Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben hıç krem surmuyorum poposuna,pişik olursa sürerim diye sadece.yıkıyom kuruluyom o kadar.siz sadece pişik olmasin diye mi suruyonuz?
Yok kuzum ben boynunun katlanan yeri kızarmış napıyorsunuz oraya diye sordum. Onun üzerine pişik kremi dedi kızlar bende popoya sürülen mi diye sordum

Sizede çok geçmiş olsun kuzum. Bebişlerimize şifa olsun. Bizde sadece biraz huzursuzluk oldu. Sanırım bacaklarıda ağrıdı, uykusunda sayıklar gibi ağladı.

Ayy dun gece 1bucukta uyuduk, kalkti oturdu ya 11den sonra
İyiymis boyle, bende bi duzene oturtsam artik cok iyi oluck, hicbisey yapamiyorum bu sekilde
Uykuya nerde geçiyorsunuz? Doktor kesinlikle yatak odasında birlikteyken geçmelisiniz demişti bana..
Salonda yatiyoruz biz, salonda geciyoruz uykuya da, isigi tvyi fln kapatiyoruz, uyursa baska odaya gidiyoruz, yatak odasi tarafi cok gurultulu oraya koyamiyorum o yuzden salondayiz
Bnmki kendi kipirdanmata basliyo soyleniyo fln uyanip aliyorum hemen emzirmeye, uyurken almadm hic
6 kilo civariyiz 5 kilodan itibaren molfix 3 kullaniyorum
Biz de 6küsür kilodayiz bende molfix 3 prima premiumcare 2 kullabiyorum hala, anlamadm gitti
Çıktı bacım çıkti,Allah senden razı olsun..
Dun makineye koymustum sular gelince de yikamayi unuttum,az once başlattim makineye tertemiz çikmiş ustelik 40 derecede.başka lekelerde de etkili mi acaba

Neydi neydi kacirdim ben, ne kullaniyosunuz

Düzen gerçekten rahatlık. Daha bizde tam oturtamadık. Salon nasıl olur bilemedim ama seçeneğin yokmuş kuzum başka yapacak bir şey yok. Rutine bağlamaya çalış bu düzeni hep aynı şeyler olsun. Altını değişiyorsan hep altını değiş uykuya geçireceğin zaman vs gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…