Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay bu bebeler bi alem. Benimki de ara ara uykuya dalacakken ya da çok açsa alıyor hiç belli olmuyor
Hem ne alem nasıl diliyle itiyodu bide öğürüyodu şimdii iştahla emiyo.
Ben normal market evzane emziği kullanıyorum. Lüks bişrye gerek yok işi görsün yeter
Valla alacağını bilsem hemen gidip alırım bi tane. Carrefoursada görmüştüm geçen alayım bari ya yazık yavrum sevinsin

Selam canım benim kız bir arş surekli yan döndü simdi birakti o hareketi bazi bebisler yüzüstü bile dönüyor bizimkiler azcık tembel sanirim

Aşı bizde ne yazık ki ateş yaptı umarım sende yapmaz ama çoğunlukta ates olmadı

Vallahi kuzu kizi yikadim.7 buçuk gb neyse mizmizalndi cok 8 e.dogru memede emerken uyudu eşimde disardaydi hersey yolunda mi diye sormuştu evet dedim kiznuyuyor
Neyse bizimki geldi sürpriz kızın uyandı dedim üstünü değiştirip geldi hemen kızı ona gonderdim 9 buçukta bi başladı daha yeni daldı 3 kere tekrar tekrar ayağa aldik nedir bu veletlerin bize yaptıkları

Bizde bırakmıştık tutuyorum sabaha kadar sonra tutmamaya başladı bir iki seferde olmayınca mecbur başladık

Ben soookkk emzikler duruyor bende
Aventi bulmam lazım ama nereye koydum hatırlamıyorum 5 çeşit emzik denedim
Ay nasıl oldu sole ne olur

Canim öyle vallahi fırsat olmuyor hiç
Ya evi görsen varya çamaşırları yıkıyorum zor bela asıyorum katliyorum ama dolaplara yerleştirme işi kaç gun sonra nasip oluyor
Benim bide 1 numara var sagolsun her gün değişik kıyafetler yedek kıyafetler derken her gün mak çalışır
Vallahi çocuk kilo alamayınca halsiz kalınca dedim ki isterse pohlansin ev yapmicam uyuyacağım iste dedim

Ay köyü olmuştur ya, yebi birni acil bulmann lazım güvenn sağlamalı kızınla vakit geçirmeli. Huyunu suyunu öğrenmeli….
Benimki de dönmüyor

Evet ediyor cepte şok

İnşallah sorun olmaz yavrum ya
İnşallah ya. Dönsün diye uğraşıyorum ama toto ağır geliyor galiba
Hem ne alem nasıl diliyle itiyodu bide öğürüyodu şimdii iştahla emiyo.

Valla alacağını bilsem hemen gidip alırım bi tane. Carrefoursada görmüştüm geçen alayım bari ya yazık yavrum sevinsin
Al al tutar onu da damaklı mı kullanıyorsun emziği
He vallahi ya, hepsi ayrı şebelek. Oynatıyorlar bizi resmen
İnşallah yapmaz ateş huysuzlanırsa veririm ilaç. Bugün yemeğimi yaptım yarına huzursuz olursa diye. 2. Aybaşısında huzursuzdu. Benin oğlan da yan dönme bile yok bacak kaldırıp indiriyo sadece

Birden oluverdi valla ağzıyla oyun yapıyodu böle çiğner gibi sonra bende destekledim arkadan ağzından çıkarmasın diye birden tutuverdi emdi. Sonra düşürdü ağzından ben yine geri soktum yine emdi baya da çıkarmadı. Dene cnm mutlaka seninkide tutar inş

Damaklı damaksız hiç bilmiyorum ayrımını. Bak bu benimki. Tek emzik şeklindede satılıyo

Eklentiler

• Screenshot_20221012-001319_Chrome.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 40
Canim siz surekli gece kaldirdiginiz icin tutmayi ogrenememiş olabilir mi? Yatmadan once yapiyosa aslinda çişini geliyomu ki gece

Bazen cok sıvı tüketiyor o zaman sıkıntı oluyor
Aslında gece kaldırmayı biraktirmamiz gerekiyordu cok gec kaldık

Ay inşallah canimmmm

İşlerinden 2 hafta sonra beni bekliyorlardı
Ben Aralık ayına kadar ikna etmem lazım diye düşünürken başıma gelenler
Ya kime güvencem.ben

Vallahi öyle ortada kaldım kuzu başka kimseye bırakamam ki
Ne yapacaksın peki torunu küçük mü peki
Memnunmusun bu durumdan hadi itiraf et
Cık no
Ara ara dene benimki arada alıyor hala bi düzene oturmadı nadir
Bizimki işaret parmağını emiyor baya baya Dreamgirls
Aynı işaret parmak bizde çiğniyor şebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…