- 2 Ağustos 2013
- 38.457
- 129.726
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #78.221
Diğer günler bak bakalımKuzu benimki bugün sarı yaptı demekki ilaçtan değilmiş ana simdi Yazarken aklıma geldi dün yollarda ilacını veremedim ben
Valla ya. Ay sonunda gitcemSenin bu kız bir türlü tutturamadı he:)) kontrolü ne zaman gidince sor tekrardan canım
Aynen öyle ebe verirken az az çıkardı ben kaşıkla toplarım veririm geriO zmn öyle yapalım ya walla boşa gider diye de üzülüyo insan malum az para değil resmen ticaret olmuş bu işler
Ay hepsi aynı model bunlarınAy bu bebiker bizi delirticek, bnmde her emzirme ciglik kiyamet geciyo ya, noluyo bunlara anlamadim gitri, diyorum kizim oyle olmaz elini girtlagina kadar sok diye
Aynen oyle bitmiyo ya, tam huysuzlugu gececek gibi oluyo hooo yeni aşı
Bnmki de hep memede uyuyo, iyi mi kotu mu boyle bilemedm
Valla atarlı ergen diyorum aradaOlabilir dişler zor geçiyor sık sık az az ver bakalım belki öyle istiyordur ara ara yapıyor kuzun trip atar gibi
Aynen benimki de doğduğundan beri yeşil hep bir de kabızdı genelde baby goat içerken. Bebelac gold a geçtik ishal ve sarı oldu sürekli. Yaramıyor dedi doktor sma ya geçtik. Sma da da 2 günde 1 yeşil baya cıvık yapıyor. Heralde mamadan ya. Sma dan sonra oldu çünkü. Diş de olabilir ben nedense çıkacak gibi düşünüyorum beyazlamış gibi yerleri iyice bir de son 4 gündür falan eller ağızda iyice çiğniyor parmağını sürekliBenim oğlanda doğduğundan beri yeşil kaka yapıyor benim sütüm kabız yapıyor ne yaparsam yapayım mama kakası sarı oluyor bebelac gold kullanıyorum. Acaba diş dönemi olduğu için olabilirmi bebeler genelde diş döneminde ishal olur ve pişik olur
4 aya kadar memede uyutmak sıkıntı değilmiş daha sonrasında memede uyuyunca uyandırıp yatağına yatırmak gerekiyormuş uyku eğitimi için ben şuan yapmaya başladım memede uyuyor koyarken uyandırıyorm yada o uyanıyor yatağında geri dalıyor. Rutin oluşturmak lazım bizimki düzen yok 45 dk uyuyor 1 saat ayakta 3 uyku yapıyor gündüz buara 6.30 7 de gece uykusuna geçiyorAy bu bebiker bizi delirticek, bnmde her emzirme ciglik kiyamet geciyo ya, noluyo bunlara anlamadim gitri, diyorum kizim oyle olmaz elini girtlagina kadar sok diye
Canim ellerini emmesi tanima evresiymis bide damaklari sertlesiyormus bırK emsin dedi benim drBenim ki çok şükür uyansa da uyur gerialtını açarken gece bi konuşur eee heee hıı diye
Evet ya1mrw demişti sanki. Anneme onu diyordum. Annemde ellerini sar dene diyordu. 2 buçukta verdim biraz içti yine eliyle itti falan. Ellerini bıraktım elini soktu kenarından öyle içti biraz. Valla anlamadım ya
Kimin ki emmesin memeyi reddeder demiştiCanim ellerini emmesi tanima evresiymis bide damaklari sertlesiyormus bırK emsin dedi benim dr
Ay bu bebiker bizi delirticek, bnmde her emzirme ciglik kiyamet geciyo ya, noluyo bunlara anlamadim gitri, diyorum kizim oyle olmaz elini girtlagina kadar sok diye
Aynen oyle bitmiyo ya
Sık mama değişikliğide yapıyor demişti doktor ama benim ilk oğlum 6. Ayında çıkardı diş 2.dende beklentim o yöndeDiğer günler bak bakalım
Valla ya. Ay sonunda gitcem
Aynen öyle ebe verirken az az çıkardı ben kaşıkla toplarım veririm geri
Ay hepsi aynı model bunlarınaynı olunca seviniyorum
Valla atarlı ergen diyorum arada
Aynen benimki de doğduğundan beri yeşil hep bir de kabızdı genelde baby goat içerken. Bebelac gold a geçtik ishal ve sarı oldu sürekli. Yaramıyor dedi doktor sma ya geçtik. Sma da da 2 günde 1 yeşil baya cıvık yapıyor. Heralde mamadan ya. Sma dan sonra oldu çünkü. Diş de olabilir ben nedense çıkacak gibi düşünüyorum beyazlamış gibi yerleri iyice bir de son 4 gündür falan eller ağızda iyice çiğniyor parmağını sürekli
Canisi o benm doktorduKimin ki emmesin memeyi reddeder demiştibende öyle biliyorum da şaşırmıştım
Bu bebeler kesin hissediyorlarNe zaman bir yere gitmeye kalksam en fazla yarım saat uyuyan çocuk o gün tüm gün uyuyası geliyor. Sabah 10da uyudu 2 de kalktı. 3 te tekrar uyudu şuan uyumaya devam ediyor.Pazara yine gidemedim
Aynısını dedi bizim drda. Nasıl kuzum oğlun? Bizi fena çarptı atakCanim ellerini emmesi tanima evresiymis bide damaklari sertlesiyormus bırK emsin dedi benim dr
