Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ciddi misin geçmiş olsun. Bu kadar basit mi ama çok şaşırdım ben baya temizlik yapıyorum . Ben yapmazsam eşim gelince yapıyor sanki o zaman da onu süistimal ediyormuş gibi görünürüm diye düşünüyorum hemen alınıyorum alınganım bozuluyorum bişey dese ağırıma gidiyor. Ama böyle tehlikeli olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz canım

Eşimde diyor siz makineye dizin yikansin. Dolaplara ben dizerim dokunmayın. Yardımcı olmak istiyor anlıyorum ama ben mutfağa girince sinir oluyorum Annemde sağolsun dün geldi 3 4 günlük yemek de yaptı. Allah izin verirse Çarşamba su kalp atışını duyayım razıyım evi çöp götürsün.

Lütfen çok dikkat edin.Ben pozitif haberi aldım diye rahatlamıştım.Markete gittim temizlik yaptım. Yok daha tövbe. O korkuyu yaşadım ya daha kirli pis umrumda değil. O kadar emek verdiğim bebeğimi kaybettiğimi sandım. Çok konuştum yalvardım Allah'ım lütfen onu benden alma diye

Ben de K kdv gibi bulantıdan balık yiyemediğimden haftada bir tavuk yiyorum.
Doktorlar genel olarak önermiyorlar tabii.
Hamilelere önerilmediğini bilmiyordum.

Ben de K kdv gibi bulantıdan balık yiyemediğimden haftada bir tavuk yiyorum.
Doktorlar genel olarak önermiyorlar tabii.
Hamilelere önerilmediğini bilmiyordum.
Kuzum şimdiki tavuklar hormonlu ya hep biliyorsun bir anda büyüsünler diye neler yapıyorlar. O yüzden normalde de yenmesi tavsiye edilmiyor hamilelikte daha da dikkat edilmeli.

Eğer imkanın varsa organik veya köy tavuğu ya da en azından kendi bahçesinde yem de verse doğal büyüyen tavuk bulabilirsen alıp porsiyonlayıp buzluğa atabilirsin.

Eğer yiyebiliyorsan hindi yiyebilirsin mesela onlarda sıkıntı olmuyor

Aynenn esimde gene ediyor ya ama nebilim alışık değilim böylede oturmaya zaten adam çalışıyor yoegun hargın ama bugün evi süpürdü gene de o dolap içi gözüm onümden düşmüyor hele buzdabı içi aman allahıımm ben zaten 3 haftadır hiç birşey etmedim düşük tehlikem vardı kanamam vardı ama herşey düxene girdi doktor kesenin ağzı kapandı dedii herşey yolunda diyince aayyy duyucaksın kuzumm eminimm bende senin gibi yaşadım inan kese etrafım çok vardı kanamam bide herkesten uzağız bütün ailemiz çevrimiz istanbulda biz ise çerkezköy süreklide gelemezlerki

Allah bebeğinizi bağışlasın size :) haklısınız. Erkekler bu kadar riskli olabileceğini tahmin etmiyorlar bence. 6 aya kadar işe giden kadınlar var gözüyle de bakılıyor. Benim eşim sağolsun bulaşık makşnasını falan boşaltır evi temizler dibine kadar ama bende hiç bir şey yapmazsam sanki suistimal diye düşünebilir gibi geliyor.bilmiyorum bugün işte süpürge vileda toz tuvalet herşeyi yaptım. Şimdi markete gitmem lazım mesela torbayı nasıl taşıyacağımı düşünüyorum

Benimde eşim yapıyor haftada bir bazen dayanamayıp evi silip eldiven takıp tuvalet lavaboları yıkıyorum eşimden gizli yoksa çok kızıyor. Benimde kedim var dediğin o olmasa daha uzun sürer tabi temizlik :)

Reactions: kdv
Canım tam zamanında okudum bu mesajı hahahah az önce evi süpürdüm vileda yaptım toz aldım tuvalet temizledim yemek yaptım şimdi alışverişe gidicem bi oturup siteye bakayım dedim senin mesaj :)

