Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eki Görüntüle 2947535
M -Murphy ekran görüntüsü almışım işe yarar belki
Canım ben geceden 3 kuru kayısı, 2 gün kurusunu küçük küçük doğrayıp 1 bardak suyun içine atıyorum.
Sabah uyanır uyanmaz o suyu içiyorum.
1 saat sonra da kayısıları yiyorum.
Baya faydasını gördüm.
Kabızlık bitti çok şükür.

Ancak glikoz 2 ayda 83’ten 93’e çıktı.
Sanırım tamamen bununla ilgili.

Bulantılar biraz zorladığı için 3 gündür midem almıyo.
Onun yerine kayısı yiyip üzerine su içiyorum.
O da işe yarıyor tabii ama diğeri kadar etkili değil bence.

Ciğeri doktorunuz mu yasakladı? Ben en son gittiğimde sordum eşim sordu hatta kendi çok sevdiği için yiyebilirsin dedi az olmak koşuluyla tabiki

Canım bence beklediği suyu içme kendisini ye direk.çünkü tozlu vs oluyorlar dışarda kurusalar tozu suya bırakıyor, kimyasalla kurumuşsa kimyasal maddesi suya geçiyor.Ben olsam senin yerinde suda beklettiklerimin suyunu süzer kendisini yerim

Ciğeri doktorunuz mu yasakladı? Ben en son gittiğimde sordum eşim sordu hatta kendi çok sevdiği için yiyebilirsin dedi az olmak koşuluyla tabiki
Yoo sormadım unutuyorum ama internette asla ve asla diyor hatta burda diyetisyen bi arkadaşımız vardı yazmıştı buraya o da yasak demişti

Aaa, hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Yıkayıp doğruyorum ama dediğin doğru canım.
Zaten midem almıyo artık sabahları tatlı tatlı.
İnşallah kabız falan olmam.
Bol su içiyorum.
İnşallah fayda eder.

İnşallh canım kabızlık çok zor olur hele hamilelikte.İnşallah 12. Haftamız dolunca hem bulantımız biter hem bu tarz sorunlarımız hamişliğimizin keyfini çıkarırız

Kızlar kabızlıktan çok çekmiş biri olarak denemediğim hiç bir yol kalmadı ne kayısı ne hoşafı neler neler ama magnorm yani magnezyum kullanınca rahatladım aklınızda bulunsun afedersiniz benim kan bile geldi arka kısımdan oturamıyodum bile benden size tavsiye

Ay evet şuan ben onu yaşıyorum çok kötü ya

Kızlar bir şey soracağım. Ben folbiol folik asit kullanıyordum, doktorum 8+1deyken kesti, gerek yok artık, decavite geçelim dedi. Folik asiti bu kadar erken başka bırakan var mi? Doktorlariniz ne dedi?
Folbiol çok yüksek doz dedi benim doktorum vinilac diye Bi vitamine başlattı ama içinde yine folik asitte var. Ama folbiol dozu çok yüksekmiş

Otizmin en büyük sebeplerinden biri gereğinden fazla folik asit dedi benim doktorum.
Bilim dünyası henüz otizmin sebebini bulamamışken ve üstelik bu çocukların en zorlandığı alanın sosyal işlevler olduğunu düşünürsek çok iddialı ve trajik bir cümle olmuş. (Alanım olduğu için yazmak istedim)

Ben şahsen bu folikasit olayını çok önemsemiyorum aklıma geldikçe kullanıyorum çünkü dediğiniz gibi fazlası zarar tamamen ilaç üreticilerle doktorların yaptığı anlaşmaya köle oluyoruz.. bide vitamin tahlili yapmadan dayıyolar folikasiti ve bilimsel olarakta açıklanmış fazla folikasitin downsendroma etkisi olduğunu

Benim cümlem değil, dediğim gibi doktorumun söylediği bir şey. İnternette de baktığımda otizm riskini 2 kat arttırdığı ile ilgili şeyler okumuştum. Alanım olmadığı için bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…