Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Pazartesi günü verdi dondurmayı. Kan ilacına da dün başladık. Ondan mı ki ya offff bilemedim
Kan ilacı yapar mı yapmaz sanki. Bazı doktorlar 1 kere görülen kandan korkmayın diyor. Bence bi bekle takip et bi daha olcak mı?

Ama döküntü olmuştu demi dondurmadan sonra. Ay bilemedim valla ya

Dün oldu aşıyı. Hakkısınn valla bende yapıyorum öylr bazen

Canim aynısı bendede oldu 1 Ekim cumartesi
Aşıyida perşembe mi ne olduk
Sonra tekrar olmadı kan gb değilde aynı yoğun bir kahverengi gb ince uzun ip gb seler vardi
Muz yediysen olur yazmış kimi
Bende bir kere olduğu için üzerine durmadim

Canım senin işin de zor valla Allah kolaylığını versin inşallah bu bebelere toplu bir şey oldu atak çarptı bunları

Geçmiş olsun kuzum, oğlum da dün oldu gece uyumadım başındaydım bi ara ateşi 37.5a çıktı hastaneye gittik hemen calpol verip. Biz gidene kadar düşmüştü çok şükür iyi ki uyumamışım dedim

Bizde az once aşi olduk bi bacagi baya acıdi sanirim inş iyi olurlar.canim 37.5 cok yuksek degil zaten hatta normal bile kabul ediliyo

Bizde az once aşi olduk bi bacagi baya acıdi sanirim inş iyi olurlar.canim 37.5 cok yuksek degil zaten hatta normal bile kabul ediliyo
Bizim de birine tepki vermişti aynen daha yakıcı sanırım bi tanesi. Normalde o kadar yüksek olmadığından ben giderek artar diye korktum ya neyse ki sorun olmadı. Seninkide sorunsuz iyileşir inşallah canım kilo alımına baktırdın mı onu soracaktın sanki takip edip demi

Insallah canim iyi olsun minnoşlar.benimki az once 7600 çikti.almiş baya sevindim.2 haftada 500 gr aldi şukur.

Bende onlardan alıyım bari. Bir de silikon gibi var ya onlardan alıyım diyorum
Ben silikon olanlardan hic kullanmadim.ama onlar daha da kolay temizlenir bence kullanişli olur.silikon olanlari hep blw ciler kullaniyodu bende heves etmememisim o donem o yuzden.ben dokebilecegi,yuzune gozune bilaştiracagi yemekleri kendim yediriyodum,kuru ekmek,kek,pankek tarzi şeyleri eline veriyodum yiyodu.
Ben de duzen temizlik takıntısi fazla o yuzden blw yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…