Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ateş yokta huysuzlugu çok ömrum.bitti 5ten beri aglamak aglamak hiçbirşeyden memnun edemiyorum uyumuyo

Amaann kuzu 1 senede anca düzeliyomuş

Ay adlarıyla çok yaşasınlar sağlıkla inşallah. Benim de yeğenimin adı Tuğra o kötü olmuş işte, bari normal olsaydı o kadar sancı çekmişsin. Ama olsun, doğum şekli bebege ulaşmakta bir araç sadece. Önemli olan sağlıkla doğmalari

Oğlum ağlıyor, kızım ilgi bekliyor, eşim uzmanlığa çalışıyor, mutfak beni bırak sen devam et diyor:)) Ben de oğlumu aldım yanıma, kızımla lego oynadık, şapşal oğlum da bizi izledi

Eklentiler

• 20221019_220904.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 45
Benimde yaa bos bos aglıyoo memnun edemyorum hicbirseye bacağımi agrıyo acep
Ates olmasa da agri yapiyodur bencede, o yuzden huzursuzlar bence, durdukyerde calpol de vermek istemiyorum, bakalim insallah cabuk gecer su asinin etkisi
1 saattir emziriyorm uyutcam diye, tam yerine koydum orayi burayi tirmikliyo ya, sirtim koptu

Ayyy ne güzel bizimkide maç yaptı babasıyla:)

Ates olmasa da agri yapiyodur bencede, o yuzden huzursuzlar bence, durdukyerde calpol de vermek istemiyorum, bakalim insallah cabuk gecer su asinin etkisi
1 saattir emziriyorm uyutcam diye, tam yerine koydum orayi burayi tirmikliyo ya, sirtim koptu

4 Ay aşısı zor vallahi
Gözler kapalı ağlıyordu minigimde bence calpol ağrısını alır canim istersen ver

Benim kızı ben uyumadan altını değiştirip mamasını yedireyim dedim amaaann ilk defa böyle bir ağlama gözleri kapalı ama nasıl ağlıyor keşke hiç dokunmasaydım yaw. Çok üzüldüm

Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için evet mayalarken sıcaklığı olması gerekenin altına düştüğü için sündü büyük ihtimalle.
Mayaladıktan sonra 6 saat oda ısısında durdu sonra kapağını açmadan dolaba koydum ertesi gün baktım görünüşte sert sağlamdı taa ki kaşığı daldırana kadar

Ateşi yok evett ondanmı ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…