Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Muzda ne risk var ki
Muz yüksek alerjik besin grubuna dahil olmaz fakat alerjik reaksiyon olan anafilaksiyi tetikleyebilir ama çok nadirdir.
Çilek konusunda ise asidik besinler( domates dahildir) genelde bebeğin ağız çevresinde iritasyona sebep olabilir ama bu reaksiyon her zaman alerji riski adıyla tanımlanmaz

Hım yedirdimde çok kez ondan sordum :)

1mrw Bizim de 10 haziran. Kafam kızın doğum gününe gitti, kızım 5 Eylül
Bende kendi kendime dusunuyorum 131 gün nasil 5 haziran ben kayit yaparken yanlışmı yazdım acaba diye bizim 10.06.2022 19:19 sabah 7 de yatmistim aksam 7de doguma alındım 12 saat suni sanci cektim ne gundu be

Muz bazi bebeklerde alerjiyi tetikleyebiliyomuş..bizim bi akrabamiz ilk muzdan sonra cocugunun hemen hemen herseye alerjisi oldugunu fark etti,bikac sene çok cektiler bu sebepten
Bacım biz ne yedircez ya bu bebelere bazen sadecr anne sutumu versem ek gıdaya gecmesem diyorum korkuma

Ya aldık bile kuzum bilmiyordum dr un yazdığını ya tüm markaları yazıyo mu yoksa belli şeyleri mi.

Tekirdağdayım kuzu ben buralar soğudu kombi yanıyor bizimde öyle şimdi kalktım temizledim burnunu rahatladı uyudu. Daha sık temizlemek lazım inşallah çabuk gelirde açılır kuzunun burnu
Ahh inş kuzum ya gece fln kalkıp temizliom ağlıyo kuzum baya uyumak istiyo uyuyamıyo söyleniyo sürekli kendi kendine

Ya işte o yan etkilerden korkuyorum illa hormonal etkisi fln vardır. Bişe salgılanıyor ki vücut korunuyor . Hap da kullanmıom o yüzden kilo fln da yapıyo ya

Ya işte o yan etkilerden korkuyorum illa hormonal etkisi fln vardır. Bişe salgılanıyor ki vücut korunuyor . Hap da kullanmıom o yüzden kilo fln da yapıyo ya
Yani herkesin bünyesine bağlı zaten bu yan etkiler.. Başkası kilo alır sen almazsın tamamen yapına bağlıdır denemeden bilemezsin ki.
Ben şahsen spiral taktırmak istemiyorum, annemde de zamanında kaymış.
Implant daha uygun geldi şu anlık bana. Doktoruna sor istersen ona göre karar verirsin dediğim gibi 3 yıl koruyor istemezsen de çıkarabiliyorsun bunu

Muz bazi bebeklerde alerjiyi tetikleyebiliyomuş..bizim bi akrabamiz ilk muzdan sonra cocugunun hemen hemen herseye alerjisi oldugunu fark etti,bikac sene çok cektiler bu sebepten

Çok kötü ya çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…