Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaniii bıraktaa onlar geri cekilsinn nere atacağıysa atsınn okadarıda biz etmeyelim amaann

Kardeşiyle oynamasi çok güzel,hem kardeşinin gelisimi hem de kendi sorumluluk bilinci açisindan
Bizimki de cok seviyo..hatta diyo ki;anne sen bunu neden bu kadar tatlı doğurdun,ben bu kadar tatlı olacağini dusunmemistim:))
Zilliye bak helee konusmayıda biliyo

Bende kendi kendime dusunuyorum 131 gün nasil 5 haziran ben kayit yaparken yanlışmı yazdım acaba diye bizim 10.06.2022 19:19 sabah 7 de yatmistim aksam 7de doguma alındım 12 saat suni sanci cektim ne gundu be
Ben de 8bucukta yattım, 16.15te Göktürk doğdu, ben de suni sancı aldım. Kızımda da almıştım ama gıkım çıkmamıştı. Oğlumda hastaneyi inlettim. Neyseki geçti gitti yanimizdalar şimdi çok şükür
Ya aldık bile kuzum bilmiyordum dr un yazdığını ya tüm markaları yazıyo mu yoksa belli şeyleri mi.
Ben bilmiyorum marka fark ediyor mu, doktorumuz benim kıza geçen sene yazmıştı. Atiyorum o zaman fiyati 200du eczanede, ben elimdeki raporla 90 lira falan vermiştim.bizdeki bu.

Bişey söyleyeyim mi benim kiz da bebekten sonra kendini sevdirmemeye başladi,bence bebegin daha sevimli gozuktugunun farkindalar ve içten içe üzuluyolar(

Benim kızım da 5 yaşında, hemen hemen aynı sorunlar bizde de var. Anaokulu gitmek istemiyor, sizi özlüyorum diyor kardeşine bayılıyor, oynatıyor da ama ben sürekli iş peşindeyim, baba gelince de Göktürk ü babasına veriyorum, kızım da başlıyor ama baba benimle oynayacaktin hani diye. Aralarda ilgilenmeye çalışıyoruz ama asıl cumartesi günlerini kızıma ayırmaya çalışıyoruz, babasıyla baba kız günü yapıyorlar, canı ne istiyorsa yapıyorlar o gün. Bir yerden kısıp bir yerden veriyoruz napalim.

Kardeşiyle oynamasi çok güzel,hem kardeşinin gelisimi hem de kendi sorumluluk bilinci açisindan
Bizimki de cok seviyo..hatta diyo ki;anne sen bunu neden bu kadar tatlı doğurdun,ben bu kadar tatlı olacağini dusunmemistim:))

Bizimkide diyor cok tatli anne bu ya bende diyorum abisi tatlı ondandır
Yok yok kızlar daha bi tatli oluyor diyor

Bizimkide geçen sene okula gitmek istemiyordu bu sene iyi başladık umarım böyle gider aslında güzel fikirmiş baba oğul günü yapalım bizde yavrum çok sıkılıyor
Tüm ilgi onlardayken birden ilgi dağıldı çoğuda bebege geçti mecburen

Benim kızdada var konak ama cok degil pek dökülmedi saçı kız
Bebekten bebege degisiyodur belki o da
Bizim kiz gece saat başı kalkmaya devm ediyor
Memeye alıyorum 2 fis çekip geri yatiyor
Ay benimki de boyle ya, emzik verip uyutmaya da kiyamiyorum acikmistir diye, yat kalk yat kalk bi hâl oluyorum her gece
Benim hiç yokmuş bebekken yine benim kızın az biraz var yazık kafası üşüyor dışarı çıkınca bir sürü şapka aldık
Ah evt bugun bende disari cikarirken sapka taktim iyimi takmisim kafayi usutmesin cocugum, zaten üsütükler biraz
Şuan tekstile verdigim parayla 3-5 sene once magaza açardim
Valla dogru,gecen senelerde lcw den 9,90a kendime uzun kollu üst aliyodm ya, sonra 15 oldu sonra 20oldu 40oldu suan 99 lira o üstler, aynisi ya kafayi yicem
Lumix naptın aşi oldumu sipa
Olduk olduk, neyse cok aglamadi, aşı iyi geldi heralde gelince yatti 1 saat uyudu, ben şok

Ay kıyamıyoruz da kuzu sonra bitik oluyoruz

Kizlar icin babanin yeri apayri..en cokta babasi bebegi sevdigi zaman durgunlaşiyo kizim bunu fark ettim

Gecen konuştuk yakin olması anne için yıpratıcı ama hem boşluğa dusmezler hemde senin için hersey sil bastan olmaz
Neyse bizim icin geçti artikta burdaki gençlere fikir olsun bu:)) gecen babasi diyo ki 3. Kardes ister misin..dedim ben artik bakamam yaşlandim vallaaahiii

Lcw hemen hemen beleşe satsa gene sürümden kazanirdi valla:))simdi ucuk fiyatlarla musteriyi deniyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…