Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzu benimki bugün sarı yaptı demekki ilaçtan değilmiş ana simdi Yazarken aklıma geldi dün yollarda ilacını veremedim ben
Diğer günler bak bakalım
Senin bu kız bir türlü tutturamadı he:)) kontrolü ne zaman gidince sor tekrardan canım
Valla ya. Ay sonunda gitcem
O zmn öyle yapalım ya walla boşa gider diye de üzülüyo insan malum az para değil resmen ticaret olmuş bu işler
Aynen öyle ebe verirken az az çıkardı ben kaşıkla toplarım veririm geri
Ay hepsi aynı model bunların aynı olunca seviniyorum
Olabilir dişler zor geçiyor sık sık az az ver bakalım belki öyle istiyordur ara ara yapıyor kuzun trip atar gibi
Valla atarlı ergen diyorum arada
Aynen benimki de doğduğundan beri yeşil hep bir de kabızdı genelde baby goat içerken. Bebelac gold a geçtik ishal ve sarı oldu sürekli. Yaramıyor dedi doktor sma ya geçtik. Sma da da 2 günde 1 yeşil baya cıvık yapıyor. Heralde mamadan ya. Sma dan sonra oldu çünkü. Diş de olabilir ben nedense çıkacak gibi düşünüyorum beyazlamış gibi yerleri iyice bir de son 4 gündür falan eller ağızda iyice çiğniyor parmağını sürekli

4 aya kadar memede uyutmak sıkıntı değilmiş daha sonrasında memede uyuyunca uyandırıp yatağına yatırmak gerekiyormuş uyku eğitimi için ben şuan yapmaya başladım memede uyuyor koyarken uyandırıyorm yada o uyanıyor yatağında geri dalıyor. Rutin oluşturmak lazım bizimki düzen yok 45 dk uyuyor 1 saat ayakta 3 uyku yapıyor gündüz buara 6.30 7 de gece uykusuna geçiyor

Canim ellerini emmesi tanima evresiymis bide damaklari sertlesiyormus bırK emsin dedi benim dr

Ay bu bebiker bizi delirticek, bnmde her emzirme ciglik kiyamet geciyo ya, noluyo bunlara anlamadim gitri, diyorum kizim oyle olmaz elini girtlagina kadar sok diye

Aynen oyle bitmiyo ya

Sık mama değişikliğide yapıyor demişti doktor ama benim ilk oğlum 6. Ayında çıkardı diş 2.dende beklentim o yönde

Kimin ki emmesin memeyi reddeder demişti bende öyle biliyorum da şaşırmıştım
Canisi o benm doktordu ama biz 2.ayda ciddi bir meme reddi yaşadık o zaman yasaklamıştı bize. Eline çorap geçir gerekirse izin verme emmesine dedi. Dünkü kontrolümüzde yine eli ağzında gördü dr ve dediki izin verme kesinlikle. Cunku biz suan da kısmi meme reddi yaşıyoruz. Elinden haz alıp beslendiğini sanar seni az emer dedi. Gercektende o elini öyle bir hazla emiyorum ay cok da tatlı oluyor ama Bence her bebek icin geçerli değildir bu. Benm kızım yaramaz

Kuzum bizde de arada oluyor memeden kendini çekip sağa sola bakıyor ya da gözünün içine bakıp laf bekliyor. Israr etmiyorm bende. Sonra acıkınca kendi istiyor.
Arkadaşın dediği de mantıklı az cc yap süreyi kısalt bakaljm

Aynısını dedi bizim drda. Nasıl kuzum oğlun? Bizi fena çarptı atak uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu
Ayni durumdayiz suan ayakta salliyorum imkansiz uyumuyor gece gunduz agliyor bide aglamasida degisti cok duygusal yavrum bu ara valla usandim

Kuzum emzik mi deneseniz annem ben olmayınca emzikle uyutuyor doğru mu bilmiyorum ama şimdilik çıkar yol bu Artık doktora ne zaman gidebilirsem bunu da sorucam

Heeehh aynen öyle oluyo

Ay hepsi aynı model bunların aynı olunca seviniyorum
Evt ya tek ben degilmisim diye rahatliyo insan gercektende
Baska nasi uyutabilirimki suan dusunemedim

Meme reddini nasil astiniz? Bnmkide bu ara garip garip davraniyo ya

Sık mama değişikliğide yapıyor demişti doktor ama benim ilk oğlum 6. Ayında çıkardı diş 2.dende beklentim o yönde
Valla neyden bilemiyorum ağzında biberon konuşmaya geçiyor hee huuu eaaa yeeea dio
Benimki de ondan olabilir belki ya çünkü biberonun kenardan elini sokuyor çekmedim birlikte emiyor
Sağa sola bakma zaten Allahın emri biri varken hiç içmiyor. Ağzında biberon bi anda konuşmaya başlıyo hee huuu eea hea falan diyo 2 saatten az sürede verince hiç almıyor kuzu hiç içmezse ancak öyle alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…