Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
6-7. haftalara ait karından ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin.
Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir diyor Ramzi Teorisi.
Vajinalde ise tam tersi oluyormuş.
Ama işte doğruluğu tartışılır.

Tabi herkes doktoruna göre hareket etmeli dikkatli bir şekilde , belki kanama riski olduğu için bana öyle dedi. Meyve yensin tabi günlük olarak çok meyve var mandalinaya bayılıyorum eskiden çok sevmezdim

Arkadaşlar evde doğum/suda/suya doğum/müdahalesiz/doğal doğum yapmak gibi hayali ve düşünceleri olan varsa bir konu açtım bunun için, olumlu katkılarınızı beklerim. :)

banada sacma geliyor benle ayni yasta olan bu aya hamileligi denk gelen herkesin kizi veya oğlumu olucak hersey nasip

Kızlar ya azönce canım turşu çekti ama annemin yaptığı turşudan☺ agzım sulandı resmen bu aşermekmi oluyor annem uzakta bu arada

Benimde bugün annemin yaptığı ıspanaklı börekten çekti evet aşermek oluyor bu:))

Otizmin en büyük sebeplerinden biri gereğinden fazla folik asit dedi benim doktorum.

Benim doktorum folbiolu tam kullandırıyor günde bir defa. Prenatal lıfe kullanıyorum birde. Daha önceki bebeğim de kalbi tam gelişmediği için benim daha yüksek kullanmam lazımmış

benim de bir süredir öyle, eve bi kavanoz turşu aldım

çok abartmamak şartıyla günde 1 tane atıyorum bazen iki de olabiliyor
Oh yarasın bebişe bende turşucu değildim pek ama evlendik evleneli annemin yemekleri turşusu degerini anladım garibim yapmış bana da kargoda patlar diye verdirtmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…