- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #7.821
şu an da bunu okurken bile ağzımın suyu aktı ekşi istiyor hahahahah :)Ben de senin gibi normal zamanda da ekşi seven biriydim. İlk hamileliğimde günde 3-4 limonu portakal yer gibi soyup yiyordum. Eşim limon saklıyordu evde, sen düşün. Bir kere bile canım tatlı istememişti. Oğlum olmuştu. Şimdi yine aynıyım. Canım hiç tatlı istemiyor. Her gün sabah akşam koca bir bardak şimon-portakal-mandalina- greyfurt suyu içiyorum.
ben her gün 2 tane haşlanmış yumurta yemeğe özen gösteriyorum. ama ben hiç mide bulantısı yaşamadım ya da tiksinme. o yüzden devam ediyorum yemeğe. yemediğim tek şey balık mesela. nefretim resmenHergün yumurta yiyor musunuz acaba son zamanlarda midem bulamadığı için bir haftadır yiyemedim ben vicdan azabı çekiyorum yemedim diye
kızlar greyfurt neden yasakmış sebebini bilen varmı ? bende nar yiyorum greyfurt yiyorum hiç de doktora sormadım açıkçası
Kızlar nar demişken sağlık ocağında ki hemşire narı temizlerken eldiven tak yada sen ayıklama leke olabilir demiştiaçıkcası ne kadar doğru bilemedim
geçenler de ben de nar yemiştim annem bir ton bağrındı bana. düşük yaparsın nar yemeeee bebeğin her yerinde kırmızı kırmızı lekeler olur sakın eline yüzüne sürme falan diye. neye uğradığımı şaşırmıştımBizimkilerde der hep nara dokunma bebekte leke olur diye
benim ki tam orta da ya şaka gibi :) ne sağda ne solda :)6-7. haftalara ait karından ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin.
Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir diyor Ramzi Teorisi.
Vajinalde ise tam tersi oluyormuş.
Ama işte doğruluğu tartışılır.
Eki Görüntüle 2947432
ben balık yemediğim için günü doldurmak adına haftadı 2 gün tavuk yiyorum. doktor bana yiyemezsin diye bir şey demedi ama bilememKızlar tavuk yiyor musunuz? Ben zaten evde de köy tavuğu falan nadiren denk gelmedikçe yapmamaya çalışıyordum market tavuğunu. Hep zararlı diye.
Şu an evde hiç yapmıyorum da işyerinde çıktığında yemek mecburiyetinde oluyorum. Zaten midem bulandığı için bir iki tırtıklıyor gibi..
Bu kadarın zararı olur mu acaba? Doktorlar hiç önermiyor tavuğu
Besin değerinden çok zarar var zaten. Eve sokmuyorum ben de. Yumurta da organik alıyorum diğer yumurtaların da hiç besin değeri yokmuş.Ben yemiyorum eve bile almıyorum artık. Köy tavuğu bulabilirsen tabi güzel olur. Diğerlerinin hiç bir besin değeri yok bence
Besin değerinden çok zarar var zaten. Eve sokmuyorum ben de. Yumurta da organik alıyorum diğer yumurtaların da hiç besin değeri yokmuş.
İşyerinde ayda 1-2 denk geliyor işte olmadı yanımda yoğurt falan o tarz şeyler getirip idare edeceğim o günler..
