Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben şuan cleksane 0.4 kullanıyorum ama piyasada yok oyüzden oksapar veriyorlar cleksane içinde böle bişey yazmıyo artık neden kaçıp neye tutunucağımı meçhul ben kordon kan akışına takılman için söylemedim bu hastalık bende 11 sene önce tespit edildi hemotoloji doktorunun bana söylediğini aktardım yoksa iğne kullanmanın biçok yan etkisi var yada kullanıp düşük yapmazsın karnında ölmez diye bişey yok herşey Allahtan biz doktorların dediğine güvenip tedbir almaya gayret ediyoruz başka bişey değil tabiki sende doktoruna güvenip bu kararı almışsındır Allah hiç birimizin emeklerini zayi etmesin inşallah

Öyle tabi ki Rabbime emanet biz doktorlar ne diyorsa yapıyoruz mecbur

Tuzlu yiyip acaba ödemmi oluyor , bende troid ilacı kullanıyorum. Bizde de yok yok

evet ama tahlilleri kullanmaya başladıktan sonra yaptırmıştım :) ben o sırada dediğim gibi beynim okumadım galiba. otizm lafını görünce şuurum gitti hahaha

Çok haklısınız hiç taşımamak lazım gerçekten riske atmamlıyız

geçenlerde ben de videdayı apzına kadar doldurmuştum, sadece suyunu dökmek için kaldırdım o kadar

hem bütün gün kasık ağrısından hem de vicdan azabından günüm zehir oldu, benim de artık umrumda değil

Çok yormadan yapıyorsan sıkıntı olmaz canım Allahın izniyle

K kdv burda bi arkadaş yazmıştı geçenlerde çatlak için şimdi sordum ona incia nın kremini kullanmaya başlamış 16.haftadan itibaren. 28.haftadan itibaren de bio oilin doğal olan yağından kullanmış. Hiç çatlağı yokmuş

Hahaha haklısın canım pilleri bitmesin
Allah yardımcın olsun hem çalışıp hem ev işleri gerçekten insanı çok yorar. Kadın bulmakla iyi yapmışsın bence. En azından o derin temizlik yapar sen daha üstten. Robot gerçekten çok hayat kurtarıcı.
Ben çalışmadığım için şuan eşime bırakmamaya çalışıyorum ama çamaşır sepeti ağır tabakların olduğu bulaşık makşnasını bırakıyorum valla burda hepimiz elimizden gelen fedakarlığı özveriyi sağlıyoruz yeter ki bebeklerimiz sağlıklı doğsun sağlıklı hamilelik geçirelim ve aynı zamanda eşimizi de zorlamayalım diye. İnşallah bu süreç de hepimiz için kolay ve güzel geçer

Valla kasık ağrısı zaten sürekli oluyor bir de en hafif birşeyde hepimiz endişeleniyoruz bence de bırakın yapmayın . Yada,Ben bugün yaptım mesela ama suyu az koyuyorum öyle olabilir. Ama her işi aynı güne koymadan yayarak yapmak lazım

ya sen süpersin trendyol indirimleri varken hazır kaçırmakta istemiyorum.
aklınız da bulunsun dün sleepynin yeni doğan ıslak mendilini 12 adet 64,99a aldım 2. üründe %15 indirim vardı 2 koli aldım toplam 120 tl geldi. bozulacak bir şey olmadığı için indirimi görünce aldım. bayadır bakıyordum 109 tlden mi ne düşmüştü. ciddi indirim yani. önce şişirip sonradan indirimmiş gibi gösterme değildi :)

Aynen bende aldım sleepynin ıslak mendillerini çok beğeniyorum

Reactions: kdv
Hindiyi bana diyetisyen de demişti. Hormon tutmuyor, beyaz et yiyecekseniz hindi yeyin sadece demişti.

Her şey gün geçtikçe pahalılaşıyor stok yapmakta fayda var. Allah herkese güç kuvvet versin özendiği her şeyi de almayı nasip etsin

Ama benim yalan yok şu an bir şey almaya elim gitmiyor en azından ilk 3 ayı atlatana kadar.

Ben kantaron yağı yaptım ondan süreceğim

Bende almak istedim ama eşim son aylarda alacağız birşey almak yok diyor. Bir önceki sevincimiz yarım kaldığı için bu sefer acele etmek istemiyor

Bende almak istedim ama eşim son aylarda alacağız birşey almak yok diyor. Bir önceki sevincimiz yarım kaldığı için bu sefer acele etmek istemiyor
Ben de bir kez olumsuz durum yaşadığım için daha temkinli ilerliyorum. Ama bu demek değil ki olumsuza odaklanacağız.

Her şey güzel olacak bu sefer Allah’ın izniyle. Çok istediğin şeyler olursa al tabi heves ettiğin falan. Ben birazcık erteliyorum alışveriş işini. Yoksa instamomlar sağolsun öyle şeyler paylaşıyor ki her şey gerekli ve hemen almalıyız gibi hissediyorum

Yaaa o da mı iyiymiş. Nasıl yaptın

Yaylaya gitmiştim orda topladım kantaron bitkisini. Evde de doğal ev yapımı zeytinyağı vardı. Kantaronları yıkayıp kavanoza koydum üzerine zeytinyağı ekleyip güneşte 40 gün beklettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…