Vay helal olsun görünen yerleri silip lavabo yıkadım diye vicdan yaptım ahaha bir sıkıntı yoksa yapılabilir zaten ama sen yinede kendini çok yorma :)

yok yok kuzu içim rahatladı biraz ben olayı yanlış anlamışım sanırım foliboldan bahsediyorlarmış galiba :)
Benimde eşim yapıyor haftada bir bazen dayanamayıp evi silip eldiven takıp tuvalet lavaboları yıkıyorum eşimden gizli yoksa çok kızıyor. Benimde kedim var dediğin o olmasa daha uzun sürer tabi temizlik :)
benim toxoplasma negatif çıktı bir de kedimin kumunu falan eşim değiştiriyor ben elimi sürmüyorum. bir de artık çok kucağıma almıyorum eşim daha çok alıyor. kedim de bana düşkündür. ben almadıkça daha fazla strese girip tüy dökmeye başladı ve sırtında bir bölge de tüy kalmadı resmen. ama o da iç dış parazit aşısından sonra oldu. ben aşıya bağlıyorum ama eşimde zannetmiyorum ilk defa aşı almıyor bu kedi diyor. bilemiyorum. çok üzülüyorum ama

Marketten online söyleyin. Kapının içine bıraksınlar ayağınıza itin. Ama eğilim kaldırmayın

Ben alıyorum sürekli öpüyorum zaten bana hiç düşkün değil zorla alıp severim :) aşıları tam olduğu için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum açıkcası. Sadece kumuna hiç dokunuyorum üzüldüm ama ya kıyamam arada alıp sevip hemen elini yıkabilirsin rahat edemiyorsan

sizlere 1000 puan değerinde sorum var kızlar :)
benim vücudum çatlamaya çok müsait. Daha 10 yaşındayken bile çatlaklarım vardı. popo kısmında ve popumun altında ki bacak bölgemde. ben eminim ki hamileyken çatlayacağım. ama elimden geleni de yapmak istiyorum çatlamamak için. Mustelanın çatlak önleyici yağını almak istiyorum. kremi de varmış ama kreminin yorumlarını okuduğum da çoğu kişide küçük küçük silvilceler yapmış alerji yapmış. yağı sanırım daha iyi olur böyle bir durumda. çevreniz de kullanan var mı ?
ya da siz bunun için önlem almaya başladınız mı ?
ya da kullanabileceğimiz önereceğiniz neler var ? :) :)

kadın doğumcuya koyun koyuna yatıyoruz sıkıntı olur mu dedim. hayır olmaz sadece kumuna dokunmayın dedi. veterinerim ile paylaştım durumumu o da biz bu toxaplasma konusunda kadın doğumculardan daha fazla şey biliyoruz aşıları tam olsa bile çok sokturmayın kedinizi yanınıza dedi. kendini sürekli temizliyorlar sonuçta o sırada sizi yalayabilirler riske atmaya gerek yok falan diye korkuttu beni artık ne öpebiliyorum ne koklayabiliyorum ne de yanıma yatırabiliyorum

O kadın benim çok ağır bir işim yok tabi de çalışıyorum bazen yürümek zorunda kalıyorum. Mecburen devlet izin Verene kadar da çalışacağım.

Evde de eşim tabiki ağır işleri çamaşır sepeti kaldırma, uzanma gerektiren işler, nevresim değiştirme vs gibi işleri yapıyor ama bulaşık da yerleştiriyorum yemek de yapıyorum toz da alıyorum. Süreç uzun mecburen bir şeyler yapmak zorundayım. Tabi Allah korusun kanama vs olursa daha dikkat etmek gerek.

Canım robotum var haftaiçi onun sayesinde süpürge açmaya gerek kalmıyor. Ctsi için de kadın çağırdım anlaşırsak 15 te bir onunla devam ederim. Eşim de çalışıyor yoruluyor ona kalsın istemiyorum her şeyin de. Allah nasip ederse çocuk olunca da lazımlar bize şimdiden bitmesin pilleri

Aa hadi ya o açıdan düşünmemiştim. Olabilirde dediği gibi

Kilo alıp verdiğim için vücudumda çatlaklar var benim de çok müsait vucudum. Sanırım bu konuda en iyisi lierac markasıymış. Ama benim arkadaşlarım saf zeytinyağının en güzeli olduğunu söylüyor. Kremlerden daha iyiymiş etkileri. Tabi vücut yapısına göre değişir bu.

Sen yapıyormusun hiç kuzumm bi cekmeceyle baharatlıklar işim var bide o bulaşıklarla başka da birşey yok aslında ama
Valla ben yapıyorum abartmamak şartıyla robot var o süpürüyor ben siliyorum. Sadece bulaşık makinesini yerleştirmiyorum uzanmayım üstlere diye. Günlük wc falan yıkıyorum çok solumadan Ben halsizlikten yapamıyorum aslında halsiz olmasam her şeyi yaparım da

Krem bilmiyorum da badem yağı öneriyorlardı onu hatırlıyorum bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…