Korkucak bişey yok sen gayet doğru olanı uygulamışsın senşn kullandığın folic asit 400mg ama folbiol da bunun 4 katı fazla var bikaç arkadaş oyüzden fazla geliyomuş gibi söylemiş kesin bi ispatı yok yani onunda strese sokmayın kendinizi Allaha emanetlerKızlar sizler beni çok korkuttunuz. Benim gebeliğim planlı bir gebelikti. Hamile kalmadan 3 ay önce kadın doğum doktoruna gidip bütün kontrollerimi yaptırmıştım. Kadın doğumcu 3 ay önceden folikasit kullanmam gerektiğini söylemişti. Folidoceyi önermişti. Her gün 1 tane alıyorum. Aradan 15 gün geçtikten sonra daha detaylı tahlil için dahiliye gitmiştim. 25 Haziran yazan folik asit kullanmaya başladıktan 15 gün sonraki değerim. Dahiliye doktoru her şey normal demişti. 3 ay kullandım ve 3 ayın içinde hamile kaldım. Hala daha kullanmaya devam ediyorum. Kırmızı olan 14 ekim yazan da hamileykenki folad değerim. Napayım ben şimdi. Çok korkum. Gebeliğim bugün itibari ile 8+6
Kız niye korktun kiKızlar sizler beni çok korkuttunuz. Benim gebeliğim planlı bir gebelikti. Hamile kalmadan 3 ay önce kadın doğum doktoruna gidip bütün kontrollerimi yaptırmıştım. Kadın doğumcu 3 ay önceden folikasit kullanmam gerektiğini söylemişti. Folidoceyi önermişti. Her gün 1 tane alıyorum. Aradan 15 gün geçtikten sonra daha detaylı tahlil için dahiliye gitmiştim. 25 Haziran yazan folik asit kullanmaya başladıktan 15 gün sonraki değerim. Dahiliye doktoru her şey normal demişti. 3 ay kullandım ve 3 ayın içinde hamile kaldım. Hala daha kullanmaya devam ediyorum. Kırmızı olan 14 ekim yazan da hamileykenki folad değerim. Napayım ben şimdi. Çok korkum. Gebeliğim bugün itibari ile 8+6
Korkucak bişey yok sen gayet doğru olanı uygulamışsın senşn kullandığın folic asit 400mg ama folbiol da bunun 4 katı fazla var bikaç arkadaş oyüzden fazla geliyomuş gibi söylemiş kesin bi ispatı yok yani onunda strese sokmayın kendinizi Allaha emanetler
ayyy ne bileyim kızlar çok korktum. birkaç mesaj önce folikasitin fazlası otizim yapabilir denmiş sonra da folbiol örneği verilmiş gibi aklımda kaldı nedense :) doğru söylüyorsunuz Allaha emanetler ama ne bileyim yanlış bir şey de yapmak istemedim :)Kız niye korktun kigayet rutinde kullanılan şeyi kullanıyorsun zaten korkacak bir şey yok. Folbiiol için konuşuldu ama onda da doktor gerekli görüyordur ki veriyordur herkesin bünyesi aynı değil özel durumları olanlar var. Sen yanlış anlamışsın konuşmaları sakin ol lütfen
Canım sen Eskişehirdenmisin listede öle gördüm sanki bende Eskişehire doktora geliyorum hangi doktora gidiyosunKız niye korktun kigayet rutinde kullanılan şeyi kullanıyorsun zaten korkacak bir şey yok. Folbiiol için konuşuldu ama onda da doktor gerekli görüyordur ki veriyordur herkesin bünyesi aynı değil özel durumları olanlar var. Sen yanlış anlamışsın konuşmaları sakin ol lütfen
ayyy ne bileyim kızlar çok korktum. birkaç mesaj önce folikasitin fazlası otizim yapabilir denmiş sonra da folbiol örneği verilmiş gibi aklımda kaldı nedense :) doğru söylüyorsunuz Allaha emanetler ama ne bileyim yanlış bir şey de yapmak istemedim :)
hamile kaldıktan sonra 2 doktora gittim 2 side değerlerime normal dedi. korkulacak bir şey olsaydı derlerdi herhalde demi yaaa.
20 kasımda teeee randevum. randevuya gittiğim de sorayım ben yine de özellikle doktora.
Evet canım. Ümit hastanesi Dilek Ulusoy’a gidiyorum sen kime geliyorsun neredesin normaldeCanım sen Eskişehirdenmisin listede öle gördüm sanki bende Eskişehire doktora geliyorum hangi doktora gidiyosun
Aa hiç duymadım dilek hanımı ben acıbadem mine inan a geliyorum bozüyük teyimEvet canım. Ümit hastanesi Dilek Ulusoy’a gidiyorum sen kime geliyorsun neredesin normalde
Eskişehir’de çok tutulan bir doktor randevulu bile olsan çok bekliyorsun bu biraz eksisi. Ama benim bir düşük ve kürtaj sürecim oldu çok iyi idare etti süreci o yüzden onda devam ediyorum.Aa hiç duymadım dilek hanımı ben acıbadem mine inan a geliyorum bozüyük teyim
İçine sinen bir doktor olması çok önemli bence ne güzel o iletişimi aldıysan devam et kesinlikle ben memnunum şuan için tatlı ilhili bi doktor mine hanım benim zaten mecburi sezeryan daha önce vişnelik Ümitte doğum yaptım ben gayette iyiydi yani önemli olan doktor rutin kontrollerime mine hanıma geliyodum ben senelik hadi dedim bunuda Acıbadem de doğurayım jübilem böle olsunEskişehir’de çok tutulan bir doktor randevulu bile olsan çok bekliyorsun bu biraz eksisi. Ama benim bir düşük ve kürtaj sürecim oldu çok iyi idare etti süreci o yüzden onda devam ediyorum.
