Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben yaptırmıcam, biraz araştırıp yorumları okudumda inanılmaz kafa karışıklığı yapıyor. Doğruluk payı düşük çok sağlam bebeklere yanlış teşhisler konuluyor. Ben 9 ay o şüpheyle sürdürmek istemiyorum.

Olsun, kabız olmaktan iyidir.
Kanama alanı var ya, ben çok korkuyorum kabız olucam diye.
Zorlayınca kanama olabiliyormuş çünkü.

İğnem var, nasıl gidicem bu bulantıyla hiç bilmiyorum.
Ilkınmamak lazımmış kuzumm ondan zorlama barii ishal yapan şeyler yiyebilirsin hatta bolbol sıvı all hep çorba iç ahhh kuzumm hava alcan bak çıktınmı hava alınc abulantın geçer

Sabahlari duz oluyor aksama dogru sisiyorum garip bi sekilde halsizlik icin ne serumu taktiriyorsun canim..midem kotu benimde ama halsizligm daha cok.
Canım doktora söylüyorsun zaten o yazıyor. C vitamini b vitamini falan bir şeyler yazıyor bol bol ben ağrı kesici de eklettiriyorum bayağı rahatlatıyor

Arkadaşlar merhaba, kabızlıkla ilgili şunu deneyebilirsiniz, ben faydasını gördüğüm için öneriyorum.
A101’den Çerezya markasının gün kursunu aldım ( güzel çıktığı için yazdım, siz istediğiniz markayı alabilirsiniz elbette) sabahları aç karnına 2 taneyi yavaş yavaş yiyip yanında yudum yudum sıcak su içiyorum, elhamdulillah 2,3 günde faydasını gösterdi ve her gün yapmaya çalışıyorum, çok şükür rahatladım.

Evet onu diyetisynlerde öneriyor. Sabah aç karnına sıcak su içmenın bile biraz faydası oldu

Ramzi teorisidir o. Başta bebeğin konumuna göre yorum yapılıyor. Yolk nerdeydi hatırlıyor musun ya da bebek ilk başta?
Kuzum benim ilk başta kese de yolk kesesi de sagdaydi ne oluyor yani Ramzi'ye göre anlıyor musun o işlerden ama vajinalde sagdaydi o zaman karından solda oluyor sanırım

Login • Instagram

Linke girebiliyor musun burdan baktırdım ben
Böyle şeylere inanmayın yaa.
Hadi Ramzi ve Nub neyse de, bu tip kişiler tamamen safsata.

Zaten ikizse matematiksel olarak tüm ihtimaller şunlar:
Kız Kız
Kız Erkek
Erkek Kız
Erkek Erkek
Yani bir kız bir erkek olma olasılığı yüzde 50
İkisinin de kız olma olasılığı yüzde 25
İkisinin de erkek olma olasılığı yüzde 25

Ben de olsam bir kız bir erkek derdim.

Nub teorisine göre ben bilmiştim ama ya ben ona inanıyorum bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…