Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya ben aksam uzeri yazmistim ama pek goren olmadi galiba benim oglanin dis etlerinin arkasi bu sekilde normalmi bu ? Doktora gostermem gerekiyormu sanki ayri bi et var orda

Eklentiler

• Screenshot_20221019-170456_Gallery.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 35
6 dan sonra düzeliyormuş çoğunun o yüzden dememiştir sen 4. Ay aşısını oldun mı pek bakamadım bir kaç gündür
Bugün oldu aşkokoskoşkoşkomm hahahaha
Ilkine vurunca hiç ağlamadı hiç hissetmedi hatta güldü napıyo bacağıma diye tabii 2ci bacağına vurdu verince hoopp başladı çığlığı epeyy yaktı demekkii

Sen neler denedin:)

Kabak, havuç, patates, brokoli, bezelye, labne, yumurta sarısı, avakado, yoğurt çorbası, muz, elma, armut, pekmez falan :)

Kendin çiğden alıp kaynatıp mı yaptın. İnek hamile olunca öyle oluyo diyorlardı sanırım.
Kizlar ya ben aksam uzeri yazmistim ama pek goren olmadi galiba benim oglanin dis etlerinin arkasi bu sekilde normalmi bu ? Doktora gostermem gerekiyormu sanki ayri bi et var orda

Bence pamukcuk canım bizim minike öyle bişey yok

Sezeryan olan anneler, iğne yerinde uyuşma oluyor mu sizde. Ağrı ve uyuşma oluyor sürekli bende ya çok sinir bozucu

Kızzz sen ne çok şey denemişsin maşallahhh yarasın şifa olsun bebişe:)

Yok günlük süt almıştım toz probiyotik yogurt mayası ile mayaladim sert oldu ters çevirdim dökülmedi ama kaşıkla alınca sündü ya
Bugün de sade activia aldım onu vericem artık yarın

Yok kuzum pamukcuk degil et parcasi gibi bisey

3 gün kuralına gerek yok dediği için doktor evet baya denemeler yapmış oldum:) komşun falan yok mu canım al onlardan maya. O öyle yapmış demekki
Yok kuzum pamukcuk degil et parcasi gibi bisey

Ya belisinde oldu ama dudak kenarının iç kısmında sürekli parmağını emdiği için oldu sanırım
Olmazmı bıktımm yani ne zaman bitcek diyorum bu çile

Ya nasıl etkiliyor kucağıma almak öyle zor geliyor ki mahvetti kuzum inş biter bir an önce 6 ay oldu yani azda değil

Reactions: Jou
Kim ne yapmış canım anlamadım o kısmı

Komşu yok mu diyorum yoğurt mayası isteseydin :)
Komşularla merhaba merhabayım valla.
Neyse şu Activiayı deneyeyim yarın onu veririm sanırım bundan sonra. Mayasından değil de sıcaklığını tam ayarlayamadığım için bütün bakteriler aktive olmadı o yüzden uzuyor yoğurt.

Aman en kolay zamanları şuan bence ya. Emekleyince daha zor olacak bizim için. Kışın yerler de soğuk olur üşütmese bari bebekler emeklerken fln. Yakında eşyaların köşelerini süngerlemeye, fazlalıkları kaldırmaya başlarız.
Kizlar midye yedinizmi hic? Emziriyoruz ya bi sorun olurmu yesem ?
Sanmam ya. Limonlu limonlu namnamnam, canımı çektirdin
Bu c.tesi de bizim aşımız var ateş, huzursuzluk vs yaptı mı sizde canım?

Reactions: Jou

Hımm anladım canım olabilir

Lcw hemen hemen beleşe satsa gene sürümden kazanirdi valla:))simdi ucuk fiyatlarla musteriyi deniyo bence
Millet de sasirdi ne fiyat olsa aliniyo artik
Hahahah bizde sini geldik eve uyudu ilk vuruşunda hic ağlamadı aksine güldü 3ciyi herhalde biraz yaktı onun dısind amükemmell bunuda atlattıkk
Hadi gecmisolsun bize, suan durum nasil? Bi huzursuzlugu var bnmkinin

1mrw canm bizim oğlanda dil bağı var o yüzden pek anlayamadım bende tükürğk bezlerinin olduğu yerde sanki bişey var boşluklu kontrole gidince bi gösterirsin.
Biscuits süt sucaklık ayarı ve mayadan kaynaklı olabilir canm maya olarak bugğn mayalafığın sünen mayayı bir kaç kere mayaladığında normale döner diye düşünüyorum bide dinlendirmen lazım mayaladıktan sonra çıkarıp hemen dolaba koyma biraz dışarda kalsın bikaç saat sonra dolapta kalsın. Şifa olsun kuzuna

Dimi bence sorun var normal degil bu zaten agzi cok sulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…