Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki memeyle tv arasinda mekik dokuyor resmen sonra ıhhhh ıhhhh ıhhh lar başliyor allah allah diyorum noldu hastami ayaga kaldiriyorum kahkahalara basliyor aklımla oynuyor kerata

Evt ya tek ben degilmisim diye rahatliyo insan gercektende

Baska nasi uyutabilirimki suan dusunemedim

Meme reddini nasil astiniz? Bnmkide bu ara garip garip davraniyo ya
İnan bende çözemedim bebek arabasında uyuttum 1 gün uyudu ertesi gün diken varmışçasına attı kendini sallanan beşiği var elektrikli keyif için 10 dk duruyor uyumak yok kucağımda yada memede uyuyor

Kizlar ya yemin ederim kesintisiz ve kafa rahat uyumayi özledim hamisken ohhhh 13 14 saat uyuyordum heg gidi günler heyy hasretim yemin ederim bidaha görürmüyümki o günleri

Tabiikii okula başlayınca görürsün şurada ne kaldı ki

Ay demek ondan yine benden vazgeçti. Kendini tanısın tanısın dedik bizi unuttu çocuk emmiyor cadı

İnan bende çözemedim bebek arabasında uyuttum 1 gün uyudu ertesi gün diken varmışçasına attı kendini sallanan beşiği var elektrikli keyif için 10 dk duruyor uyumak yok kucağımda yada memede uyuyor
Ben de yatirip pispisliyorum bazen denemek icin ama yok, yuzunu gömüyo yataga biseyler yapiyo bi kipir kipir uyumuyo

Kızlar Allah aşkınıza görenler es geçmesin cevap yazsın
Doğumdan sonra ilk reglini olanlar, sonrakiler düzenli geldi mi yoksa 2. 3. Vs onlar da düzensiz miydi
gecen aya kadar yani 3. aya kadar sürekli geldi damla damla gecen ay durduramıcak şekildr kanamam oldu bu ay bekliyorum hsla çok düzensiz emmiyorda pek aslında kızım bakalım ne zm düzene girer

Vallahi benimki ayaktada memede de uyusa her türlü gözler kapalı ağlayıp memede duruyor memeden çektiğim an başlıyor ağlamaya ve gecede aynı şekilde devam ediyoruz bu beni çok yoruyor oturarak uyuyorum 1 2 saat anca

Kizlar ya yemin ederim kesintisiz ve kafa rahat uyumayi özledim hamisken ohhhh 13 14 saat uyuyordum heg gidi günler heyy hasretim yemin ederim bidaha görürmüyümki o günleri

Valla kuzucum ilk oğlumun hiç derin uykusu yoktu 6 yasinda hala grce beni en az 2 kere kaldırır
Ama genelde uykusu güzel bebeler 2yasindan sonra daha rahat ediyor
Kiz uyuyor dedim oda aha bu saat oldu uyumadı vallahi abisine benzediyse kafayı yerim
Gecenin 2 sinde kalkıp sabahın 5 ine kDR ayakta olurdu

Kızımda bu aralar gece hep ayakta yanda memede istiyor

Ben de yatirip pispisliyorum bazen denemek icin ama yok, yuzunu gömüyo yataga biseyler yapiyo bi kipir kipir uyumuyo
Ben bırakıp müdahale etmiyorum beni görünce açıyor gözleri uykusunu açıyor bazen uyuyamıyor tekrar alıp tekrar koyuyorum uykuya dalmasına yardımcı oluyorum

Hasta olmasınlar da atak matak biter
Kızlar Allah aşkınıza görenler es geçmesin cevap yazsın
Doğumdan sonra ilk reglini olanlar, sonrakiler düzenli geldi mi yoksa 2. 3. Vs onlar da düzensiz miydi
Ben dogumdan 3 ay sonra oldum. Önceden nasıl oluyorsam öyle oldum ama daha 2. Gelmedi. Arkadasım 40 dan sonra hemen olmus ama hala düzensiz dedi bebisi 6 aylık

Kuzum emzik mi deneseniz annem ben olmayınca emzikle uyutuyor doğru mu bilmiyorum ama şimdilik çıkar yol bu Artık doktora ne zaman gidebilirsem bunu da sorucam
Ahhhh emzikkk keşke alsa yaa bir sürü emzik aldım yok. Hala bir umut her gün deniyorum çiğniyor emziği pat tükürüyor saniyesinde. Yolunu bulamadım nasıl alıştırcam
Bu doktorumun ısrarla bana dediği şey. Kanlı kaka veya egzama yok asla kesme. Güzel beslen zeytinyağlı sulu yemek ye mutlaka et köfte ye diyor
5 dk once uyumustu oysaki sadece mutfağa su icmeye gittim odaya geldigimdeki manzara bu şekil kizlar bennnn bayılıcammmm
Ben de fenalık geçiriyorum şu an
Ahhh bugün arkadaşımla konuştum da 3 yaş sonrası dedi bir miktar üzüldüm
Canim 8 den beri uyuyup uyaniyor çıldırdık
Bizimki şekerleme yapıyor bu ara yRim saat uyyyo aha bu saat oldu hala uyutmaya çalışıyoruz
Ben de 8den beri sallıyorum çok fenayım. Uyuyor sallama durunca açıyor gözü hoooop başa. Eşim gitti uyumaya 3e kadar idare edip nöbet değişcez. Bu nedir ya askeriyeye döndü ev, bizim komutan insafsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…