Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahah bizde sini geldik eve uyudu ilk vuruşunda hic ağlamadı aksine güldü 3ciyi herhalde biraz yaktı onun dısind amükemmell bunuda atlattıkk

Göktürk bayılıyorum türk isimlerine ya benimkide Tuğra bu arada kız ben böyle bisey yaşamadim ya hayatimin en zor gunüydü okadar sancidan sonra bide sezeryan oldum yanarim yanarim ona yanarim doguma dair hicbirsey hatırlmyorum genel anestezi oldum normal dogumda agrim azalsin diye epidural vurduklari icin oglumun ilk aglayisini bile duyamadim

Hahahah bizde sini geldik eve uyudu ilk vuruşunda hic ağlamadı aksine güldü 3ciyi herhalde biraz yaktı onun dısind amükemmell bunuda atlattıkk
3. Derken ne asısı bu canim?

Reactions: Jou
Kizlar ya azönce farkettim oglanin agzinda pamukcuk varmi diye bakarken dis etlerinin arkasinda boyle bi goruntu var dilin altinda normalmi bu bugune kadar kontrllerde bisey diyen olmadi ama benim tuhafıma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20221019-170456_Gallery.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 48
Sağlıkocağa gittik kilosun 65800 olmus canlar ama goz muayenesi etti dr hiç ışığa takip etmedi bile sizdede oldumu öyle kızlarr
Masallah almiroşa ben göz muayenesi yaptirmadjm 6 ayda yaptircam
Kuzum sonuxta seni görüyor sana tepki veriyor takılma bisi dedimi doktor

Kizlar ya azönce farkettim oglanin agzinda pamukcuk varmi diye bakarken dis etlerinin arkasinda boyle bi goruntu var dilin altinda normalmi bu bugune kadar kontrllerde bisey diyen olmadi ama benim tuhafıma gitti

Kuzum bizim kiz açmadı ağzını benim dikkatimi çekmemiştir daha önce

Ay maşallah ya niye benimki öyle şeyler yapmıyor daha dönemiyoruz bile bi kere döndü heveslenmiştim ama tık yok

Iki gündür yapıyor ama sonra hiç yapmiyor dediğin gb benimki bir iki döndü sonra iki gün öncesine kadar dönmedi.bugunde ilgisini çeken bisi vardi baktım kucağımda eğilip almaya çalışıyor
Ama eminim 2 gün sonra bunu da bırakacak

Hadi geçmiş olsun benimkide öyle 2.yakacak dedi hemşire gerçekten de yıktı ortalığı
Sağlıkocağa gittik kilosun 65800 olmus canlar ama goz muayenesi etti dr hiç ışığa takip etmedi bile sizdede oldumu öyle kızlarr
Maşallah kuzuma sen onu boşver kendin göz doktoruna götür onlar neye bakacağını biliyor

Hadi geçmiş olsun benimkide öyle 2.yakacak dedi hemşire gerçekten de yıktı ortalığı
Vallahi kiz sesi gitti
Maşallah kuzuma sen onu boşver kendin göz doktoruna götür onlar neye bakacağını biliyor
Ayyy huysuzdu ozaman cano ya uykusu vardı umurunda degildi dedim dr a uykunu pek alamadı ondan kale almiyo dedim eve geldim hemen uyudu nese uyandı kendim yaptım bana gayet takip etti hep zukkumm bayılıyo kokutmaya anammm

Masallah almiroşa ben göz muayenesi yaptirmadjm 6 ayda yaptircam
Kuzum sonuxta seni görüyor sana tepki veriyor takılma bisi dedimi doktor
Sanki sey etti böyle takip etmesi lazım diye sinir oldumm onada diyorumki uykusu var ondan huysuz dedim kale almiyo dedim eve geldim hemen uyudu nese uyandı kendim ettim baya takip etti gayette iyiydii sağlıkocagi etti oyle bipoh bildikleri yoh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…