Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet talep bence ama paralı yabancıların talepleri
Ben lcw girip iki Parça.aliyorum önümde yabancılar 3 poşet doldurmuş
Evlerde öyle sen ben alamıyoruz ama araplar milyon verip.alabiliyor
Sizin ordaki araplarin parasi var demek ki,bizim burdakiler suriyeliler baya fakir,bizim şehirdeki dengeleri biz belirliyoruz,araplara sıra gelmiyo

biraz buyuk aldımki seneye de giysin,çimenlerde yuvarlaniyo simdiden eskitmiş

Arkadaşın 2 yaşında cocu var mont u busenede kurtarsın diye sağını solunu çekiştirip durdum nafile dedi .
Bende dedim büyük al
En sevdiğim tshirtler şortlar kuzu 3 sezon giyiyor onları

Bu ara benim kız ne sallanmak istiyo ne arabada uyumak kucagimda emecek dalacak oyle uyuyacak

Bak benim kız gb olmuş ayakta salliyor babasi uyutuyor 10 dk sonra ağlama gözler kapalı ancak memeye gelirse susuyor
Gecede bole Ay inşallah seninki olmaz
Bu gece sıfır uyku memede yatakta almışım eşim cocuk boğulur ole uyuma sakin

Reactions: Jou
Arkadaşın 2 yaşında cocu var mont u busenede kurtarsın diye sağını solunu çekiştirip durdum nafile dedi .
Bende dedim büyük al
En sevdiğim tshirtler şortlar kuzu 3 sezon giyiyor onları
E iyi giyiyomuş seninki 3 sene iyi,daha az once bi tanidigimiz geldi kizlariyla maddi durumlarida yerinde..benim kizin kuculenlerini istedi kimseye verme dedi,düsun artik..

Bianda gozler gidiyo ya biara benim oyle oldu yatağa aldim yanıma ben gitmişim kiz gitmiş esim aldı yatagına koydu yok bak gece 12bucukta koydum yatagına saat 10 oldu anca uyandı ara ara emzirdim tabii farketmiyo bebeden bebeğe degişiyo hiç alışma alakasi bile yok okadar salladım hep sallıyodum kendi daha istememeye başladı buyudükçe değişiyo benimki

E iyi giyiyomuş seninki 3 sene iyi,daha az once bi tanidigimiz geldi kizlariyla maddi durumlarida yerinde..benim kizin kuculenlerini istedi kimseye verme dedi,düsun artik..

Tshirt 3 Ay icin tam beden almıyorum bir yaş büyük alıyorum seneye tam oluyor
Bide bizimki hep.ayni boya gidiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…