığı eşim koştu geld ne oluyor diye korktuk bir an geceki gibi olacak diye. Yatırdım emzir verdim tam daldı dedim tekrar isyan modunda bebe. Aldım emzirdim ninni söyleye söyleye.. uyudu çok şükür
Her şeye muhalefet olmaları yok mu delirtiyor adamı. Alacan çocuğu verecen adamın kucağına madem oturtmuyor sen tut ben yedircem de
Kuzum sleepy kilot bez kullanıyorım 4 numara 7,5 kilo civarı şuan mert daha fazla da olabilir 15 gün önce 7 idi. Ben 2 haftadır 4 kullanıyorum
Aman dikkat et kız kendini aç bırakma mutlaka bi çorban bi ekmeğin olsun hiç bişey hapamazsan atıştırırsın çorba sabahtan. Ben öyle yapıyorum yoksa duramıyorum
En iyisini yapıyorsun iyilik yaramaz bu adamlara. Kendini de paralasan görevin der çıkar işin içinden.
Ben normal market evzane emziği kullanıyorum. Lüks bişrye gerek yok işi görsün yeter
Biz bezi tam olarak biraktigindan beri yani 2.5 yasindan beri hiç gece kaldirmadik çiş icin.çişini yapar oyle yatar.hic sorun yaşamadik bu sekilde.kendisi çiş için kalktigida hasta oldugu donemlere denk gelmistir,çok nadir.
Seneye olmazsa içimde patlar
Ay valla git kız yolarlar beni
Şu erkekleri yakacan
Biz de 28 inde 6 kiloyduk ama ben çok oldu 3 e geçeli. Geçen 2 den kalmış annemde o kadar dar oldu ki
Valla ya amin amin korkarım ben
Valla çingeneler fena oluyor
Anasına çekmiş
Ay kızlar çok şaşkınım kızım emzik almaya başladı. Almıyor diye aventleri sattım. Bide emzİkli uyku arkadaşı vardı oioi marka onu da almıyordu. bugün bi denedim oyun yaptı önce sonra cuk cuk emdi de emdi. Diğerlerini sattığıma pişman oldum üffff. Şimdi acaba hangi emzikten alsam oyuncaksız bişi lazım
Sanırım çok ihmal ettim. Aman ev temiz olsun aman yemeksiz koymayalım eşi derken zaten birde benim minnakla uğraşıyorum. Yemek yiyemiyorum diyenlere nasıl yiyemiyorsunuz ben fırsat bulur yerim diyordum çok özür dilerim onlardan 12den önce kahvaltı yapamıyorum :)
Canim siz surekli gece kaldirdiginiz icin tutmayi ogrenememiş olabilir mi? Yatmadan once yapiyosa aslinda çişini geliyomu ki geceBizde bırakmıştık tutuyorum sabaha kadar sonra tutmamaya başladı bir iki seferde olmayınca mecbur başladık
Ay köyü olmuştur ya, yebi birni acil bulmann lazım güvenn sağlamalı kızınla vakit geçirmeli. Huyunu suyunu öğrenmeli….Kizlar canim baya sıkıldı aksam aksam
Malum yılbaşından sonra ise başlayacaktim
Fakat bakacak teyzenin kizi ise başlayacakmış bizim kıza bakamayacakmis
Ki aylar once sozlesmistik daha 2 aylik hamileyken konuşmuştuk
Gözüm.kapali kizimi teslim edeceğim biri oğlumu o.buyuttu
Bi yandan çok kırıldım bir yandan tabiki öncelik evladı olmalı anlıyorum
Durumlar nasıl olacak bilmiyorum işler iyice karisti
İnşallah ya. Dönsün diye uğraşıyorum ama toto ağır geliyor galibaBenimki de dönmüyor
Evet ediyor cepte şok
İnşallah sorun olmaz yavrum ya
Al al tutar onu da damaklı mı kullanıyorsun emziğiHem ne alemnasıl diliyle itiyodu bide öğürüyodu şimdii iştahla emiyo.
