Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar aklinizda bulunsun sakin amazondan prime bezi almayın prima için başima gelene bakın
Geçen ay almıştım ordan bez nese hesabıma para geldi eşimden 1saat sonra amazon 7.93 kurus çekti sok oldum buniye böyle etti diye halbuki boyle varmış çekiyolarmış bizde hemen sikayetvar sitesinde baktıkki çoğu kişilerde başına gelmiş maillerine attım inşaallahh parami iade ederler pisliklerr izinsiz nasıl çekebildiler ben hala anlamadım sizde ordan sakin yapmayın bende hesabimi kapattırdım orda daha katiyyen alişveriş etmem ordan

Boşver be aile hekimi yani uzmanlık alanı değil bi yorum yapıp korkutması normal değil

Reactions: Jou
Kuzu prime a üye ola bastıysanız ondan olmuştur. Biz prime üyesiyiz senelerdir sorun yaşamadık

Ay hiç takılma çocuğunu sen kendin daha iyi bilirsin
Uykusu olunca.umursamamistir

Reactions: Jou
Ayy kızlar ne olur bende oluyor diyin. Dogumdan sonra özellikle bebek büyümeye basladıktan sonra sırtım belim kolum cok ağırlıyor ya. Gece yatarak emziriyorum cogu zaman uyku hali kolum bi yerde sırtım yamuk uyuyakalıyorum. Dik oturuyorum bazen öyle emziriyorum sabah bel agrısı ay ne olur gececek diyin ya cok yoruldum ben. Bu bebekler bir an once emeklesin yaa

Kizlar midye yedinizmi hic? Emziriyoruz ya bi sorun olurmu yesem ?

Kolumun agrisindan dun gece uyumadim yemin ederim sana bende yatarak emziriyorum gece kalkinca uykumuz bölünüyo cunku o emerken acidan kivraniyorum sag tarafima yatiriyorum mecburen dusmesin diye sag kolum bitik vaziyette

Emekledimi daha sıkintı hahahahapeşindeyizz bendede var o sabah bel agrısıyla uyanıyorum

Maşallah ya bizim erken doğduğu için galiba biraz geriden takip ediyoruz
Evet benimde dikkatimi çekti o bi yaptıkları şeyi sonra unutuyor mu bu bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…