Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
M -Murphy yoğurt verdin mi sen hiç?
Ben geçen gün mayaladim sert duruyordu kavanozda sallanmadi hiç ama kaşıkla alınca uzadı
Activianın içeriğine baktım inek sütü, yoğurt mayası ve probiyotik bakteri var sadece ondan vermeyi düşünüyorum alıp

Günaydın hanımlar dün kontrole gittik. Mert beyin alt damağı sertleşmiş. Diş yakında dedi doktor hanım. Ufaktan popo kaldırmaya başladı yan dursa da tam dönmüyor daha biraz tembel boyu kilosu iyi çok şükür. Ya süt ve süt ürünlerine alerjisi var ya da laktoz intoleransı var. Ben tükettiğimde sorun yok ama baba dondurma verdiğinde tepki göstermişti malum. Yanaklarında ufak tefek döküntüler var biraz solmaya başladı ama. Ek gıda için kesinlikle 6. Ayı bekleyeceğiz yoğurt tadımı vs bir çay kaşığı ile başlayacağız ek gıdadan önce alerji uzmanına test yaptıracağız. Kan damlasından sonra biz kabız olmuştuk 2 gün 3. Güne çok zor çıkardı. Doktorumuz alerji ve kabızlık sebebinden damlayı erteledi, 6. Aya geçtiğimizde kan tahlili yapılıp öyle karar verilecek damlaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…