Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim de tek gende MTHFR heterozigot var ben sorduğumda günlük dozdan daha fazlasına ihtiyaç yok dediler.
Herkes başka bir şey söylüyor Tekrar bir sorayım bunu..

Günaydınn, bence diyetisyene gidin normal değil sanki biranda kilo almak ben baktımda aynıyım. Çokmu zayıfsınız acaba ondan mı alıyorsunuz bilemedim

Mide bulantısından geceleri uyuyamayan uyku saati gelince midesine kramp giren var mı 1 haftadır aşırı arttı bulantılar ve kasık ağrıları
bu aksam uyurken gece 3te uyandiğimda hic durmadi sabah kalktim gecmisti biraz.Sanirim çok aç kalinca artiyor

Kızlar dün bişey duydum aklınızda bulunsın ciğer doğrarken falan sakın vücudunuzu kaşımayın kaşıdığınız yer bebekte leke yapıyomuş bana da arkadaşlarım söyledi ablasında yaşamış annesi bizzat bu ciğer ne tehlikeli be

Mide bulantısından geceleri uyuyamayan uyku saati gelince midesine kramp giren var mı 1 haftadır aşırı arttı bulantılar ve kasık ağrıları
Ben uyumadan önce bol bol meyve yiyorum şükür gece kalkmıyorum wc haricinde bende mide ağrısından uyanıp dolaba koşuyordum ve 3-4 gündür sol kasık tarafı aralıklı ağrıyor normal sanırım iştah desen 0 gözüm mutfağı görmek istemiyor

kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi allah'tan yiyemiyoruz

Benim de tek gende MTHFR heterozigot var ben sorduğumda günlük dozdan daha fazlasına ihtiyaç yok dediler.
Herkes başka bir şey söylüyor Tekrar bir sorayım bunu..
Benim ikisi de heterozigot canım.
Belki ondandır.
Tıbbi Genetik’teki doktor Oksapar’a gerek yok ama kadın doğumcun isterse başlatır demişti.
Kadın doğumcum hemen başlattı mesela.
Hiiiiiiiiiiiç anlamıyorum bu işleri, vardır bir bildikleri deyip çok fazla kurcalamıyorum artık.

Benim de iki gen heterezigot kan sulandırıcı başlamıştım ama kanamam oldu arttırır diye doktorum kesti kullanmıyorum şimdide gerek yok herşey yolunda çünkü diyor

Merhaba
Bende Haziran 2022 Annesi olacağım inşallah Çarşamba günü kalp atışı duyacağız inşallah Geçen hafta ufak bı kriz geçirdim. Kanamam oldu ve ambulansla hastaneye gittim. Parça gorulmedi kese göründü ama bebeğim görülmedi Erken olabilir dediler.
Coraspirin kullanıyordum doktorum kesti.simdi.2 günde bir Prolutex 500mg iğne oluyorum. İnşallah çarşamba günü görebilirim
Hepimize şimdiden sağlıkla kucağımıza alacağımız o günler günlere kavuşalım inşallah

Benim tek gende olmasına rağmen oksapar başlattı doktorum. Birkaç doktora sordum gerek yok demişti.
Yine de psikolojik olarak kullanmak güvende hissettiriyor..
Dediğin gibi akıl sır ermeyen şeyler doktora güvenip akışa bırakmak en güzeli

Kızlar tavuk yiyor musunuz? Ben zaten evde de köy tavuğu falan nadiren denk gelmedikçe yapmamaya çalışıyordum market tavuğunu. Hep zararlı diye.

Şu an evde hiç yapmıyorum da işyerinde çıktığında yemek mecburiyetinde oluyorum. Zaten midem bulandığı için bir iki tırtıklıyor gibi..

Bu kadarın zararı olur mu acaba? Doktorlar hiç önermiyor tavuğu

Benim de iki gen heterezigot kan sulandırıcı başlamıştım ama kanamam oldu arttırır diye doktorum kesti kullanmıyorum şimdide gerek yok herşey yolunda çünkü diyor
Faktör 5 leiden heterezigot var bende bu geneetik bı kan pıhtılaşma bozukluğu şuan problem yok diyemez çünkü kan akışında nezaman sıkıntı var bilemez doktor ve bu sulandırıcı iğneyi ve aspirini biz tedbir amaçlı kullanıyoruz illa bu heterezigot olan kişlerde kötü bi durum olucağı manasında değil ama ihtimalimiz yüksek bebek kordondan kanla besleniyo ordan nefes alıyo ve ordakı kan akışı çok hızlı bunun yavaşlamamsı bı pıhtı oluşma ihtimaline karşı bu rahatsızlığa dahip birinin kullanması gerekiyor istersen bunu başka bi doktora danış

Ben yemiyorum eve bile almıyorum artık. Köy tavuğu bulabilirsen tabi güzel olur. Diğerlerinin hiç bir besin değeri yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…