Acıbadem’in fiziki şartları daha iyi Allah o günleri gösterirse doğum için orayı düşünürüm diyordum ama Dilek hocadan da memnunum şimdi bırakamadım onu bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Sen memnun musun Mine hanımdan?
Jübileİçine sinen bir doktor olması çok önemli bence ne güzel o iletişimi aldıysan devam et kesinlikle ben memnunum şuan için tatlı ilhili bi doktor mine hanım benim zaten mecburi sezeryan daha önce vişnelik Ümitte doğum yaptım ben gayette iyiydi yani önemli olan doktor rutin kontrollerime mine hanıma geliyodum ben senelik hadi dedim bunuda Acıbadem de doğurayım jübilem böle olsunnasp tabi bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler sağlıkla görelim o günleride
Benim 5+4’te kanamam oldu ve genetik test sonuçlarım da tam o gün çıkmıştı.Benim de iki gen heterezigot kan sulandırıcı başlamıştım ama kanamam oldu arttırır diye doktorum kesti kullanmıyorum şimdide gerek yok herşey yolunda çünkü diyor
Aynen canım, ben de öyle yapıyorum.Benim tek gende olmasına rağmen oksapar başlattı doktorum. Birkaç doktora sordum gerek yok demişti.
Yine de psikolojik olarak kullanmak güvende hissettiriyor..
Dediğin gibi akıl sır ermeyen şeyler doktora güvenip akışa bırakmak en güzeli
Ben de K kdv gibi bulantıdan balık yiyemediğimden haftada bir tavuk yiyorum.Kızlar tavuk yiyor musunuz? Ben zaten evde de köy tavuğu falan nadiren denk gelmedikçe yapmamaya çalışıyordum market tavuğunu. Hep zararlı diye.
Şu an evde hiç yapmıyorum da işyerinde çıktığında yemek mecburiyetinde oluyorum. Zaten midem bulandığı için bir iki tırtıklıyor gibi..
Bu kadarın zararı olur mu acaba? Doktorlar hiç önermiyor tavuğu
Hiç kötü düşünmeyin kızlar benimde ilk hamiliğim kalbi durdu çok ağladım sonra bu genetik problemim çıktı iğne başladık şükür sonrasında 2 hamileliğimde sağlıkla sonuçlandı ama kürtajdan sonraki hamileliğimi zehir ettim kendime sürwkli kalbimi durdu diye ağlıyarak kontrele giriyodum psikolojik olarak çökmüştüm Rabbim ol desin yeterki biz tedbirimizi alalım gerisi boş inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına hiç sıkma canını ama kolundan niye yapıyosun göbekten yap daha rahat daha az morarır tecrübe ile sabit gene yanma morarma oluyo ama kol kadar değil hem kendin göbeğine daha rahat yaprsın benceAynen canım, ben de öyle yapıyorum.
İlk hamileliğim kalp durması ile sonuçlanınca gerçekten Oksapar iğneler iyi hissettiriyor beni.
Yoksa acayip yakıyo, kollarım mosmor oldu ama yapacak bir şey yok.
Her şey evlatlarımız için.
İyiyim tesekkür ederim, malesef benimki kimyasal gebelik oldu, değerlerim düşüşe geçti. Ben de tüm tedavileri bıraktım kendi haline biraz mental ve fiziksel olarak dinleniyorum su an. Bıktım çunkü
Aynen senin durumundayım canım.Hiç kötü düşünmeyin kızlar benimde ilk hamiliğim kalbi durdu çok ağladım sonra bu genetik problemim çıktı iğne başladık şükür sonrasında 2 hamileliğimde sağlıkla sonuçlandı ama kürtajdan sonraki hamileliğimi zehir ettim kendime sürwkli kalbimi durdu diye ağlıyarak kontrele giriyodum psikolojik olarak çökmüştüm Rabbim ol desin yeterki biz tedbirimizi alalım gerisi boş inşallah sağlıkla alırsın canım kucağına hiç sıkma canını ama kolundan niye yapıyosun göbekten yap daha rahat daha az morarır tecrübe ile sabit gene yanma morarma oluyo ama kol kadar değil hem kendin göbeğine daha rahat yaprsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?