Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebelerin canı ne isterse onu yapıyorlar kuzu
Benimki yerine koydukca ağlıyor bu aralar bende mecbur memede tutuyorum

Reactions: Jou
Ya suratı artık büyük cocuk suratı bebeklikten çıktı bizimki
Bizimki tam yaz aylarinda birden değisti.bazen o kadar üzuluyorum ki..bebek kardeşi olduktan sonra bide buyudu bebek surati da değişti diye.kardeşi olmadan once o bizim bebeğimizdi,duygulandım şuan

Bizimki tam yaz aylarinda birden değisti.bazen o kadar üzuluyorum ki..bebek kardeşi olduktan sonra bide buyudu bebek surati da değişti diye.kardeşi olmadan once o bizim bebeğimizdi,duygulandım şuan

Bende duygulandım 13 ünde 6yasina bastı
Gecen sene 5 yas bildirimi geldi soka girdim
Cok değişti kardeş geldi
Şu ikilem oluyor bebek var bebeği seviyoruz
Gecennsene oğlumu bebek gb seviyordum simdi sevmek istiyorum ben 6 yaşım bebek miyim anne ben diyor
Bi vicdan oluşuyor icimde

Spiral sıkıntı ya bnm de annem ondan dolayı baya sıkıntı çekti ooerasyon geçirdi fln. Bi araştırayım bn bunu kuzum ya sağ olasın

Aslinda Bu aralar çok öpüyor beni normalde sevmezdi sanırım içten içe aynı ilgiyi görmek istiyor

Yaa aynı hislerdeyim şu an . Bebek gibi sevdiğim kızım şu an bi abla sorumluluğuyla davranıyor . Yeri geliyo ilgilenemiyorum fln üzülüyorum

Bişey söyleyeyim mi benim kiz da bebekten sonra kendini sevdirmemeye başladi,bence bebegin daha sevimli gozuktugunun farkindalar ve içten içe üzuluyolar(

Aylık iğneler pek saglikli degil diye duydum ben kızlar acikcasi spiralde taktirmak itici geliyor bana bırakın adamlar tedbir alsin bunuda bize bırakmasınlar ilac kullansak ayrı bi dert emziriyoruz ebe her gittigimde esin korunsun diye tembihliyo

Yaa aynı hislerdeyim şu an . Bebek gibi sevdiğim kızım şu an bi abla sorumluluğuyla davranıyor . Yeri geliyo ilgilenemiyorum fln üzülüyorum

Bende ilgilenemiyorum eskisi gb tüm ilgi bebege kaydı
Gecen gun robotlariyla beraber babasıyla oynayacakmış benimde yemek olayim vardı kizi babasına uyutmasi için verecektim anne ne olur babamla 10 dk oynim babama ole ver güneşi dedi

Bişey söyleyeyim mi benim kiz da bebekten sonra kendini sevdirmemeye başladi,bence bebegin daha sevimli gozuktugunun farkindalar ve içten içe üzuluyolar(

Oyyyyy
Kardeşini seviyor mu bizimki bayılıyor
Bu aralar kardeşide abisine gülmeye başladı
Gecen mutfaktayim ana kucağında kizcede oğlumda oyun yapıyor koşarak gelip ses çıkarıyor bizimkide gülüyor
Sonra dedi ben yoruldum.anne gidiyorum oğlum 5dk daha oyna şu işimi halledeyim
Sen kardeş istemedinmi cocum oynasan ya diyorum

Kizlar benim su termometrem kırılmış kızılötesinin nesne sıcaklığı doğru olcermi suyu benim elimin ayari yok ta

Kardeşiyle oynamasi çok güzel,hem kardeşinin gelisimi hem de kendi sorumluluk bilinci açisindan
Bizimki de cok seviyo..hatta diyo ki;anne sen bunu neden bu kadar tatlı doğurdun,ben bu kadar tatlı olacağini dusunmemistim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…