Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bir sıkıntı olsa doktor söylerdi heralde değil mi. Benimki bir şey demedi kan tahlili istedi ve 4 hafta sonra 2li test için gel dedi sadece

Kızlar ya ben yine bir soruyla geldim size ultrasondaki tarihler böyle 2 hafta geriye atti ya bizi, hangisine göre doğum gerceklesecek. Adet tarihimizin hicbir onemi yokmu?

Yaaaaaa, gerçekten mi?
Çok sevindim tatlım.
Süper bir şey.
Rabbim bize de nasip etsin.
Benim kontrolüm 2 hafta sonra, inşallah 10+0 olacak.

Bende cuma günü gittiğimde gördüm doktor bak hareket ediyor dedi de farkettim Ya çok güzel duygular

Merhaba kızlar, bende 7. Haftadayım, tahmini doğum haziran gösteriyor, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebikleri, sizlere sormak istiyorum sizin şikayetleriniz var mı? ben 2 haftadır yatıyorum mide bulantısı, halsizlik, mide yanması, mide çalkalanması her türlü mide probleminden, hormonlardanmıdır nedir moralim de çok bozuk, yanlış anlamayın 2 sene uğraş sonucu mucize olarak kendiliğinden geldi bebeğim, istenmeyen ya da planlanmayan bişey asla değil, böyle sorunlarımdan bahsedince çoğu insan şikayet ettiğimi sanıyor o yüzden açıklamak istedim, bünye olarak da psikolojik olarak da çok hassas biriyim o yüzden mi bu kadar etkilendim ben acaba, sizde de var mı böyle durumlar hiç ?

dans ederken kameralara yakalanmış

perşembe de ben gidiyorum bakalım inşallah hareketlerini yakalarım

aynen de öyle olmaz mııı? yani sanki hastaymışcasına geçiyor günler mide bulantısı, çıkarma, arkasına halsizlik

muhtemelen 3 ay bitince düzelecek, devam edenler de oluyormuş ama umarım biz onlardan olmayız

Etrafımda hiç böyle bişey görmemiştim ben, acaba ben mi anormalim herkes çok mutlu herkes çok sağlıklı bende mi bi problem var diye düşünüyodum, mesajınız öyle iyi geldi ki Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi düzelir herşey

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün doktora gittim. Bebiş 10+4 haftalık. Elleri kolları falan oluşmuş, hatta bana el salladı :) 2 Hafta sonra gel test yapıcaz dedi. Test dediği ense ölçümü falan mı?

Olmaz mı çoğumuz böyleyiz. Bende söyleniyorum sonra diyorum kendi kendime şikayet etme İnsanız yani yaşadığımız şeylerden yorulup şikayetlenebiliriz de Sağlıkla gelsin bebişler

Olmaz mı çoğumuz böyleyiz. Bende söyleniyorum sonra diyorum kendi kendime şikayet etme İnsanız yani yaşadığımız şeylerden yorulup şikayetlenebiliriz de Sağlıkla gelsin bebişler
Ah içime su serptiniz vallahi, çok teşekkür ederim amin sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Maşallah canımm gözün aydın nasıl güzel gözüküyor demi kollar falan hareketlisonuna kadar güzelce gitsin inşallah

Kızlar sadece sabah ve akşamları midem bulanıyo demiştim ya, bugün tüm gün bulantım vardı.
Çıkarmadım ama baya zorladı.
Hala da devam ediyo.

hadi geçmiş olsun neye iyi gidiyo desek olmuyo

en azından çıkarmamışsın yediklerin bebişe yarıyo neyse açmayalım şom ağızımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…