Valla alacağını bilsem hemen gidip alırım bi tane. Carrefoursada görmüştüm geçen alayım bari ya yazık yavrum sevinsin
He vallahi ya, hepsi ayrı şebelek. Oynatıyorlar bizi resmenVallahi kuzu kizi yikadim.7 buçuk gb neyse mizmizalndi cok 8 e.dogru memede emerken uyudu eşimde disardaydi hersey yolunda mi diye sormuştu evet dedim kiznuyuyor
Neyse bizimki geldi sürpriz kızın uyandı dedim üstünü değiştirip geldi hemen kızı ona gonderdim 9 buçukta bi başladı daha yeni daldı 3 kere tekrar tekrar ayağa aldik nedir bu veletlerin bize yaptıkları
İnşallah yapmaz ateş huysuzlanırsa veririm ilaç. Bugün yemeğimi yaptım yarına huzursuz olursa diye. 2. Aybaşısında huzursuzdu. Benin oğlan da yan dönme bile yok bacak kaldırıp indiriyo sadeceSelam canım benim kız bir arş surekli yan döndü simdi birakti o hareketi bazi bebisler yüzüstü bile dönüyor bizimkiler azcık tembel sanirim
Aşı bizde ne yazık ki ateş yaptı umarım sende yapmaz ama çoğunlukta ates olmadı
Birden oluverdi valla ağzıyla oyun yapıyodu böle çiğner gibi sonra bende destekledim arkadan ağzından çıkarmasın diye birden tutuverdi emdi. Sonra düşürdü ağzından ben yine geri soktum yine emdi baya da çıkarmadı. Dene cnm mutlaka seninkide tutar inşBen soookkk emzikler duruyor bende
Aventi bulmam lazım ama nereye koydum hatırlamıyorum 5 çeşit emzik denedim
Ay nasıl oldu sole ne olur
Damaklı damaksız hiç bilmiyorum ayrımını. Bak bu benimki. Tek emzik şeklindede satılıyoAy köyü olmuştur ya, yebi birni acil bulmann lazım güvenn sağlamalı kızınla vakit geçirmeli. Huyunu suyunu öğrenmeli….
İnşallah ya. Dönsün diye uğraşıyorum ama toto ağır geliyor galiba
Al al tutar onu da damaklı mı kullanıyorsun emziği
He vallahi ya, hepsi ayrı şebelek. Oynatıyorlar bizi resmen
İnşallah yapmaz ateş huysuzlanırsa veririm ilaç. Bugün yemeğimi yaptım yarına huzursuz olursa diye. 2. Aybaşısında huzursuzdu. Benin oğlan da yan dönme bile yok bacak kaldırıp indiriyo sadece
Canim siz surekli gece kaldirdiginiz icin tutmayi ogrenememiş olabilir mi? Yatmadan once yapiyosa aslinda çişini geliyomu ki gece
Benimkide bugün baş parmağını tek emdi ilk kez. Senle aynı gün doğmuş benimkide dikkatimi çekti aynı şeyi yapmalarıBenim minik elleri komple ağzında oluyor bugün başparmağını tek olarakta emmeye başladı extradanumarım erken gelmez
Birden oluverdi valla ağzıyla oyun yapıyodu böle çiğner gibi sonra bende destekledim arkadan ağzından çıkarmasın diye birden tutuverdi emdi. Sonra düşürdü ağzından ben yine geri soktum yine emdi baya da çıkarmadı. Dene cnm mutlaka seninkide tutar inş
Benimkide bugün baş parmağını tek emdi ilk kez. Senle aynı gün doğmuş benimkide dikkatimi çekti aynı şeyi yapmaları
Bir sonraki seviye işaret parmağı o zaman daha o aşamaya gelmediBizimki işaret parmağını emiyor baya bayaDreamgirls
Ay köyü olmuştur ya, yebi birni acil bulmann lazım güvenn sağlamalı kızınla vakit geçirmeli. Huyunu suyunu öğrenmeli….
İnşallah ya. Dönsün diye uğraşıyorum ama toto ağır geliyor galiba
Al al tutar onu da damaklı mı kullanıyorsun emziği
He vallahi ya, hepsi ayrı şebelek. Oynatıyorlar bizi resmen
İnşallah yapmaz ateş huysuzlanırsa veririm ilaç. Bugün yemeğimi yaptım yarına huzursuz olursa diye. 2. Aybaşısında huzursuzdu. Benin oğlan da yan dönme bile yok bacak kaldırıp indiriyo sadece
Ne yapacaksın peki torunu küçük mü pekiVallahi öyle ortada kaldım kuzu başka kimseye bırakamam ki
Cık noMemnunmusun bu durumdan hadi itiraf et
Ara ara dene benimki arada alıyor hala bi düzene oturmadı nadirBen soookkk emzikler duruyor bende
Aventi bulmam lazım ama nereye koydum hatırlamıyorum 5 çeşit emzik denedim
Ay nasıl oldu sole ne olur
Aynı işaret parmak bizde çiğniyor şebekBizimki işaret parmağını emiyor baya bayaDreamgirls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?