Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vileda işini bununla çözdük biz. Hoş bunu bile eşim yapıyor, izin vermiyor ama çok pratik. Yedek paspasını da aldık. Kirlenince çıkarıp diğerini takıyoruz, ya da yıka hemen muslukta geri tak. Çok pratik oldu bizim için.

haklısın hatta ben de kızıyordum alanlara. ama ıslak mendil sonuçta. Allah korusun bir şey olursa bile sonradan kullanabilecek bir şey. kötüyü çağırmak yok yine de. Allah yazdıysa bozsun.
bebek bezlerini de almak istiyorum aslında her ay 1 tane böyle kenara atsam güzel olur. gün geçtikçe her şey pahalılaşıyor.
primanın yeni doğan bezlerine baktım da aman Allahım 2 paket alsan gram altın parası resmen :) ve gün geçtikçe zamlanacağını düşününce insanı dürtüyor almak :)
napcam bilmiyorum valla ben de
Ben kantaron yağı yaptım ondan süreceğim
onu da sürerim yeter ki çatlamam azalsın :)

çok mantıklıymış

transferden beri benim de eşim yapıyodu, hafta sonu eşimin annesi geldi yatıya, eşim onu almaya gitmişti, o yokken ben yapayım dedim sonra kasık ağrısından duramadım

bana bu süreçte kimse gelmesin söyliycem valla

Kızlar bir de şunu soracaktım ultrason kağıdında 90hz yazıyor bu kalp atış hızı sanırım. Düşük mü sizce sorun yoktur inşallah ya şimdi farkettim biraz da buna takacağım sanırım

Bende bu Minnak güzellikleri almıştım ilk.
Islak mendiller kurur mu diye düşünüp almadık. Ama geçen kanama olunca çok korktum. Dedim bekleyeyim kalp atışını duyayım Allah'ım izin verirse. Sonra inşallah yavaş yavaş yaparız inşallah Yeter ki sağlıkla gelsin herşey hallolur inşallah.

Uzun zamandır bakamıyorum buralara, nasıl oldunuz kızlar Biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. İkili test vakti geliyor sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz

benim perşembe kontrolüm var, perşembe gittiğim gün tam 11+0 oluyorum

aklımda benim, gittiğimde sormayı planlıyorum

pompiş ayakkabılarını yesinler

ayyy ne kadar güzeller
ıslak mendil kurur mu diye bende düşünmedim değil aslında. ama ne bileyim rafta duruyor, depolarda duruyor sonuçta aylarca belki de bir şey olmaz diye aldım gitti ya

Uzun zamandır bakamıyorum buralara, nasıl oldunuz kızlar Biz iyiyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor. İkili test vakti geliyor sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bi gün iyi bi gün kötü yuvarlanıp gidiyoruz Sen nasılsın bebiş nasıl

Ben yaptırmayacağım dedim doktoruma tamam dedi ama mutlaka ayrıntılı ultrasona gir ense kalınlığına falan bakalım dedi
Kızlar bir de şunu soracaktım ultrason kağıdında 90hz yazıyor bu kalp atış hızı sanırım. Düşük mü sizce sorun yoktur inşallah ya şimdi farkettim biraz da buna takacağım sanırım
Bence o değil ya benimkinde de o hz yazan çok düşük hem ilk duyduğumda hem de cuma gitmiştim onda da

Ayy yerim onun minnak eşyalarını valla biz geçen baya bişey aldık eşim çok heves etti zıbın falan baya aldık

Islak mendil kurumaz canım biz hep uyguna görünce alıyoruz baya stok var bizde hiç kurumuyor Hatta dün sleepynin indirimde soranlar olmuş kurur mu diye kurumaz demiş satıcı da

O zaman çarşamba kalp atışından sonra bizde başlarız inşallah

O zaman çarşamba kalp atışından sonra bizde başlarız inşallah
Yani insan heves ediyor çok abartmadan alınabilir güzel gördüğün şeyleri

Benim eşimin huyu her şeyi erkenden halledelim uyguna buldukça alalım sıkışmayalım sonradan. Aldıklarımızı da excelde tablo yaptık elimizde ne var görelim alırken unutmayalım diye

Uygulamalar var. Happy Mom kullanıyorum ben ordan işaretliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…