Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebisin atletine bulaşan sari kakayi ben camasir suyunda bekletmeden cikaramiyodum,jou dedi ki; uzerine bulasik deterjani sık kisa programa at yika,bende oyle yaptim bembeyaz oldu:)
Oh guzelmis aklimda bulunsun tesekkur ederim
Evt okudum baya bilgiler ama is pratige gelince bi turlu oturtamadim, insallah duzene girer bzmde

Bende biraz takıntılıyım blw yapabilir miyim bilmiyorum
Bende kuruluyordum ama bişi sürmüyordum. Bu popoya sürdüğümüz pişik kreminden mi?
Banyodan sonra doktoru krem önermişti onu sürüyorum tüm vücuduna. Normal zaman da popoya sürdüğümden sürüyorum arada da

Bende biraz takıntılıyım blw yapabilir miyim bilmiyorum

Banyodan sonra doktoru krem önermişti onu sürüyorum tüm vücuduna. Normal zaman da popoya sürdüğümden sürüyorum arada da
Bide blw ciler cok despot geliyo bana,ben yari blw ilerledim,çocugum senelerdir kendi kendine yiyo mu? Tabikide yiyo.bu bebekte de ayni şekilde ilerleyecem

Ay kafayı yedim gece sureklinmemede bizimkide

Canim her alt açmada kremliyirum pişik önleyici krem
Dreamgirls

bizim doktor bi değişik, kimyasallara karşı. pişik olmadıkça kullanma dedi. ben günde 4-5 kere bez değiştiriyorum. sadece gece yatmadan önce sürüyorum. hiç pişik olmadı daha. kaka yapar yapmaz değiştiriyorum tabi. ilk ay sürdüm bi hep, çok kaka yapıyo diye.

Evet ya blw yapınca kendi kendine yiyor her şeyi yiyor diyorlar. Yani yapmayınca yemiyor mu sonuçta o da yiyor
Bebek yuzune gozune yemekleri surerse kafayı yerim heralde, analarimizda bize kendileri yedirmiş,kuru şeyleri,meyveleride elimize vermişler yemişiz.ben anam babam usulu yedirme taraftariyim

Bebenin pişik olması icin de genelde ishal olmasi gerekiyo..bol bol kaka yapacak sonra pişik..cok ishal olunca poposunu bol bol yikamak gerekiyo

Seninki yenidoğan zamanındaki gibi neden öyle acaba sabah uykusu öyle olsa anlayacağım normal sayılır ama gece hiç olmadı bir tık daha uzun olsa sende rahatlarsın
Ay benim bebekle YunSev güneş aynı. Ben de doktora dedim bu ay, hala yenidoğan gibi saat başı emmek istiyor ne yapacağım diye doktor hiç bir şey yapmayacaksın ben sadece sana acırım bu durumda dedi sağolsun
Kızlar birde boynunun katlanan yeri kızarmış benim bebenin.. Sizde de bu durum oldu mu naptınız olduysa?
Bizim de oluyor bazen, ben mustela cicastela sürüyorum öyle bir durumda geçiyor hemen.
Oy oy bakim bakalim
Simdi kiz uyansinda hazırlanıp isyerine geccez
Haberlerini bekliyorum canım. Ben bugün dilekçemi verdim, 9 mart 2023e kadar izne ayrıldım çok şükür

Ya iste benimki de oyle geceleri, 1-2 saat aralikla surekli kalkiyo, gunduz de zorla emziriyorum, etrafa bakicak diye emmiyo ya acaba diyorum sut mu doyurucu degil bizim, sutun kalitesini artiricak biseyler yememiz lazim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…