Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oh yarasın bebişe bende turşucu değildim pek ama evlendik evleneli annemin yemekleri turşusu degerini anladım garibim yapmış bana da kargoda patlar diye verdirtmiyorum

Annem otobüse veriyor gidip oradan alıyorum ben daha az hasarlı oluyor. Yada kova içine koyup sonra kartona koyarsa hiç bişeyi olmaz

Buna göre erkek mi kız mı anlamadım ben şimdi.

Eklentiler

• 2762B86C-25B9-478A-AF36-93041A0B7968.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 72
Benim doktorum folbiolu tam kullandırıyor günde bir defa. Prenatal lıfe kullanıyorum birde. Daha önceki bebeğim de kalbi tam gelişmediği için benim daha yüksek kullanmam lazımmış
Özel durumun varsa bildiği vardır doktorun tabii. Hamile kalmadan tahlil yaptırtmıştı doktor. Folat değerin yeterli dedi. Ondan folidays verdi bana.

Özel durumun varsa bildiği vardır doktorun tabii. Hamile kalmadan tahlil yaptırtmıştı doktor. Folat değerin yeterli dedi. Ondan folidays verdi bana.

Evet o bile aslında beni rahatsız ediyor her gittiğimde tam kullanmaya devam mı diye soruyorum. Kessede rahatlasam

Kızlar tokluk kan şekerim 190 çıktı normal mi sizce

Yok walla bilmiyorum ama kalp atışını dinlerken biri kendini gösteriyordu az bişey diğeri kabak gibi kendini ortaya atmıştı
O zaman zor Ramziden
Kızlar hangi hamilelik uygulamasını kullanıyorsunuz siz
Banu Çiftçi ve Happy Mom kullanıyorum
Kuzum benim ilk başta kese de yolk kesesi de sagdaydi ne oluyor yani Ramzi'ye göre anlıyor musun o işlerden ama vajinalde sagdaydi o zaman karından solda oluyor sanırım
Vajinalde sağdaysa erkek Ramziye göre
Kızlar ya azönce canım turşu çekti ama annemin yaptığı turşudan☺ agzım sulandı resmen bu aşermekmi oluyor annem uzakta bu arada
Evet aşermek canım. Kargoya versin iyice sarıp annem de yengeme hamileyken göndermişti bişey olmamıştı
Otizmin en büyük sebeplerinden biri gereğinden fazla folik asit dedi benim doktorum.
Aynen bende onun için demiştim. Çok araştırdım zamanında

Ben kırt kırt sürekli turşu yiyorum yedikçe su içmeye çalışıyorum ödem için başka bir zararı var mı turşunun kızlar? Koruyucu falan yok içinde ev yapımı turşu

Tuzlu olması dışında bir sıkıntısı yok. Biraz suda bekletip yersen en azından daha az tuzlu olur. Yoksa gayet sağlıklı evde yapılan

Kızlar merhaba bisey sorucam size. 6+6 dayız bugün. Bir iki saatttir ara ara kalp çarpıntısı olmaya başladı normal mi bu. Endişelendim biraz
Normal sanırım progestan hormonundan oluyormuş kızlardan biri demişti. Benimde sızlama şeklinde bir kaç gün olmuș geçmişti

Evet o bile aslında beni rahatsız ediyor her gittiğimde tam kullanmaya devam mı diye soruyorum. Kessede rahatlasam
Benim 6.haftada yarima düşürdü yarım kullan dedi, 8.haftada kesti kullanma dedi, decavit verdi sanırım onun içinde de varmış o yeterli herhalde. Bilemiyorum..

Benim 6.haftada yarima düşürdü yarım kullan dedi, 8.haftada kesti kullanma dedi, decavit verdi sanırım onun içinde de varmış o yeterli herhalde. Bilemiyorum..

Daha öncekinde bende 12. Haftada decavite başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…