Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Mide bulantısından geceleri uyuyamayan uyku saati gelince midesine kramp giren var mı 1 haftadır aşırı arttı bulantılar ve kasık ağrıları

Günaydın kızlar
3-4 gündür benimde mide bulantılarım var. Ne güzel istahim açık diye seviniyordum ama hiçbir şey görecek gözüm kalmadı

Günaydınn. Sizin için demedim zaten bunu okuyup da “benim kullandığım folik asit yüksek” diye kaygılanan anne adayları olmasın diye yazmak istedim. İnternete herkes içerik oluşturabiliyor. Doktorların bu dönemde kaygılı olan anne adaylrını böyle sert cümlelerle korkutmasını uygun bulmuyorum sadece

bende foliday kullanıyorum hatta gebelikten biay önce başlamıştım doktorun ilk sorduğu folik asit baslamidmiydin demesi şimdi böyle bı konusma olunca bende bı acabalara düşmedim desem yalan olur. bı kaç günlük kaldı acaba bıraksam mı ki?

İlk 12 haftada doktorumuzun önerdiği dozda folik asit kullanmamız önemli, çünkü beyin ve omurilik oluşuyor. Spina bfidayı önlemek için veriyor zaten doktorlar. Tabi hiç kullanmayanda bir sorun olacak diye bir kaide de yok. Folik asit/folat b grubu bir vitamin ve böbrekte çözünür-suda erir. Yani fazlası idrarla atılır öyle vücutta depolanmaz. Doktorunuza danışmadan karar vermeseniz daha iyi olur çünkü hepimizin beslenme şekli, kan değerleri, risk durumu başka başka

Folik asiti ne şekilde kullanıyorsunuz kızlar doktorum 1 hapı 2 gün ıcecek şekilde verdi kırıyorum ilacı yani. Açıkçası gözüm korktu ilaçtan

Valla eğer öyleyse zombi gibi gezicem. Bilmiyorum ki gün içinde uyumamak için herseyi yaptım olmadı ama bunu duyduktan sonra daha dikkatli olucam

Ben de hamile kalmadan önce ara ara da olsa 6 ay kullandım hamile kaldıktan sonra doktorum folic us verdi acaba fazla mı oldu
Bende kullandım hamile kalmadan önce hatta düzenli olarak kullandım hamile kaldıktan sonra da 5+6 da değiştirdim doktora sordum hani yüksek dozmuş Bi şey olur mu diye olmaz dedi canm

Kızlar genelde okuduğum kadarıyla folbiol kullananlar hapı kırarak içiyor doz yüksek diye. Ama en doğrusunu doktorunuz bilir. Ben diofol kullanıyorum.

Kızlar benim bulantım sabahları pek olmuyor ama 5-6 dan sonra başlıyor.Benim gibi bulantıları akşam başlayan var mı ?
Benim sabah 2-3 saat akşam 2-3 saat ama çok öyle dayanılmayacak kadar değil canım.
Dalgalanıyor, sürekli azalıp artan bir bulantı hali.
Arabada telefona bakınca kitap okuyunca olur ya.
Aynen öyle.
Bu zamana kadar 1 kere çıkardım, onda da baş ağrım vardı bir yandan.

Kızlar benim bulantım sabahları pek olmuyor ama 5-6 dan sonra başlıyor.Benim gibi bulantıları akşam başlayan var mı ?
Ben gündüz çok iyiyim geceleri kabus gibi geçiyo 9 dan 12ye kadar kusuyorum bütün gece ıyuyomuyum otobüs demi gidiyorum saçma sapan uyuyorum maalesef benim mide bulantım hep gece oluyo

Günaydınlar . Sizlerin tercihi tabi testler bana da aşı ile ilgili bişi demediler . Ben yaptırıcam ne diyorlarsa . Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah . Nasılsınız bugün herşey yolunda mı ? Ben hızla kg almaya devam ediyorum . Diyetisyene mi gitsem bilemedim yoksa kendim mi diyet uygulasam?

Kızlar ben Decavit kullanıyordum, 3 hafta önce Decavit’in yerine Folbiol verdi doktorum.
Hem vitamin depolarım çok doluydu, hem de folik asiti özellikle arttırmak istedi sanırım.
Çünkü genetik test sonucumda MTFHR’lerim heterozigot geldiği için, Tıbbi Genetik bölümündeki doktor da Nöral Tüp Defekti’ne meyillilik olabilir, bu yüzden normalden 4-5 kat fazla folik asit alman gerekebilir demişti.

Benimde 7/24 arka planda mide bulantım var ama saat 5-6dan sonra dayanılmıcak kadar kötü oluyor özellikle geceleri
Ben gündüz çok iyiyim geceleri kabus gibi geçiyo 9 dan 12ye kadar kusuyorum bütün gece ıyuyomuyum otobüs demi gidiyorum saçma sapan uyuyorum maalesef benim mide bulantım hep gece oluyo
Bende kusma yok hiç ama bol bol bulantı var özellikle 5-6dan sonra çok kötüyüm mide bulantım aşırı berbat halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…