Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Son dkka mı sezaryene aldılar? Beni de son dakka alıcaklardı bebek gelmeyince. Doktorum son çare vakumu deniycez vakumla olmazsa sezaryen demişti. Ameliyathane fln hazırlanmıştı benim için. Eşim anlatıyor hemşiler sedyeyi dogumhane kapisina getirmislerdi beni ameliyathaneye goturmek için. Tam o esnada bebegin sesini duyduk diyor
Yaa yanaklarını yesinler onun

Kizlar ya ben aksam uzeri yazmistim ama pek goren olmadi galiba benim oglanin dis etlerinin arkasi bu sekilde normalmi bu ? Doktora gostermem gerekiyormu sanki ayri bi et var orda
Nereyi diyorsun ben anlayamadım
Sezeryan olan anneler, iğne yerinde uyuşma oluyor mu sizde. Ağrı ve uyuşma oluyor sürekli bende ya çok sinir bozucu
Uyuşma değil de ağrı çok oluyor benim
Bebeyatmazdan memnun musun?
Ben koyarken çıkarırken çok zorlanıyorum. Çıkarırken hele hiç çıkmıyor altının çıt çıtlarını açıyorum
Ne etsin anasuna cektireyiiii
Arkadaşlarım geldi d günümü kutlamak için
Onlar salonda bende bi odaya bi salona gidiyorum
Yaa doğum günün mü Nice mutlu sağlıklı senelerin olsun ailenle

Hepimizi şoklar etti kızz bu Catlak-kurabiye temmuzda doğuracagıdi mayısta geldi sweetgirlcandy le beraberr dogurdularr hoop sezaryenee
Kız bide kimyonsuya ya şafi çekiyorduk bende çekiyordum 200 falan kalmıştı hastaneye gittim doğurdum çıkınca yazdım hemen 200 kaldı biriniz okuyun diye

Cok kolay değil bebeği oturtmak sonra kaldırmak ama soeun da olmuyor, bebeyatmazi hafif eğimli kucağıma aliyorum öyle oturuyorum, çıkarırken de aynı şekilde bebeyatmazi eğimli tutup öyle cikariyorum. Citcitlara henüz hiç dokunmama gerek kalmadi

Ayy güleyimmi aglayayimmi bilemedim

Bende kanepeye koyup bebeyatmazı kızı öyle koymaya çalışıyorum bi türlü bacakları girmiyor çıt çıtlar kapalı olunca. Valla hiç koyasım gelmiyor onun için Bide senin yaptığın gibi deneyim

Kizlar benim bebe yildirimli atak gecirmeye basladi sanirim,
Bi el atında toplayip çarpalim çikaralim bizim su atagimizin bitmesine kac gun kaldi hesaplayalim
Normal de 8 haziranda dogdu ama 40 haftayi 18 haziranda tamamlayacakti

Son düzenleme:
Reactions: Jou
Kizlar benim bebe yildirimli atak gecirmeye basladi sanirim,
Bi el atında toplayip çarpalim çikaralim bizim su atagimizin bitmesine kac gun kaldi hesaplayalim
Normal de 8 haziranda dogdu ama 40 haftayi 18 haziranda tamamlayacakti
Ulen nasıl hesaplıyonuzz ben 3haziranda doğurdum de hele nezaman bitiyo

Teşekkür ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…