Yok kuzum ya valla benimki 2 aydir emiyor elini belki daha fazla inan hic red yasamadimKimin ki emmesin memeyi reddeder demiştibende öyle biliyorum da şaşırmıştım
Kuzum bizde de arada oluyor memeden kendini çekip sağa sola bakıyor ya da gözünün içine bakıp laf bekliyor. Israr etmiyorm bende. Sonra acıkınca kendi istiyor.Benim ki çok şükür uyansa da uyur gerialtını açarken gece bi konuşur eee heee hıı diye
Evet ya1mrw demişti sanki. Anneme onu diyordum. Annemde ellerini sar dene diyordu. 2 buçukta verdim biraz içti yine eliyle itti falan. Ellerini bıraktım elini soktu kenarından öyle içti biraz. Valla anlamadım ya
Ayni durumdayiz suan ayakta salliyorum imkansiz uyumuyor gece gunduz agliyor bide aglamasida degistiAynısını dedi bizim drda. Nasıl kuzum oğlun? Bizi fena çarptı atakuykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu
Kuzum emzik mi deneseniz annem ben olmayınca emzikle uyutuyor doğru mu bilmiyorum ama şimdilik çıkar yol buAmin cano
Annem geldi 5 dk göreyim seni diye anneannem varya kalamıyor kadın fazla
Neyse eğer bakıcı bulunamazsa mart itibari ile annem bakacak
Kadın geldi Güneş i oynatiyo4du bende bisiler yiyorum uykusu var ondan mizmiz dedim
Ayakta uyutim dedi bizim kizds basladi ağlamaya nie agladi diyor dedim sende uyumaz bi ben bi baba bir de meme
Sen iste olunca memeyi nerden bulcam bu kıza ben diyor
Heeehh aynen öyle oluyoAy bu bebiker bizi delirticek, bnmde her emzirme ciglik kiyamet geciyo ya, noluyo bunlara anlamadim gitri, diyorum kizim oyle olmaz elini girtlagina kadar sok diye
Sleepy kaliplari dar dermisimArttırıyorum 6 buçuk kilo yüz sleepy bio natural 4 kullanıyorum
Bacak lastikleri çok sıkıyorSleepy kaliplari dar dermisim
Son 3 numara paketim kaldi 4 stogum varBacak lastikleri çok sıkıyor
Evt ya tek ben degilmisim diye rahatliyo insan gercektendeAy hepsi aynı model bunlarınaynı olunca seviniyorum
Baska nasi uyutabilirimki suan dusunemedim4 aya kadar memede uyutmak sıkıntı değilmiş daha sonrasında memede uyuyunca uyandırıp yatağına yatırmak gerekiyormuş uyku eğitimi için ben şuan yapmaya başladım memede uyuyor koyarken uyandırıyorm yada o uyanıyor yatağında geri dalıyor. Rutin oluşturmak lazım bizimki düzen yok 45 dk uyuyor 1 saat ayakta 3 uyku yapıyor gündüz buara 6.30 7 de gece uykusuna geçiyor
Meme reddini nasil astiniz? Bnmkide bu ara garip garip davraniyo yaCanisi o benm doktorduama biz 2.ayda ciddi bir meme reddi yaşadık o zaman yasaklamıştı bize. Eline çorap geçir gerekirse izin verme emmesine dedi. Dünkü kontrolümüzde yine eli ağzında gördü dr ve dediki izin verme kesinlikle. Cunku biz suan da kısmi meme reddi yaşıyoruz. Elinden haz alıp beslendiğini sanar seni az emer dedi. Gercektende o elini öyle bir hazla emiyorum ay cok da tatlı oluyor ama Bence her bebek icin geçerli değildir bu. Benm kızım yaramaz
Valla neyden bilemiyorum ağzında biberon konuşmaya geçiyor hee huuu eaaa yeeea dioSık mama değişikliğide yapıyor demişti doktor ama benim ilk oğlum 6. Ayında çıkardı diş 2.dende beklentim o yönde
Benimki de ondan olabilir belki ya çünkü biberonun kenardan elini sokuyor çekmedim birlikte emiyorCanisi o benm doktorduama biz 2.ayda ciddi bir meme reddi yaşadık o zaman yasaklamıştı bize. Eline çorap geçir gerekirse izin verme emmesine dedi. Dünkü kontrolümüzde yine eli ağzında gördü dr ve dediki izin verme kesinlikle. Cunku biz suan da kısmi meme reddi yaşıyoruz. Elinden haz alıp beslendiğini sanar seni az emer dedi. Gercektende o elini öyle bir hazla emiyorum ay cok da tatlı oluyor ama Bence her bebek icin geçerli değildir bu. Benm kızım yaramaz
Sağa sola bakma zaten Allahın emri biri varken hiç içmiyor. Ağzında biberon bi anda konuşmaya başlıyo hee huuu eea hea falan diyoKuzum bizde de arada oluyor memeden kendini çekip sağa sola bakıyor ya da gözünün içine bakıp laf bekliyor. Israr etmiyorm bende. Sonra acıkınca kendi istiyor.
Arkadaşın dediği de mantıklı az cc yap süreyi kısalt bakaljm
Emzikle nasıl uyutuyo peki ben de denesem genelde emerek uyuyor çünküKuzum emzik mi deneseniz annem ben olmayınca emzikle uyutuyor doğru mu bilmiyorum ama şimdilik çıkar yol buArtık doktora ne zaman gidebilirsem bunu da sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?