Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
oh içimi rahatlattın kuzum ya teşekkür ederim
Ben de K kdv gibi bulantıdan balık yiyemediğimden haftada bir tavuk yiyorum.
Doktorlar genel olarak önermiyorlar tabii.
Hamilelere önerilmediğini bilmiyordum.
ben kontrole gittiğim de sorayım bunu da doktora.

Kız yok seninki günlük alınması gereken doz 400 mcg Folbiol bu dozun 11 katı fazlası

Reactions: kdv
Bize de yazarsan sevinirim canım.
Et de yiyemiyorum, kabızlıktan korkuyorum.
Bir tek haftada bir tavuk kanat yiyorum.
tabii. benim randevum 20 kasımda. en son 23 ekim de gitmiştim doktor 1 ay sonraya verdi. kaldı 12 gün. nasıl geçicek ben de bilmiyorum :)
Kız yok seninki günlük alınması gereken doz 400 mcg Folbiol bu dozun 11 katı fazlası
ay kuzu ne bileyim beynim yana yana okudum mesajları. otizim lafını görünce gerisini anlamadan okudum galiba :)

Kızlar ev işş yapıyor musunuz. Eşim herşeyi yapıyor ama erkek işte istediğimiz gibi yapmıyor. O işe gidince bende evi silip toz alıyorum bugün buzdolabı temizledim umarım bişi olmaz

bizim yörede bu çok meshur kirmizi renkli meyveler icinde aynisini soylerler artik ne kdr dogru bilinmez

Kızlar ev işş yapıyor musunuz. Eşim herşeyi yapıyor ama erkek işte istediğimiz gibi yapmıyor. O işe gidince bende evi silip toz alıyorum bugün buzdolabı temizledim umarım bişi olmaz
geçen hafta sağ olsun annem geldi. bu hafta da görümcem geldi. şu an da haftada 1 yapıyoruz yapacak bir şey yok. onlar süpürüyorlar ben arkadan siliyorum bu şekilde idare ettik. tuvalet temizliğini falan onlar yaptı hep bana dokundurtmadılar. zaten eşim de çalıştığı için ev çok dağılmıyor ya da pislenmiyor. benim bir de kedim var. maşallah bir tüy döküyor. o olmasa belki 2 hafta bile gider o temizlik. eve yatmadan yatmaya geliyoruz resmen :) 3 ayı geçtikten sonra kendim yavaş yavaş yaparım gibi geliyor. bu arada doktorum bana demişti ki temizlik malzemelerinden uzak dur. çok fazla haşır neşir olma. olacaksan da bitkisel şeyler al. onu duyduğumdan beri hiç elimi sürmedim. ta ki düne kadar. dün mecburen ocağı temizlemek zorunda kaldım. normalde eşime kitliyordum ama o an evde yoktu :)
bizim yörede bu çok meshur kirmizi renkli meyveler icinde aynisini soylerler artik ne kdr dogru bilinmez
aynen bursada böyle yayılmış bir şey var galiba. ciğeri hiç duymadım ama kırmızı renkli olan her şeyi dikkatli olun oranıza buranıza sürmeyin diyorlarmış. ben de nar yediğim de annemdem azar işitirken öğrendim.

Geçmiş olsun canım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah Allah. Benim de yolum uzundu, zordu 3 yıldır. Şükür iyi gidiyoruz, kalp atışını duyduk ama yüreğim ağzımda hala.

Valla bir orada yatıyorum bi burada halsizlik var Sen napıyorsun nasılsın geldin mi evine
Evettt geldimm evimee kuzumm çok şükürr ama mutfakta biraz iş istiyorda çok hassas düşünüyorum acaba bebeğe birşey olurmu tabak canaklar biraz karışmış baya baya birşey olurmuyuz

Evettt geldimm evimee kuzumm çok şükürr ama mutfakta biraz iş istiyorda çok hassas düşünüyorum acaba bebeğe birşey olurmu tabak canaklar biraz karışmış baya baya birşey olurmuyuz
Ben 5. Haftada yaptım Çamaşır da kapının üstüne astım. Yorgan yüzü değiştirdim. Tabakları düzenlemek için uzandım Akşamında kanamam oldu ve acile gittim. Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. Allah'a şükür birşey olmadı. Ama hicbirsey bebeğimizden daha önemli değil. O yüzden dinlenin. Ben şuan prolutex 500mg iğne vuruluyorum 2 günde bir. Daha da dokunmam isterse ev göçsün.

Canım korkma tabiki doktorunu dinleyeceksin burda hiç birimiz doktor değiliz. Bilimsel sonuçlarla konuşmuyoruz kulaktan dolma. Benim de planlı olduğu için üç ay önceden başlattı folik asiti bana. Ama hemen tutmadı tabi yaklaşık 5 aydır hergün içiyorum ”folidays m” hala da devam ediyorum. Balık yap falan içme dedi mesela sadece folik asit devam dedi. Tabi ki eskiden çok mu kullanılıyordu diye düşünebilir herkes ama eskiden sağlıksız doğumlar da çok fazlaydı. Bebeğin beyin gelişimi için bunu öneriyorlar. O yüzden bence kendi kendine bırakma . Ben bir sütü kitap da okuyorum hamilelik süreciyle ilgili hepsinde öneminden bahsediyor

Allahın izniyle bişey olmaz kuzu. Raflara uzanma sandalye ile çık zorlama kendini

Reactions: Jou
Yaaaaaa canımm o zamanda ben kanama geçirdimm biliyormusun 3 haftadır hiçbirsey ettiğim yok kanamamda duzeldii düşük tehlikem vardı ama nebilimm sıkılıyorumda bende igneler yedim vallaha benimde düştü düşücekti bebeğim allah kimseye yaşatmasın bunu o acısını bende yaşadım çok şükür bebeğim iyi olduda iyileşmişken acaba dedim yapsammı ama ağrımda oluyo sanırım tam iyileşemedim

Yok yok yapmayın. Hiccc önemli diil tabakların yerleri vs vs. Ben düzen delisiyim. Evi 1 gün supuremesem rahatsız oluyordum. Şimdi koltukta yatıyorum. Esim işten gelince süpürüyor. Ya da çok mecbur kalırsam kaynanamı çağırıyorum

Reactions: Jou
Canım tam zamanında okudum bu mesajı hahahah az önce evi süpürdüm vileda yaptım toz aldım tuvalet temizledim yemek yaptım şimdi alışverişe gidicem bi oturup siteye bakayım dedim senin mesaj :)

Benimde yeni yeni gitti kaynanam ama sağolsun tabakları herşeyi ora bura atmış karıştırmış bende düzen delisiyimm deli oluyorum dolabın içi öyle görünce yaa allah gerçekten bidaha mecbur etmesin neolursa olsun insanın kendi evin düzenine takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…