Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
5 dk once uyumustu oysaki sadece mutfağa su icmeye gittim odaya geldigimdeki manzara bu şekil kizlar bennnn bayılıcammmm
Yerimmm totosunuu benimkide sanırım bozuldu yaa düzeltemiyorum uyumuyo bitürlu dakkabaşı tükürme peşindee dün 2 de uyudu gece gene 2 de uyucak herhalde ay ben nasıl düzeltcem şini

Vallahi ben kac gundur kocayı uyandırmadim bu gece çağırcam yoksa ben biticem
Ya memeden kurtardık bu sefer ayakta saatlerce sallanmak istiyor
Cok keyifci bunlar ya hadi gündüz tamam gece bari uyuyor be cocum

Dişlerimi huzursuz ediyor acaba bizimkide öyle el sürekli ağzında. Kendi ellerini güzelce yıka sonra birazda soğuk suda yıka elin soğuk olsun masaj yap diş etlerine çok rahatlatır o. Sonrada balkon varsa az balkona çıkar üstünü sarıp az hava alsın en son mamasını ver birde öyle dene bakalım

5 dk once uyumustu oysaki sadece mutfağa su icmeye gittim odaya geldigimdeki manzara bu şekil kizlar bennnn bayılıcammmm
Yerim o minnak ayakları
Dönem dönem iştahsızlıkları normal olır annesi.
Ya öyle mi normalse sorun yok
Kızlar Allah aşkınıza görenler es geçmesin cevap yazsın
Doğumdan sonra ilk reglini olanlar, sonrakiler düzenli geldi mi yoksa 2. 3. Vs onlar da düzensiz miydi
Ben hemen olmaya başladım ve her ay düzenli oluyor
Hasta olmasınlar da atak matak biter

Ben dogumdan 3 ay sonra oldum. Önceden nasıl oluyorsam öyle oldum ama daha 2. Gelmedi. Arkadasım 40 dan sonra hemen olmus ama hala düzensiz dedi bebisi 6 aylık
Aynen ya hasta olmasınlar normal olsun her şey de
Aynen bu hesap sahibi de proteinli beslenin diyor hep
Valla bilmiyorum ki bende öyle düşünüyorum. Normalde işaret parmağını arada emerdi. Ama 3 4 gündür fena sürekli çiğner gibi yapıyor. Bi deneyim yarın dediğini.

Ya mesela köye gittik bugün 17.30 daki mamayı içti hepsini. Sonra 20.30 da uyuyordu yine biraz bıraktı. Yarısını yarıdan fazlasını içince şükrediyorum hiç içmemesinden iyi. Ama her mama da çok stres oluyorum içecek mi içmeyecek mi diye

Bebimki parmak delisi bu ara kız dişmi acabaa
Benim ki son 4 gündür öyle oldu çiğniyor bildiğin parmağını. Bu kadar çok değildi. Bence diş diyorum ben. Önüne önlük takıyorum 5 dk içinde su gibi. Kehribar kolyesi var çokta etki etmedi biraz azalttı sadece

Reactions: Jou

Kuzum
Bizimkide eskisi gb emmiyor gunduzleri
Bi yazı görmüştüm sana bahsettim mi bilmiyorum tam bizim kiz dedim
Gunduzleri keşif olduğunu i in eskisi gb surekli beslenmek istemezler bu açığı gece sık sık uyanarak kapatırlar

Stres olma bebeğine yansır o relax ol. Kaç kilo bebeğin kaçlık mamanın yarısını içiyor

Heee kehribar herkese yaramıyomuş yaa
Benimkide öylee su oluyo ondan huysuz bence ayy neseki uyudu benim sıpaa

FOn müzikleri açtım uyudu gitti onla Madammor sagolsun

Walla yarın alıp bn kendim evde damlatacam ya bişe yok basit bişe için şimdi hastane ortamına gitmeyeyim

Ay okuyamadim yorgunluktan hepsini.. oğlan da kız da yeni uyudu. Bugun ikisinin de uyumayacagi tuttu, halbuki bir sürü de ütüm vardı.

Bugün 4 ay aşısı olduk biz de, ates yok ama bol huysuz bir gün geçirdik, gece uykusuna da geçemedi yavrum bir türlü. Calpol verdim, ayakta salladim, anca uyudu biraz once.

69cm 7100gr olmuşuz. Azcık da hastayız, sümüklü oğlan olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…